Ce parfumuri va plac? (23)
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_woman.png)
Clarisss spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali parfumatelor, am primit raspuns de la luckyscent. |
![](floare.gif)
![](plang.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Clarisss
![]() ![]() Kill all my demons and my angels might die, too (TW) |
pofticioaso!
![](icon_smile.gif)
nu sunt 7 ml , sunt doar 0.07 ml! adica o fiola din aceea normala de mostra.
mi se pare mai convenabil decat site-ul gasit de dana, transportul parca ar fi mai ieftin, merita incercat!
pe de alta parte, pe site-ul danei mostra avea 1 ml, asa este, dana?
dar unele mostre costau mai mult de 3 dolari.
Clarisss spune:
citat din mesajul lui sali pofticioaso! ![]() |
prezent!
citat din mesajul lui sali nu sunt 7 ml , sunt doar 0.07 ml! adica o fiola din aceea normala de mostra. |
ahaaa
![](alcool.gif)
cait spune:
Buna fetelor
Va citesc mereu din umbra si mi-ati deschis apetitul apetitul sa miros si eu Creed Love in White si Amouage Ubar si Gold si vroiam sa comand testerele de pe ultimul site dat sa sali parca dar la fel ma intrebam cat inseamna o.7ml?Am tot cautat prin testerele pe care le am dar nu scrie pe nici unul cat are.Cred ca ajunge totusi sa ne dam seama de parfum.Am vazut ca pe fragrancex au Creed-ul si ma gandeam daca imi place sa mi-l iau de aici ca are apreciere destul de bune.
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
Clarisss spune:
fiolele pe care le am de la Dana sunt de 1 ml (theperfumedcourt.com) si sunt glass sample vial, fara pulverizator adica.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
sali spune:
[b]cait,[/b] eu am luat mostra de Boudoir de pe fragrancex care are 0.04 ml. si este destul in ea, imi ajunge f bine sa imi dau seama cum este.
acum nu sunt acasa si la birou prin sertare nu am nici o mostra sa ma uit pe ea.
daca citeste cineva, SOS , uitati-va pe mostre si vedeti ce cantitate scrie?
acel .7 ml ( punct 7 ml) eu cred ca inseamna 0,07 ml.
cait , sa ne zici neaparat daca vei comanda, sa vedem cum merg lucrurile. si eu mor de curiozitate cum sunt AMOUAGELE.
Clarisss spune:
citat din mesajul lui sali [ acel .7 ml ( punct 7 ml) eu cred ca inseamna 0,07 ml. |
.7 inseamna 0,7 ml
0.07ml esteceva mai putin de 0.1 ml ceea ce.... mie mi se pare infim.
![](icon_smile.gif)
uite ce scrie pe theperfumedcourt.com la o mostra de Amouage:
1/2 Glass Sample Vial - .5 ml (adica 0.5ml)
1 ML – glass sample vial
(http://theperfumedcourt.com/Products/Amouage-UbarAMOUAGEUBAR.aspx)
carina85 spune:
citat din mesajul lui sali parfumatelor, am primit raspuns de la luckyscent. livreaza mostre in ro , costa 5 $. uitati raspunsul: Hi, We cannot ship samples to Romania using FedEx, but we do ship via Air Mail for $5 USD shipping/handling. Best, Andrea revin: cat inseamna .7 ml? ca atat vad ca are o mostra la ei. eu am intrebat si cate mostre pot comanda in astia 5 dolari dar nu mi-a raspuns. edit: vad ca majoritatea mostrelor pe fragrancex au 0.04 sau 0.05 asadar .7 ml ar tr sa fie suficient pt a ne face o parere. |
Buna,Parfumatelor!
Sali,uite ca am simulat o comanda de mostre pe luckyscent si vad ca-mi scrie sub fiecare mostra-"limit 2 per order"...Daca poti comanda doar 2 mostre pe fiecare comanda,nu stiu cat de avantajos este...Sper sa primeasca raspuns si Dana la mail-ul ei si sa ne lamureasca dansa...
![](icon_smile.gif)
cait spune:
Da sali va spun chiar acum ma uit sa vad ce mai est einteresant pe site.Ati vazut ce preturi au Amouage Tribute Attar si Homaga Attar 350$ pentru 12ml..Ce-or avea in ele de sunt asa de scumpe?
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
Clarisss spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carina85
Buna,Parfumatelor! Sali,uite ca am simulat o comanda de mostre pe luckyscent si vad ca-mi scrie sub fiecare mostra-"limit 2 per order"...Daca poti comanda doar 2 mostre pe fiecare comanda,nu stiu cat de avantajos este...Sper sa primeasca raspuns si Dana la mail-ul ei si sa ne lamureasca dansa... ![]() |
carinaaa
![](pupic.gif)
am facut si eu dimineata o simulare. limitarea aia inseamna ca nu poti comanda mai mult de 2 mostre din acelasi parfum... sa nu faci comert cu ele mai departe probabil. in rest, lista de cumparaturi poate continua si cu alte mostre. incearca sa pui 3 bucati la o mostra, s avezi ce'ti zice.
ma scuzati, ca raspund neintrebata dar azi ma bligdisesc la birou si am mai baut si a doua cafea
![](icon_smile_big.gif)
![](radtare.gif)