ce canapea/fotolii?
Raspunsuri - Pagina 2
crisspy spune:
Porumbita iti recomand canapelele de la Euromobila. Am si eu 2 bucati, se doarme tare bine in ele . Eu le-am luat din magazinul lor din Ghencea si poti sa-ti alegi tu tapiteria.
Crisspy si Razvi
Te iubesc pana la stele si inapoi de un milion de ori!
delsim spune:
Da, asa e , am uitat complet de asta!Nu stiu daca-ti place vre-un model, insa preturile sunt mai mult decat accesibile , par a fi solide si au o gramada, efectiv o gramada de mostre de diverse materiale, iti alegi tu ce vrei ca material si culori.Eu am fost la cel de pe langa sos Pantelimon.
Christel spune:
Si eu sunt in cautarea unei canapele mai trainice(pentru o garsoniera)deci doresc ceva trainic si la un pret mediu,m-am uitat si eu pe situl www.canapele.ro(Euromobila)si pe situl lor scrie ca si-au deschis un magazin si pe Sos Mihai Bravu 192, stie cineva unde este mai precis? Au si transport?
delsim spune:
da, mie mi-au spus ca transportul este inclus in pret
magazinil de pe mihai bravu este pe partea dreapta venind din spre obor, inainte de intersectia mare de la piata muncii
dicirstea spune:
Incearca si la Neoset. A fost o oferta pana la 31.12.2009, dar poate o prelungesc, pe seceta asta. Si au si modele frumoase. Au magazin chiar vav de Unirea, la Horoscop.
La Mobexpert au intradevar niste modele deosebite in culori interesante. Partea proasta e ca nu au toate modelele expuse intr-un singur magazin si nici nu au un personal instruit sa-ti arate si ce nu au in magazinul lor.
Mai e si Staer, la Carrefour Colentina.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
lilib72 spune:
Porumbita iti dau si eu un sfat
Gandeste-te si la culoare!
Eu am cumparat anul trecut,prin primavara, o canapea deschisa la culoare,un bej, dupa cateva luni a inceput sa se murdareasca si am fost nevoita sa-i pun huse (nu-mi place cum arata cu ele, dar nu am incotro).Fetita mea este mai mare si tot nu intelege ca trebuie sa fie atenta sa nu o murdareasca.