ce canapea/fotolii?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

f utile raspunsurile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Porumbita iti recomand canapelele de la Euromobila. Am si eu 2 bucati, se doarme tare bine in ele . Eu le-am luat din magazinul lor din Ghencea si poti sa-ti alegi tu tapiteria.

Crisspy si Razvi

Te iubesc pana la stele si inapoi de un milion de ori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Da, asa e , am uitat complet de asta!Nu stiu daca-ti place vre-un model, insa preturile sunt mai mult decat accesibile , par a fi solide si au o gramada, efectiv o gramada de mostre de diverse materiale, iti alegi tu ce vrei ca material si culori.Eu am fost la cel de pe langa sos Pantelimon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Si eu sunt in cautarea unei canapele mai trainice(pentru o garsoniera)deci doresc ceva trainic si la un pret mediu,m-am uitat si eu pe situl www.canapele.ro(Euromobila)si pe situl lor scrie ca si-au deschis un magazin si pe Sos Mihai Bravu 192, stie cineva unde este mai precis? Au si transport?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

da, mie mi-au spus ca transportul este inclus in pret
magazinil de pe mihai bravu este pe partea dreapta venind din spre obor, inainte de intersectia mare de la piata muncii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Incearca si la Neoset. A fost o oferta pana la 31.12.2009, dar poate o prelungesc, pe seceta asta. Si au si modele frumoase. Au magazin chiar vav de Unirea, la Horoscop.
La Mobexpert au intradevar niste modele deosebite in culori interesante. Partea proasta e ca nu au toate modelele expuse intr-un singur magazin si nici nu au un personal instruit sa-ti arate si ce nu au in magazinul lor.

Mai e si Staer, la Carrefour Colentina.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Porumbita iti dau si eu un sfat

Gandeste-te si la culoare!

Eu am cumparat anul trecut,prin primavara, o canapea deschisa la culoare,un bej, dupa cateva luni a inceput sa se murdareasca si am fost nevoita sa-i pun huse (nu-mi place cum arata cu ele, dar nu am incotro).Fetita mea este mai mare si tot nu intelege ca trebuie sa fie atenta sa nu o murdareasca.

Mergi la inceput