si totusi inainte de stimulare...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielaD spune:

Dragele mele,
ma bucur sa va regasesc dupa 2 luni de absenta (justificata!!!). E minunat sa stii ca exista atatea persoane cu care poti discuta problemele de genul acesta pe care nu toata lumea le intelege si mi-ati lipsit foarte mult! Ce vreau eu sa va sfatuiesc este sa aveti rabdare si sa fiti optimiste, increzatoare ca in in cele din urma vati reusi fara nici o indoiala. Nu lasati teama si gandirea negativa sa puna stapanire pe voi. Ceea ce va trebuie este un medic responsabil si multa incredere ca veti reusi! Cel putin atat mi-a fost necesar mie. Pana nu demult eram ca si voi inebunita sa fac cat mai multe investigatii , mi-era teama de prea multe stimulari sau alte tratamente hormaonale, dar incet incet, am reusit! De asta am lipsit atat de mult, am descoperit ca sunt insarcinata dupa doar doua luni de tratament cu Utrogestan recomandat de un medic in urma unor analize riguroase. Pana si pentru el a fost o surpriza, dar iata ca se poate, asa ca nu disperati! Credeti in voi si in puterea dorintei voastre! Va tin pumnii si as vrea sa aud de la cat mai multe dintre voi ca ati reusit! Bafta si....pupici

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Daniela, felicitari pentru bebitza. Sa fiti sanatosi. Poti sa-mi spui la ce medic ai fost? Care era problema ta? pupici, gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Danielaa Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imi pare bine ca visul ti s-a implinit!!!!!!! Noi nu ne cunoastem, am aparut in lipsa ta, dar imi faci o mare bucurie sa aud ca ai ramas dupa Utrogestan. Eu am facut inseminare, am luat Puregon pt inseminare, si acum iau Utrogestan.
Zilele trecute am intalnit o cunostinta care mi-a spus ca a ramas ( ave probleme de 10 ani) , dupa prima luna de Puregon.
Acum vii tu cu o alta veste, se pare ca Dumnezeu va trimite in calea mea si ma anunta ca sunt pe calea ce buna. Crede-ma ca imi curg lacrimile de fericire ca stiu ca visul meu va deveni realitate in curand. Poate ca nu se va implini luna asta, nici nu astept chiar asa dar stiu ca la urmatoarele inseminari, la una VOI REUSI!!!!!!!

Te pup,
sa ai grija de tine si de !
Marcela

Mergi la inceput