Pufuleti2010 (73) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Bre' nu stiu altii cum sunt dar eu am asa o pofta sa beau ceva...
Si parca sunt drogata, daca deschid televizorul e musai ca cineva sa aiba un pahar in mana.
Duminica am cumparat si condimente pentru vin fiert (cica pentru sarbatori).
Cred ca pana la urma, cu toata supararea sotului fac macar putin. .

de ce sa se supere sotul ????? al meu radea de mine ca nu am reusit sa ma abtin dar de ametita ce sunt la fiert l-am varsat mai pe tot pe aragaz in ultimul timp am doua maini stangi

Elena 34+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

burta mea e tare tare si nu se mai innmoaie si ma doare rrrrrrraaaau ma doare jos sub chilot jos jos ma taie asa parca ma taie in 2!!!! am luat un no spa forte pe la 11 inca unu acu 10 min si nu mai pot de durere!!!!! m-am pus in pat acum ca calcam, sper sa imi treaca ca ma doara rau!

33+ Yannis

Alexutzzza, imi pare rau ca te simti rau. Ai grija de tine si daca nu trece suna doctorul.

Acum 34+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Cu riscul de a te supara pe mine, as vrea sa iti fac o dezvaluire: lenjeria de pat, boxerii, pijamalele, maieurile, ciorapii, prosoapele NU SE CALCAAA!!!!, mai ales de o femeie care tine si gospodaria si are si cariera!!! Eu zic mercic daca apuc sa calc camasile si hainele mele de strada pentru toata saptamana si asta e! Timpul petrecut impreuna cu sotul sau relaxandu-ma, odihnindu-ma etc e mult mai important decat sa am cearceafurile calcate Cam asta ar fi filosofia mea

Ratusca 32+

eu nu ma supar pe tine ar insemna sa ma supar si pe mine si mama si tot neamu meu care crede ca tine si cristies da spune-le si grecilor asta o sa vina cu calu troian plin da argumente: sunt mai moi, sunt mai curate, miros mai frumos...etc! bine el saracu nu mia zis sa fac acum asa de regula se calca si el le calca cand nu apuc eu asa e obisnuit si a inceput sa imi placa si mie dar d nu ar strica sa fac o pauza la astea macar

33+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Onitza ...cum era cantecul ala ...suna periculos ...ce zici tu acolo ...demential ...dar periculos ......si pe mine ma cam mananca talpile de-o plecare, dar asa cum le-am spus si prietenilor pana nu isi iau diploma de moasa nu ma bag sa plec din bucuresti de revelion ...

Elena, 31+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

alexutzzza de ce nu profiti acum sa stai in pat? Ca dupa ce vine bebe sa stai degeaba in pat o sa fie un vis frumos. Cel putin o perioada.

Noi acum am venit de la medic. Suntem bine, bebe creste, asteptam sa se intoarca desi nu sunt mari sperante. Oricum decizia finala in ceea ce priveste tipul de nastere o vom lua dupa ce ajungem la termen.
Fug in pat ca sunt plecata de acasa de la 9 azi dimineata si sunt franta. Revin mai pe seara

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 33+ Sebastian Petru

Mariucasara, felicitari pt vestile bune de la doctor. Ai incredere ca bebe se poate inca intoarce.

Acum 34+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

VREAU SI EU VIN FIERT!!!!! MUUULT!
Cola nu vreau nu imi place nu prea beau numa daca mor de sete si nu exista decat cola beau altfel nu prea , eu mereu am fost adepta naturalelor: bere si vin

elefantica si io pendulez intre 64 si 65kile da numa 90 are burta.....

33+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

oohhhhhhhhhhhhhhhhhh 64 65 am avut eu cand am ramas gravi......................

iara eu in viata mea intreaga cred ca nu am baut juma de litru de aclool luat asa impreuna.....cu cate o gura de asta si de aia..................

asa ca poftesc si eu la cola, dar nici ala nu am baut mult.......doar asa de pofta...........cate un pahar.........rarissim...........

onitza............aal meu sughite de doua ori pe noapte cateodata, asa ca nu te ingrijora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

catalutza.............2% pentru ceva sanatate zici tu acolo?
ca mie deja mi-a facut cineva ceva de genul asta.................

Poze
Bea 34+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

fetelor.........dar oare ori de cate ori se intareste burtica, aia e contractie nedureroasa?

ca eu mai simt cum stau si in picioare, si intinsa, ca scoate cate un fund....ori nu stiu ce face el acolo............dar si atunci se intareste si simt ca nu pot respira...si fara voia mea...incep si respir ca-n filme, cand nasc acolo femeile alea, apoi pana se aseaza la loc tot asa ma impinge..de numa numa.................

sau aia nu se pune la contractii?

Poze
Bea 34+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

alexutzza, foarte bine ti-a explicat ratusca_mica ce se calca si ce nu. In special acum, cand trebuie sa ai grija de burtica! O sa poti calca dupa ce nasti, cand te-o lasa bebe. Sunt sigura ca sotul nu-ti va reprosa nimic si nici nu va crede ceva rau despre tine. Iar cu beutura se poate mult mai rau de atat: eu n-am mai baut alcool de vreo 3 ani si ceva, ca in timpul sarcinii nr 1 n-am putut (normal), si pe urma am alaptat pana am ramas gravida din nou... (nu merge sa pun aici ). Revenind la statul in pat, fa un efort sa urmezi sfatul doctorului ad litteram, te rog din suflet, e prea mic bebe ca sa se nasca acum. Eu ma minunam de fiecare data cand citeam ce drumuri mai faci, in loc sa stai cuminte. Mai ai un pic de rabdare, macar o luna.

mariucasara, am citit de curand ca la a doua sarcina bebe se poate intoarce foarte aproape de nastere, exact cum zicea si alexutzza. Tin pumnii stransi sa fie asa!

elefantica, felicitari pentru rezultatele bune la analize! Si pentru kg putine!

Nico de Isabela si 30+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

ma mai primiti si pe mine cu o problema???

arwen9229+s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici

Mergi la inceput