Pufuleti2010 (73) - Bravo Larisel!!!
Raspunsuri - Pagina 21
mcrissa spune:
sagetutza acum stau si ma intreb de ce nu mi-o fi dat si mie sa fac injectii din alea pentru maturarea plamanilor.am fost aseara la eco, bebe are 2700 de grame, e coborat, foarte coborat ca nici colul nu l-a mai putut masura.a zis ca ar fi bine daca ar mai sta o saptamana.eu tot vorbesc cu bebe si-i spun ca bagajul lui nu e gata si-l las in fundul gol daca iese de acum![]()
34+
Invingatorul lui mama
Puisori
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
mitumac spune:
La multi ani ale1212xa
nastere usoara, si sanatate multa pentru tine, bebe si toti cei dragi.
31
xela_07 spune:
Andre_lina - poza asta e de mare exceptie. Si tu si bebe sunteti niste frumosi. Si am vazut ca l-ati prins intr-una si zambind
.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
32+
Cristian
mitumac spune:
Adina ai incredere si multa forta,putere si sanatate. Doamne Ajuta sa fie totul bine...
31
danasor spune:
Buna dimineata!
m-am zapacit cu totul de cand stau acasa, nu mai am nici un program, ziua dorm de vreo doua ori, noaptea stau cu ochii pe pereti ca-s satula de tv si ma chinui sa adorm, sunt plictisita si nervoasa, obosesc imediat, ma iau depresiile de vreo cateva ori pe zi, oare ce e cu mine? oi fi gravida? ![]()
33+ 
aylin_tarcan spune:
lillyka, m-am distrat copios de istorisirea ta despre sot
arwen, merci de raspuns? deci cam ca pe clatitele normale
nikole, de trei ani fara strop de
! pai cati ani are isabela? ca eu dupa ce am terminat cu alaptatul am facut o cura de salam de sibiu, camembert, visinata si cola!
alexia, nu si tu, brutus! ca vin cu facaletul la cele care stau cu gynipralul in buzunar si au mancarici la treaba! nu ma faceti sa va sperii!
apropo de diazepam, nu trebuie exagerat cu el, dar in spital, seara, in litic e si un diazepam...
cris.dogarel, felicitari pt vestile bune de la doctor!
maria11, bine ai venit! mai bine mai tarziu decat niciodata!
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
36+ cu 
danasor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mcrissa sagetutza acum stau si ma intreb de ce nu mi-o fi dat si mie sa fac injectii din alea pentru maturarea plamanilor.am fost aseara la eco, bebe are 2700 de grame, e coborat, foarte coborat ca nici colul nu l-a mai putut masura.a zis ca ar fi bine daca ar mai sta o saptamana.eu tot vorbesc cu bebe si-i spun ca bagajul lui nu e gata si-l las in fundul gol daca iese de acum 34+ Invingatorul lui mamaPuisori Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia |
sa stai cumintica in pat fara sa te stresezi deloc si poate prindeti mai mult de o saptamana.

De dexametazona am inteles ca se face si atunci la nastere, in caz ca e nastere prematura, vad ca unii doctori dau sa se faca si in timpul sarcinii preventiv, altii nu.

33+
cris_mario spune:
neata si de la noi..va pup
...merg sa citesc,dar astept sa se faca cap k sa raspund![]()
Andreea
29+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
aylin_tarcan spune:
fetelor, cu antispastice si pat duceti sarcina mult si bine...in afara de situatii in care placenta nu e ok si se declanseaza nasterea. asa ca, cele cu contractii si col scurt/moale, nu e greu sa ajungeti la termen, cu un mic efort. eu zic ca merita.
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
36+ cu 
ratusca_mica spune:
Neata!
Sa incerc sa ma bag la capitol nou sau e cineva mai priceput, ca eu nu am facut niciodata!
Ratusca
32+