Pufuleti2010 (73) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

cristies, multumim pentru capitolul nou, sa fie plin numai cu vesti bune!

Vi4i, ma bucur ca isi face efectul tratamentul, sanatate multa iti doresc! Sunt sigura ca dr nu va lua nicio decizie riscanta pentru bebe si ca veti fi amandoi bine! Sper sa primim curand vesti bune si de la Roco!

xela, priveste partea plina a paharului, curatenia si mancarea sunt pe jumatate gata si mai ai un pic de invatat! Spor la treburi sa ai!

cristies, gratiana, colul se scurteaza inainte de nastere pana doctorii nu mai au ce masura practic si in momentul ala se denumeste "sters". Este ultima etapa inainte sa inceapa sa se deschida pentru nastere. De obicei dopul gelatinos se elimina dupa ce incepe colul sa se deschida, dar nu-i musai. Eu de ex aveam data trecuta colul sters de la 35 de saptamani si am eliminat dopul abia in seara in care am nascut.

simo

Nico de Isabela si 30+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_iulia

Buna, am ajuns si noi acasa unul mai obosit ca celalalt.
Am fost sa ne facem buletinul, ca nu aveam domiciliul nostru pe el si uite asa suntem doi pe o CI . Macar de data asta am raspuns la numele de familie ca anul trecut dupa nunta zbiera ala de la evidenta populatiei, si eu nimic .

Elena 34+ cu Iustin



si eu am patit asa dupa nunta, a durat putin sa ma invat cu noul nume, mai ales ca la facultate ramasesem cu numele de fata...




31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

vi4i ma bucur ca esti mai bine , si nu te mai supara ca il superi si pe bebic

Elena 34+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

multumim de capitol nou!doamne da-i sa avem vesti bune
eu nu mai puteam cu casa ravasita iar si am totufff si le-am facut in mare parte mai am baia s-o lustruiesc si gata poate veni craciunulsaudar baia mai tarziu acum pun de pentru sot ca a avut o zi naspa si inca mai are putin la birou sa-l rasfat cata sper sa ma incadrez ca vreau ca sa fie gata pana vine el...he he dar cu un ochi la voi cu unul pe oale.....nu cred ca ma incadrez

33+
AMR 7 sapatamani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

VI4I nu inseamna ca daca esti suparata nu intri pe forum! Dimpotriva, aici ne descarcam nervii, aici ne consolam, aici ne "suportam" una pe cealalta si ne ajutam reciproc sa vedem lumea mai roz!

33+ (Amaris-Stefania)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Am terminat si eu ciorbita de legume, pilaful cu friptura de pui in sos de vin cu smantana la cuptor, snitelele dar si curatenia.
Acum am pauza juma de ora ca pe urma tb sa plec dupa fi-miu la gradi, e ultima zi si nu l=as tine pana la 4,30 cand il luam de obicei. Daniel sughite saracutul....apropo, fetelor, mi se pare ca sughite totusi prea des, cam o data /zi sigur! Oare o fi el prea haplea si inghite cu nesatz lichidul? Uaf, si cat m=am rugat la Dumnezeu sa imi dea si mie un flacau papacios!!!!

SIMONETTE, nu-i corect! MI-ai facut pofta de siecs, numa' ca eu n-am cu cine! Pt maine mi=am propus sa imi violez barbatu'!

Fetelor, pe mine ma mananca talpa pt revelion! Hai de Craciun e tradaitia la fiecare sa petreaca impreuna cu fam, dar de revelion asa as fugi in lume cu barbatuuuuuu' ..macar pana "colea" la Predeal sau la o viluta sa petrecem si noi noaptea dintre ani...
Si-a facut cineva planuri sa plece de revelion in tara? SI unde veti merge???? Mai sunt locuri? Apropo imi cashunase pe paradisul acvatic din brasov, unde lumea va servi la 12 noaptea sampania in piscina cu apa caldaaaaa...suna asa de bineeeeeeeeee!!! si e 5 mil/pers - programul de revelionul fara cazare. Noi am avea o matusa de-a mamei unde ne=am putea caza dupa ce se termina dar ... nu vrea sotzul zice ca nu risca sa plece cu mine burticoasa asa si sa mi se inmoaie colul in apa la piscina.

Faptele bune ale tale vor fi pornirile copiilor tai! (N. Iorga)

Oana si Paul Constantin (28.11.2004) si 30+ cu Daniel Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Vad ca se vorbeste de curatenie
Eu am noroc ca e la mine cumnatica mea, care mi-a facut prectic toata curatenia e o dulce



Mami de
Chris (08.08.07) )

si 33+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Doamnee ce spor aveti ..ma bucur...am recuperat de la cap trecut
Nik0le

cristies...cred ca il impodobim duminica seara sau luni,atunci vine baiatul k intra in vacanta

simo...wow...si in ultimul ceas prestati...

eu am incercat sa dorm,dar fimiu avea un chef de vorba de m-am lasat pagubasa...so..m-am apucat de treaba...

Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ashera

Pupici gagici

Nu am mai intrat de o vesnicie, probabil ca nici nu ma mai tineti minte. Acum am intrat si eu in prenatal, am trimis juniorul la bunici, si o sa am ceva timp de forum

Vad ca au aparut deja primii pufuleti felicitari Andre_lina si Larisel sa va traiasca minunile

Doamne, parca ieri intram prima data sa anuntam ca suntem gravidute ...




Mami de
Chris (08.08.07) )

si 33+ Patrick




Ashera, bine ai revenit! Felicitari pentru intrarea in prenatal, ma bucur ca o sa te citim mai des! Povesteste-ne de bebe Patrick cand ai timp!

Nico de Isabela si 30+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BUBU, ce sotzioara buna esti!

ASHERA, wow ce cumnatica de treaba ai! Sa-i dea Dumnezeu sanatate! la tine cumnatica vine sa te ajute, mie soacra nici macar un tel sa ma intebe cum ma descurc cu copil si burta la gura, desi stie clar ca fi-su e plecat. Eh, noroc ca o am pe mama cu care mai vb la tel.

Pt azi mai am de calcat rufe (niciodata nu reusesc sa le termin pe toate ) si baie copilului si mie....aoleu sa nu uit sa il si tund ca maine se intalneste cu Moshul! Abia astept sa ii vad reactia! Uneori ma oftic de numai pot ca e f timid si rusinos, dar poate acum ca a crescut nu mai pune capul in pamant cand e intrebat de sanatate.

Faptele bune ale tale vor fi pornirile copiilor tai! (N. Iorga)

Oana si Paul Constantin (28.11.2004) si 30+ cu Daniel Alexandru

Mergi la inceput