PRIETENE FARA TITLU (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui teolinda

Salutiiii si de la noi!

...URSULINOO - am vazut-o pe Raisa la serbare... fooarte frumoasa si ce inalta e. Dulci foc copilasii la dansul ala si mi se pare ca la voi in grupa sunt mai multe fetite decat baietei. S-a descurcat f bine... pt cat public era acolo.Felicitari!

...

Cred ca sunt 10 baieti in total la ambele grupe mici ... deci 5 baieti la 20 de fete aproximativ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Primiti cu pana de curent? Sa nu primiti, sa nu fie la nimeni, deci nici la noi. De unde! S-a oprit de 4-5 ori si ultima data o ora! Pana maine mor de inima. Centrala, frig, numai asta visez. Ca nu-s chiar degeaab in spume. Dar vad ca net-ul si-a revenit repede. Vreau zapada, macar cei mici sa se bucure, dar de unde!

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Aoleeeu BEE nu te-ai lasat pana n-ai atras raul.. pana de curent. Mai bine va luati generator daca tot il ai pe tatal tau care l-ar putea pune in functiune... ma gandesc ca tu ca femeie n-ai reusi prea repede. Macar pt centrala daca pt luminite mai faci rost cu o lumanare/lanterna ceva.

Vad ca si DIANA a fost la derdelush... si ai mei sunt prin curte acum, au fost si pe ulite ... il astept pe copil inghetat .

Piua ca a venit vijelia

LILIANA 32+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Gata si-al meu copil a dat iama in casa... cica vrea paine cu sunca.
Au fost cu sania prin sat..cum am zis... cica ii spunea sa mearga incet...fricos ca ma-sa e copilul asta dupa care a vrut in curte sa faca om de zapada. Cand a intrat in casa a zis ca a fost minunat la zapada. Era transpirat de-atata zbenguiala. Maine cica vine socra-miu sa-l scoata la zapada. Defapt cred ca l-a convocat Robert sa dea zapada de pe alei... in locul lui.

Lasati dragelor ca merge costumul de zapada in orice varianta de culoare... al meu are unul cu totul portocaliu cu negru.. asta iarna era cam mare acum cred ca-i tocmai bun insa deocamdata il scot cu pantalonii aia si cu geaca... sau vad eu maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LILI ha ha si Nicolas cu mancarea La capitolul curaj Diana e fix invers,a trebuit sa o traga si in mare viteza la cerere Asta ca asta dar pe mine cel mai mult ma seaca cand se da pe hinte cu avant maxim Si ea mi-a zis dupa ce s-a trezit "mami ce zi distractiva a fost azi la zapada" ... si eu ma bucur ca a prins zapada macar anul asta.Si-acum seara vreo ora au stat afara.
URSULINA si eu am remarcat ce multe fetite erau,macar le struneste mai usor cred decat pe baietei.La Diana-s jumi-juma.Voi n-ati iesit la zapada?
BRANDUSA uite ce cobisi ... dar stii tu ce stii probabil.Mai bine construiti cu prima ocazie un semineu ,macar de frig sa nu te mai temi.

Tudor e imbaiat,hranit,culcat,Diana e inca la desene cu Tom si Jerry.Probleme spinoase,ea tine cu soricelul Jerry,eu la fel numai negativistul si gica-contra de taica-su tine cu motanul Tom personajul negativ ,ca el nu suporta soarecii si pisicile-s folositoare ... se tot chinuia sonatul sa ii explice Dianei chestia asta Taman la Tom si Jerry si-a gasit
Acum isi bea si lapticul fata iar eu un ceai.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

No, dupa ce s-au terminatara vizitele, am culcat fata si pot sta la net.
A fost si ea afara cu tata-su, am primit de la sora-mea o salopeta de iarna groasa, ii era mica nepotului, dar pt Diana e perfecta. Ce i-a placut in ea, n-a mai vrut s-o dea jos. Asa, de fas maro cu alb si s-a plans ca nu are caciulita maro. Ete na, daca de acum incepe, e de rau.
Aici ninge mereu, sotul e exasperat, azi pe drum o gramada de accidente auto, chestia asta il face nervos. Pe mine nu.
Lili, in sfarsit am vazut pozele. Wow, ce de masini are Nicolas! Pe cuvant daca am mai vazut asa ceva. Si ordonate frumos. Baiatul tau are o pereche de sprancene bestiale! Frumos foc!
Si normal ca erau si torturile in forma de masina si tren. Super!
Eu am curatat zapada de trei ori azi, sotul la fel, e casa mare, spate, fata, plus trotuar. Mult. Si cum am spus, tooot ninge. Nu-i bai, vreau ninsoare de Craciun. Dar pe bune, fetele te-au sfatuit sa stai cuminte, aluneca tare, chiar nu cred ca vrei sa patesti ceva, Doamne fereste! Lasa-l pe sotz sa se ocupe.
Ce e cu Sano asta, m-ati inebunit si pe mine, urmatoarea vizita la Auchan iau de proba. Sano in sus, Sano in jos...
Moni, deci baga fata la greu mancare. Normal ca frigul face pofta. A mea a mancat intruna. Seara, i-am taiat o felie groasa de paine, vb bunica-mii: ca pentru carutasi, si a halit-o cu sunca, o rosie, unt si ceai. Asta-seara am sarit peste iaurt. Lapte, precum stii, nu bea. Lasa, mie mi-au placut pozele cu geaca portocalie. E si groasa si potrivita pt iarna. A mea are o pereche de catifea ca ai Dianei tale, dar verzi. Grosi si captusiti. Musai sa ma repet, dar asa de frumoasa a fost serbarea si costumatiile copiilor...extraordinar! Mi-au placut si recitalurile ei vizavi de Tudor. Ce-l mai iubeste pe fratior...
Astery, si la voi costumele au fost bestiale. Fetitele ca niste printese, tare dulci in fustele ale ade tul infoiate, iar baietii in costumele albe, o nebunie! Am vazut si pe frumoasa Roxana, cat era de dulce cu codite!
Voi cum va mai simtiti? Are voie la aer rece Razvan? Stiu ca e nasol sa stea bietul in casa, taman acum cand e asa de frumos afara.
Ah, asculta povesti la casti? Ce tare e Razvan...
Bee, mandra ta superba! Costumul ca turnat. Felicitari! Ai o frumusete in dotare! Vad ca toti au facut serbare, offf...
Imi pare rau ca stati ca pe ghimpi, se ia curentul au ba? Groaznic. Anul trecut m-a lasat centrala, nu curentul si am inghetat o zi pana au venit s-o repare. Aveam o suflanta cu aer cald, nu scoteam copilul din camera. 17 grade. Si ma gandeam la Deea, spunea ca atat au in casa. Ce calita e fata. Cred ca virusii fug de ea.
No, sper sa ai numai vesti bune. Si aici e polei, dar pe acolo macar nu-s case si masini in care sa dai daca aluneci. Aici e altfel. Plus ca la clinica nu mai prididesc astia. Ce dracu, pun tzatze si pt Revelion?
Denisa, asa de dulce e Alex, parca e o fetita cuminte foc. Pe cuvant. Efectiv e adorabil. Si am vazut ca e foarte activ, coopereaza bine, bravo mititelului! Emma e mortala cum canta, cu intonatii, nu oricum. Vreau s-o aud la pianul ala. Ia ore, nu?
A primit multe cadouri, bluzita cu Dora e draguta. Sa o poarte sanatoasa. Sa nu o tunzi, asa de mult imi place cum arata cu parul lung si cret. Cristina spunea ca seamana cu fetita din Seven Heaven, cred ca Ruth. Are dreptate!
Ursu, pe cuvant de pionier , Raisa e leita un portret de Grigorescu. Si cu picturi de Tonitza ar avea asemanari. Fantastic. Nu-i bai ca s-a incurcat putin, ca era ragusita sau ca s-a intimidat. Era ca o papusica si asta ajungea. De dansat a facut-o frumos, recunoaste!
Anamaria, te-am lasat la urma. Unde esti, bre? Ce de cadouri a primit Clara, casuta de jucarie e minunata. I-a placut, statea cu mainile pe ea, nu cumva sa i-o fure cineva.
I-am aratat pozele Dianei mele si imediat a intrebat cand vine Clara aici? Mi-e dor de frumoasa cu ochi albastri!

Sa nu uit despre nepotul meu: el a fost mutat de la o gradinita particulara la Lenau, in grupa pregatitoare. Pentru cine nu stie, Lenau este un liceu, scoala, gradinita in limba germana, foarte cunoscut si apreciat in Timisoara. Se intra pe pile, asta pentru cei care nu aveau origine germana. Ei bine, din septembrie, incet-incet copilul s-a schimbat. Devenise agresiv. Certaret. Nu se mai putea intelege nimeni cu el. Pana in momentul cand a inceput sa faca pe el, sora-mea n-a realizat ce se intampla. La 6 ani. Acum e inapoi la gradinita particulara.
Fug la o baie, s-o fi racit apa de cand am scris mesajul asta lung.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ioaii ce in ce hohote rade Diana Trebuie sa ii mai pun,ca am un DVD si eu dar ala se poate vedea doar la PC.Si GHita vad ca ii tine isonul cu rasul,imi fac pofta asa ca merg sa ma uit si eu imediat
Pana nu uit, dar cum de la LILI e zapada si la Brandusa ba? Chiar asa distanta mare e intre voi? LILI voi in ce zona aveti casa?

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,
Am 5 min pauza, ca am terminat super urgentele cu felicitarile(500) si cosurile de craciun ce se trimit la clienti(200)si am zis sa va scriu putin ca vad ca sunteti in focul serbarilor, a zapezii si a pregatirilor si problemelor de curent,maraiala, costume de ski,cadouri la educatoareImi pare rau ca nu pot sa reiau comentariile din drop, dar am incercat sa tin pasul cu pozele, macar atata..
Eu desi sunt super prinsa, incerc sa ma stresez mai putin si sa le iau pe rand, dc se poate,ca vad ca de la tiroida(deja nu ma simt prea bine)se poate da in altele mai nasoale
Maine treb sa imi iau zi de boala ca dimi merg sa vedem o gradi aproape, sa vad dc imi place si ce ofera si cum sunt profele, si apoi la prinz merg sa ii fac encefalograma la puiul mic, sa ne luam de o grija (ziceam ca saracul nu mai flaminzeste dc e cu mien acasa maine, dar de unde ca treb sa il tin cu vreo 5h inainte doar cu apa sau suc)-eu stiu clar ca ma duc ca sa mai bifez ceva pe lista, ca m-am convins ca ii merge mintea destul-dc face progrese la mai toate, acum incepem sa invete numerele-oricum la el merge cu santaj, de vreo 2-3 zile zice si OPEN, doar ca treb noi sa ne tinem de el sa nu ii dam c evrea dc nu zice..si asa vom incep ecu toate cuvintele/comenzile de baza incet si apoi trecem la prorpozitii scurte,sa vedem..
Joi avem concertul la gradi, Emma deja mi-a dezvaluit toate amanuntele, plus ca pregatesc si niste cadouri, aici a stiut sa tina secretul-ma bucur ca ii place muzica, pianul (aici ar treb sa exerseze acasa mai mult, conf. profei,dar nasol ca si eu si tasu suntem cam pe linga) franceza si dansul, sa vedem ce succes o sa avem in iarna cu patinajul si ski-ul...ca dc vine socrela din ianuarie, sper sa ne ocupam mai mult de ea..
Simbata merge la spectacol Disney pe gheata, ca cel d eanul trecut u Mickey-doar ca anul asta e cu printese,deic baietii raman acasa iar duminica mergem la ziua unei fetite care face 3 ani..si de luni treb sa ma apuc sa bucataresc seara de la 9pm incolo caci vineri avem party acasa-vine mosul..asa ca urati-mi rabdare si spor...
Va pup,sper sa mai revin..O seara faina fara prea multa zapada..aici s-au dus cei 5 cm de saptamina trecuta, eu nu mai vreau pina de anul nou

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

ehe Moni, Diana i-a descoperit pe Tom si Jerry?
Al meu copil dimineata imi tot povestea un desen din tom si jerry dar el ii vizioneaza de muuuuuulta vreme, iar in masina are un stick cu ei...Acasa nu se prea uita la ei ca are muuuulte alte dvd-uri dar in masina ii vizioneaza. Tocmai imi povestea ca "sunt foarte obraznici T si J". E prima data cand imi povesteste despre ei.

Nicolas e rupt... s-a bagat la somn, trebuie sa bag un ochi sa vad daca l-a furat... ca azi n-a dormit deloc.

Si la noi la gradi sunt jumi-juma fetele si baietii.

INGRID - mai ce v-ati luptat voi cu zapada... pe alei maine o sa presteze si socra-miu...daca o veni. Am aflat ... e convocat de Robert asa cum intuiam... cica sa-l scoata pe Nicolas la zapada... dar cand o vedea cata zapada e de dat o sa-l apuce...
Deci zici ca micuta domnisoara vrea caciula asortata... nu-i de mirare ca si-al meu cere sa fie asortat.
Multumim de aprecieri... iar cu sprancenele sunt punctul lui de seductie... toaaaata lumea vrea sa i le "aranjeze" sau ma intreaba cum i le-am facut asa... dar eu nu le fac nimic... asa-s ele si nici nu pot sa le schimb pozitia pt ca are niste vartejuri fix in mijlocul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Denisa, la voi mereu muuulte activitati ale copiilor. Super. Si da, evident ca problemele cu tiroida pot duce al alte probleme (de inima), mai ales daca esti agitata si nu te ingrijesti. Sper sa fie ok encefalograma lui Alex (n-are cum fi altfel). SPor la munca.
Ingrid, scufundare placuta. Cat despre munca la clinica, sigur se pun si pt revelion! Sa aiba rochia pe ce sa stea. Si-or mai fi si fete care au primit cadoul de majorat....Deci musai s-o asortezi pe Diana. Are dreptate!
Moni, intre mine si Liliana sunt cred ca vreo 30 km in linie drepta. EU stau in sudul bucurestiului, ea in est. EU sunt mai iesita din orash, ea e mai aproape. Cert e ca o iau razna cand vad numai zapada la nici 20 minute de casa noastra si la noi..........horror: pica gheata din cer (ploaie inghetata). Si eu care ma incurajam si le spuneam copiilor inca de ieri, de saniuta (ca sa mai privim si partea optimista a lucrurilor). De unde!
Liliana, da stim generator, paratraznet, obloane la casa. Mai tb sa rezistam un an. N-am crezut ca vom termina casa si nu vom avea bani de nimic nimic. Care mobila, electrocasnice, alea, alea. Nimic. Dar macar 'om ramane cu un hectar de teren pe care facem livada si o sa vindem fructele. Sau plantam trandafiri ca vecinul nostru si ne lansm in afaceri cu flori. .....Daca supravietuim anului care urmeaza. Deci Nicolas a fost la sanius in sat. Ce fain.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput