PRIETENE FARA TITLU (56)
Raspunsuri - Pagina 12
marchplayer spune:
Salutare
Ma enerveaza la culme vremea asta. Nu stiu cum este pe la voi dar la noi este ciudata rau. Pana mai acum o saptamana ieseam in hanorac afara, asa era de cald, apoi s-a racit un pic si a dat-o dintr-o ploaie intr-o zapezica ce se duse repede a doua zi ca incepu iara sa ploua. mai apoi cand toata tara era troienita de zapada, la noi ploua, in sfarsit a nins putin si aici dar numai putin ca apoi dadu cu polei si apoi cu ploaie si acum cu polei iara...scarbos. De doua zile ni se tot ia curentul si azi am fost anuntati ca s-ar putea sa-l ia din nou plus ca vor opri si apa. Ce dracu se intampla ma intreb eu??? ma pun sa citesc si eu daca o sa am curent si o sa postez daca apuc!
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
marchplayer spune:
Astery, pai eu asta astept, sa mai cresca un pic si sa inteleaga odata ca avem acasa jucarii pentru o gradinita pe care ei ar putea sa le imparta frumos nu sa se alerge si sa se bata pe o biluta. Oricum mai tarziu astept toate mamicile din oras cu plangeri impotriva lui Rares, sunt convisa ca o sa le comita rau de tot. macar stiu ca are cine sa o apere pe Ioana ca ea este mai blanda si mai pacifista.
cat despre renovarii, merci si spor la treaba, ca asa am zis si eu ca fac doar putin si de la usi s-a tras si parchetul si gresia...plus ca fu mult de munca la glafuri nenumarate. ca dura treaba 3 saptamani. Si eu am de gand sa schimb dusul cu o cada de dus macar(asta din cauza lipsei de spatiu. dar mi-e groaza, sincer. Oricum in primavara am in proiect sa le fac astora mici camerele. Deci am de munca mult si bine.
Nu prea inteleg de ce are Razvan branula. Presupun eu ca face un tratament dar nu stiu pentru ce. Oricum ii urez sanatate. Ce fel de jocuri joaca el la calculator? Eu pe ioana o las destul de rare la calc si atunci numai pe un site unde imbraca papusi, face mancare. puzzle, decoreaza incaperi, curata incaperi, coloreaza...cam deastea. Ea ar sta non-stop aici dar o las cat pot de putin adica 1h la vreo 3-4 zile.
Si eu sunt de parere ca sunt necesare cizme de zapada, adica bocanci imblaniti nenica care sa le tina cald la picioare si musai costum de schi din material impermeabil ca altfel se fac fleasca si gata raceala. Eu gratie denisei am toate acestea si nu ne plangem. Avem super echipamente. Anul trecut am cautat de am innebunit si Ioana avand niste cizmulite din piele de la zara se tot pisulea pe ea de rece ce-i tineau la picioare. MULTUMIM DENISA inca odata!!
Trimit si mai scriu ca-s nevorbita de cam multa vreme, dar trimit sa nu cada curentul. Evul mediu ce mai...
marchplayer spune:
Moni, lasa ma ca eu nu vorbesc despre o palmuta la curulet. Eu zic despre bataie adevarata pe care s-o tina minte si pe care sa nu si-o mai doreasca, cu care sa-l ameninti si de auzul careia sa-nghete. sa stie de FRICA. Eu asta nu o pot face si nu o voi face niciodata. O palmuta la cur le-am mai tras si eu dar degeaba. La Ioana se intampla foarte rar, chiar odata la 4-5 luni si atunci ramane incremenita si ma face rea. Rares o ia mai des dar el riposteaza, adica se pune si da si el in mine si cand vede ca nu reuseste incepe sa planga si zice doaie mama, cu niste ochi...si il iau un brate si il pup si atunci degeaba am mai dat in el. Asa ca ma abtin de la astfel de corectii ca nu le pot duce pana la capat. gasesc eu in final o solutie. daca nu...ma ajuta Dumnezeu si ii creste mari si le da mai multa minte decat mie. Atunci s-or cumintii ei.
Moni, era mai Craiasa dar toate fetitele erau zane. Oricum ar fi fost a ratat dansul. A fost o mare porcarie din cauza vremii sau poate din cauza faptului ca eram singura cu doi copii...nu stiu! Pe la 3 dormeau amndoi, eu am iesit si am dezapezit masina si am incalzit-o. la 3.30 am intrat in casa si i-am sculat, imbracat..etc. Mi-a luat ceva timp. Oricum la 4.15 am iesit din casa cu amandoi sa ne urcam in masina. Afara ploua intr-un hal. masina coperita cu 5cm de gheata. Mi-a luat 10-15 min pna am dezghetat masina din nou. pe jos nu ne puteam duce ca era oribila vremea. asa ca 2 minute intarziere a insemnat ratarea dansului de inceput pentru fata mea. Am plans de ciuda. Ioana nici n-a observat ca ea a participat linistita si calma la restul serbarii ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. cateodata cred ca ar trebui sa mai luam exemplu de la copii astia. Nu ca mine care in loc sa ma bucur pe deplin de prima serbare a fetitei mele imi faceam procese de constiinta.
Stop joc, acum caut jucarii sa mai completez un pic darurile de la mos craciun. De fapt eu le-am cumparat dar acum trebuie sa-i zic cumnatei ce sa le ia. ca asa facem noi. Nu ne cumparam la plesneala. Intrebam mamica ce-i trebuie copilului si actionam in consecinta. Asa toata lumea este multumita.
monica70 spune:
Buna seara buna seara.
DANIELA pana la urma reusisi si biruisi curentul electric Tu si Brandusa cu probleme de-astea
De vreme ce sa iti zic decat ca de maine se incalzeste si la noi si mai rau de marti incolo se cam prevad ploi,inclusiv de Craciun
Am admirat in poze costumele trimise de Denisa,super faine ,nu cred ca gasesc eu p-aci asa ceva ... iar in caz ca as gasei parca vad ca -s duble la pret pe putin .
Am vazut sio zanele si Craiasa,asa mai merge ca nu era mare deosebire intre ele,credeam ca restul au alte costumatii nu asa asemanatoare.Altfel realizezi ce tragedie iesea.Ma mir de Ioana ca nu s-a necajit,cred ca cu Diana mea ar fi fost jale la asa faza.Dar totul e bine cand se termina cu bine.
Am vazut-o si pe Ioana patinand! Ce faaain! La anul sper sa o duc si eu pe Diana,dar la tine noroc cu fetele alea ca presupun ca cu ele a invatat.Am vazut pe-acolo doar copii ... e doar pentru copii? La noi la patinoar predomina tineretul si adultii.Ca sa nu mai amintesc ca l-au deschis doar de cateva zile pe motiv ca era prea cald.
Si cum sa nu amintesc si de Rares la care m-am stricat de ras privind ce sport baga el in pat
INGRID in sfarsit te-ai indurat si de noi cu poze si un film cu zana ta ,unde sa scriu ??? Are un par superb ! Tu nu ii tai varfurile de-a crescut asa lung? De fapt eu pe Diana am tuns-o in vara pana la umeri si de mai multe ori varfurile,asa ca e clar de ce a ramas mai in urma cu el.Bine ca macar am vazut-o spunand poezia aia in vana daca la serbare n-am apucat Vazui ca trageai cu simt de raspundere si la sanie
Eu azi n-am mai iesit,dar a iesit Ghita cu Diana si au tras o tura pe jos prin zapada pana la prima statie,fara sanie ca sa nu inghete fata.Si tot a inghetat Diana de s-au intors cu tramvaiul ...
Eu am stationat la caldurica.L-am cantarit azi pe Tudor si n-are decat 7 kg, a pus doar cca 300 grame ultima luna.Parca am simtit eu ca a papat mai putin saptamana aia cat a luat antibioticul ... plus ca probabil deja e mai slab laptele.Acum chestia e ca oricum dupa 3 luni se pune mai putin.El a pus asa: 900 g/900g/800g/300g.Oricum e super bine fata de cum a pus Diana care a pus 750g/550g/350g si in continuare regulat 250 g ...
BRANDUSA la Tavi cum fu evolutia? Io stiam ca e important sa puna ceva si sa nu stationeze sau mai rau sa scada,asa ca presupun ca e ok.Tu n-ai inceput deloc diversificarea? Eu deja i-am dat piure de vreo trei ori parca,odata banana simpla,odata mar + banana + portocala si odata mar + para.Dar cantitati mici,n-am inlocuit inca nicio masa.Si e baiat cuminte,nu a impins absolut deloc afara cu limba nici un gram de piure.De spatamana viitoare incerc sa ii dau sa guste si ceva supe de legume si cand merg la cumparaturi trebuie sa ma uit si pe la rafturile cu cereale,sa vedem ce si cum.Ca probabil apelam si la din alea in curand.
Restul lumii?
Am fugit la programul de baitza/citit povesti/adormit strumfii.
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"
Ingrid S spune:
Buna dimineata!
Cine se scoala de dimineata, departe ajunge. Pana in bucatarie si la computer. E o mare realizare!
Cica afara arata minus 21. Eu cred ca mint astia de la vreme. Vreau sa scot capul afara, sa vad cum e. Pauza, deci.
L-am scos. E frig, dar nu mi se pare cine stie ce. Poate ca n-am stat cat trebuia.
Am fost ieri cu sania, alataieri la ziua nepotului la Mac. Intr-un vapor, muzica tare, fiica-mea suparata cand am venit sa-i fac poze. Era gata sa planga. Cica s-a certat cu Robi. Plin de copii acolo, tocmai cu el s-a certat? In fine, am luat-o acasa, unde brusc si-a revenit si a vrut sa pozeze. Asa ca i-am facut pe plac.
Ieri cum ziceam, am scos-o cu sania. In parc era zapada pana la genunchii ei. Si cu sania, daca lasa picioarele jos Moni, se umplea de zapada pe ele. Bune sunt cizmele astea. De fas si piele, imblanite si picioarele sunt calde. Am stat afara vreo ora si jumatate. Nu era uda deloc in interiorul lor. Eu aveam doua perechi de iegari pe mine, dedesubt de blugi. Crapau pantalonii, bietii de ei. Cu sania..ce mai poveste. Am fost prin toate magazinele posibile, nu au sanii. Extraordinar, va dati seama, sa cer sanii iarna? De fapt, aveau casti impermeabile de baie, chiar si costume de baie. Sunt absolut necesare pentru zapada. Va sfatuiesc sa le incercati.
Moni, am tuns-o in septembrie, tot varfurile. Dar creste daca il tii impletit. De fapt, creste oricum.
Am citit ca l-ai cantarit pe Tudor. E buna greutatea, chiar daca a luat mai putin luna asta. Recupereaza el. Daca a fost bolnav, nu-i de mirare. Plus cu antibioticul ala. Vrei sa treci la legume? Dar ce iute te-ai pus pe diversificare. Mai stationeaza putin cu fructele, nu-i graba.
Pe Diana n-am plimbat-o decat prin zona. O imbrac gros si da-i si lupta cu zapada. Dar Diana ta o fi inghetat daca Ghita uita sa mai vina acasa.
Noutati nu prea am. A fost pasionata de planete doua zile. Nu, sa nu crezi ca i-am spus eu ceva. A luat ea singurica enciclopedia si gata. Pasiunea a inflorit. Le-a desenat pe majoritatea, trei au scapat furiei creatoare, Jupiter, Mercur si Pluto. Dar s-a indragostit de Saturn si Neptun.
Daniela, vai, ce ghinion pe voi! Sa nu aveti zapada, decat polei si aparaie pe jos. La noi cica vine vreme calda. 9 grade. Iti dai seama cat ma bucur. Poate schimbam zonele si merge si la voi nitica zapada.
Vaz ca Rares e mai agresiv cu Ioana. Daca nu te bagi, o inacaseaza fata, daca te bagi, nus-i rezolva problemele intre ei. Grea dilema. Io zic asa: ori ii desparti cand se bat si nu-i mai lasi impreuna o perioada de timp, o ora, doua; ori il pedepsesti pe Rares cu confiscarea jucariilor favorite, taierea de la dulciuri etc.
Adevarul e ca si Diana se certa la greu cu nepotul meu, dar la ea e chestiune teritoriala, cred. Deci nu se pune.
Bine ziceai ca merita sa luam exemplu de la copii, o sa ma uit la filmele cu Ioana dansand. A pierdut inceputul, asta e. Data viitoare o sa il prinda da capo al fine. Ce sa te necajesti asa...
Ups, mi-e somn. Ma duc, poate mai dorm doua ore pana se scoala Diana.
Revin mai tarziu, sa va raspund si la restul.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
Buna dimineata.
INGRID valeu dar ce ora matinala de trezire pe tine! Ce-ti veni?
Ce draguta Diana ta,auzi sa deseneze planetele,uite ca de-asta nu s-a ocupat a mea trebuie sa ii dau ideea odata.Noi suntem acum cu enciclopediile alea cu care ne-am fentat rau ca ies foarte scump cumparate asa: Ghita zice ca le-a vazut nu stiu unde pe toate la un pret la jumate macar de le vedea inainte,acum asta e cumparam cate una in fiecare saptamana ,macar e tare incantata Diana si s-a imprietenit pana si cu insectele alea - a ajuns de pupa pagina cu furnicutele Apropo de animale mi-am amintit ce zicea ca ei nu ii plac leul,tigrul si alte carnivore pentru ca mananca animale La care eu sadica i-am zis ca si noi mancam pui si porc si ... ce-o mai fi.Dar n-am insistat sa nu ii dau cumva ideea sa se faca vegetariana Sau ma rog,mai vegetariana decat e .
Sa va zic faza cu ea azinoapte pe la 1-2.Eu nu adormisem inca ,ca m-am pus tarziu in pat.Si deodata numai o vad pe Diana ca se scoala in fund,apoi in picioare si se ia si se duce in camera de zi ... am tzasnit dupa ea si am ajuns la timp: deja era cu pantalonii dati jos asa ca am directionat-o urgent spre baie via wc.Ea mai obisnuieste sa mearga si pe intuneric asa la wc si seara si noaptea.Zici ca era somnambula cum a plecat asa in tacere Pe la 5 s-a trezit iar,dar atunci m-a strigat sa anunte ca vrea la wc.
Ce ma enerveaza cand doarme tun Tudor si ma trezeste ea
Tot la capitolul Diana mai amintesc ce mi-a zis aseara ca ii e dor tare de colegii de la gradinita si ma tot intreba cand merge la gradi.
Tudor e bine,acum se delfinareste de zor.Azi dimineata m-a bufnit rasul ca i-a iesit un "(H)ELOO" iar acum vreo jumatate de ora un "(H)AII-DEEE". ca noutati mai are in repertoriu si AUU,AGHEE sau GHEEE.Nici urma inca de mama,tata,baba sau pe-aproape ... Sunt curioasa daca pana la 6 luni va zice macar una din ele precum nepotica.
Apropo INGRID intrebai cine e bebelina dolofana din poze - e nepotica Ioana din Oradea mai mare cu fix doua luni decat Tudor.Ea zicea deja de zor "tata".Tu erai patrunsa rau de politica cand am amintit de ea,deci nu cred ca citisi pe-aici decat in diagonala.
Eu azi iar am plimbari la dentista dupa-masa si dupa aia vreau sa bag o tura la Kaufland mai ales la magazinul DM si eventual la locul de joaca de alaturi,sa vorbesc de cheful Dianei sa vad daca au locuri in 1-3 ianuarie si ce scoruri au anul asta.
Pe Diana n-o scot afara,a zis Ghita ca e frig rau,bate vantul tare.Pe net am citit ca sunt -11 grade dar se simt ca -21 Nasol de plimbarit,dar iaca le mai fac incasari astora cu taxiurile.
Aaa mai am o veste mi-au intrat in final banii de CIC - pe o luna jumate ca atat trebuia (pana la jumatea lui octombrie am avut maternalul de la firma).Si ce dragut - banii astia imi ajung fix pentru dintii pusi Cred ca asta va fi cadoul meu de Craciun ... nu de alta dar si anul trecut tot acelasi cadou de Craciun il avusei ,numai ca partea de sus ...
Oare la anul ce imi pun de Craciun? ? Nu ca de-astea am Cred ca implant de par ar trebui la cum imi cade
In ce culori faceti anul asta?
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
monica70 spune:
Ce sa zic,Diana o tine una si buna ca ea nu vrea sa ii tin ziua la locul de joaca cu tobogane,ca ea vrea sa ii tin ziua la bloc la buni Unde naiba ca acum e ger,nu se poate in curte cum facura toti toata vara si toamna ... mami a zis ca eventual ii cheama la parter in holul blocului pe cativa din prietenii Dianei,dar eu voiam sa ii tin si la locul ala de joaca.Sa vad poate se razgandeste,daca nu, n-are decat fac economie ca si-asa ma enerveaza in ultimul hal cu fitzele si mofturile ei!
INGRID cu ce se mai joaca Diana ta? A mea scoase azi jocul cu margele si s-a apucat de treaba,dar dupa vreo 20 de minute, dupa ce a facut un colier si o bratara,le-a impachetat si mi le-a dat sa le pun la loc decretand "Gata margelele. Asta-i plictisitor!"
Acum s-a apucat de tesut cu alea de hartie ,dar pe pariu ca cu astea nu rezista nici 10 minute
Fug ca maraie Tudor acum.
asteryaro spune:
Salutare si de la noi.
Eu am intrat in program administrativ , de aseara. Pe mine la sfarsit de ani ma apuca amocul, si arunc vechituri, cutii, cutiute, capacele... toooooot ce nu-mi foloseste. Si AM UN SENTIMENT DE USURARE APOI, MAI FAC SI SPATIU, DECI E BENEFIC din toate punctele de vedere. Scuze de majuscule, nu mai sterg.
Azi am continuat treaba planuita, pe la 13 am iesit afara vreo juma' de ora cu Razvan, la zapada, si ne-am distrat MINUNAT. Am intrat si-n piata, am cumparat ceapa, mai un pic si-l trimit singur la cumparaturi . Sper sa se priceapa ca tat-su, ce-i drept daca vreau cartofi ca lumea, pe Viorel il solicit, eu n-am noroc.
Ii place zapada mult de tot lui Razvanel, dar sa nu-i atinga fata/pielea, ca "e reeeeceeeeee". Haha, pai cum sa fie?
Ingrid, esti TOTALA! La 5 dimineata tu ne povestesti despre casti si slipi de baie ? Vaaaai, ca mor de ras. Pai inseamna ca tu ai uitat proverbul: vara sanie si iarna slipi , no!
Ai un simt al umorului care m-a dat gata, recunosc.
Diana ta e o FRUMUSETE, si pozeaza frumos, si cu parul ala aur-curat, cum am mai scris... mi-a rupt un oftat ca n-am si-o fata, pe langa baiat.
Daniela, eu sper ca in timp Rares se va mai calma. Asa e felul lui. Mi-a palcut la nebunie cum se urca pe gratarul acela si-si dadea drumul pe spate, eu cred ca intepeneam pe loc, de frica, evident! Mare sportiv, ce-i drept. Ioana e o frumoasa, si-am vazut poze si cu toti 4, si sa vezi... ceva nu mi se potrivea... de fapt, pe sotul tau il confundam cu sotul lui Pufu. Sunt zdravana??? Eu zic ca nu . In fine.
Razvan a facut laringita (cu numaru' 12 incepnad cu 2007). Nu merge decat branula cu antibiotice si HSH (cortizon). Am avut si noi branule, dar la adulti manifestarile sunt mult mai blande. Sotul meu a fost mai rau, dar... l-am facut bine. Deci cam asta a fost cu branula. Acum are augmentin bis sirop. Ups, am uitat sa-i dau la ora 10! No, deseara.
Moni, si Diana ta e totala. Auzi la ea, plictisitor. Auzi tu, da' cu cine seamana draga, ca stiu ca tu esti fooooaaaaarte rabdatoare ? Hehe, io nu m-as mira.
Pupam toate lumile, ma duc in pat, mai vin de la 19, fiindca de azi reincepem TERAPIA, deci... piua la trandavit .
Cristina si [blue]Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
asteryaro spune:
Ho ho ho!!!
Noi nici vorba de lectii, ca n-a aparut fata, si nici semne n-a dat.
Razvan a avut azi zi vizionari de "Thomas" si de "Masinute" si se amuza facand si el curse, pe marginea canapelei.
Azi am avut parte iarasi de senzatii tari. Nuuu, nu cu sotul, ci cu babeta de dedesubt. Care are tavanul baii ud fleasca. Ceea ce cred ca va urgenta operatiunea mutat masina de spalat-mutat calorifer-gresie-faianta-cada. Si baba m-a ciocanit azi toata ziulica la usa, ca-i picura apa in cap. O cred, da' ce sa-i fac??? Partea proasta este ca NU GASESC mari meseriasi in ale instalatiilor si in ale gresiei/faiantei. Nu pricep unde au disparut???
Voi pe unde mai umblati?
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
Ingrid S spune:
Ceau fetele!
Iote ca sunt mai treaza ca niciodata, azi-dimineata am recuperat doua ore. Nu stiu de ce am ramas noaptea fara somn. Poate ca am facut dush? De regula stau in baie o ora, timp in care citesc, oftez..din astea.
Moni, ea se joaca mult singura. Vorbeste, imagineaza situatii, inventeaza povesti (aici trebuie auditoriu neaparat). M-am jucat carti azi cu ea, a cusut, a desenat (foarte mult deseneaza), am avut ora de citit (da, da, citim propozitii din Abecedar, doua-trei pe zi, nu va imaginati ca-mi terorizez copila), avem un joc nou, ea scrie pe tabla magnetica niste cuvinte, eu le citesc, deci s-a inversat jocul, construieste castele, numara si aduna...apoi nu-i destul? Cateodata le face pe toate in aceasi zi.
Hai ca e mortala gagica ta cu plictiseala. Ma intreb cat e de solicitata nervos daca un lucru static o plictiseste. Cred ca asa i-o fi stilul. Rapid.
Ah, ca tot intrebai pe cine seamana asa guraliva si nervoasa. Hm, oare pe cine?
Astery, ati inceput cu ABA again. Foarte bine. I-a trecut si boala lui Razvi, asa ca e alta stare de spirit.
Azi n-am scos-o afara pe Diana. La minus 10 cat arata, chiar n-aveam niciun chef sa zburd cu sania. Brr.
Multam' fain de complimente. Si la restul fetelor. Esti o dragutza. Deci vrei o fetita...sa te auda Dumnezeu.
Sa stii ca asta cu aruncatul o folosesc demult. Chiar e terapie. Si una de succes. Decat sa rearanjez, prefer asa. Cand vad gol...ioi, ma simt ca renascuta. Asta feng-shui estem.
Bine, eu mai am curiozitati maladive, sa mut prin camera, mobila, obiecte...parca sunt in alta casa. Nu sunt, dar...Deci, spor la treaba.
Denisa, ai pus pana la urma film cu Emma. Am citit ce scria Moni, dar n-am ajuns sa il vad. Imi inchipui mandra cum canta la pian. Cum e pe acolo? Acum ca se apropie sarbatorile, banuiesc ca esti tot in priza, ba cu cadouri, ba cu vizite...si ce meniu ai alcatuit....yammy. Mai scrieti fetelor (la general vorbesc) sa ma inspir si eu. Desi cred ca e cam la fel peste tot. Insa la antreuri poate imi dati idei.
Multe mai face Emma. Sau macar ai in plan pentru ea. Daca la fata ii place, de ce nu? Eu te cred ca e mai "matura", nah, mi se pare ciudatel acest cuvant la o fetita de 4 ani, dar inteleg perfect ce vrei sa zici. De multe ori si pe mine ma surprinde Diana cu expresii, cuvinte, atitudini de om mare. Zic ca sunt foarte bombardati cu informatii din toate directiile si atunci si atitudinea lor nu mai pare de copilasi. Sau...cresc si ei, nu?
Lili, unde esti bre? ce-ti face frumosul? Si voi ati iesit azi? Numai noi sezuram in casa?
Bee, sper ca toate sunt bune! Si ca aveti curent.
Ursu, Anamaria, Mira? Va , merg sa-mi culc fata.
Edit: acum am citit ce ai scris Astery; faci necazuri la o biata babuta. Of si vai! de ce n-a venit fata azi?
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues