Albinutze de Mai-Iunie 2009(47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sunt pe fuga, ma rog, N pare mai bine, dar maine avem musafiri si-am facut mancare toata ziua. acum ma duc sa ma apuc de tort.
nemo, nu i-au dat antibiotic pt ca dr n-a crezut necesar, a zis ca rasufla mult mai bine dupa 4 doze de aerosoli si sa continuam cu ei pt inca 2 zile. maine vrea sa-l vada iarasi, ca sa-l asculte la plamani. faza e ca din cauza mucilor, flegmei etc nu mai vrea sa suga, bea numai putin din biberon dupa care gata. azi-noapte insa a recuperat ca s-a trezit de 2 ori si-a mancat. sunt cam obosita, in noaptea asta doarme sotul cu el.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

abia acum reusesc sa raspund si eu....am un copil nocturn rau...nu stiu cat o mai tinem in ritmul asta

so...
Gabi, drept ai grait!
eu una astept sa ne mai impartasesti din experientele tale cu Tudor

RalucaIoana, astept poza!

Reby-Iry a ta e zambilicea de Rebeka?
...ma bagasesi in ceata cu scrierea chirilica

Natalia mea nu sta singura in fundulet, mai trebuie sprijinita din cand in cand, nu are echilibru foarte bun

LauraOana inca n-am facut public albumul; mai astept poze, nu le-am primit pe toate; apoi il vom pune pe prima pagina, alaturi de celalalt; dar va tin la curent

Cris, va pupam! sa nu mai fiti mucioase!

ALICe, mamic de bebic Natalic

II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele..va salut repejor...

imi lipsiti din pacate gripa,nu ma lasa sa stau langa voi...revin cu siguranta cu forte noi,imediat ce imi revin cat de cat!

vrem si noi la album......cine imi spune ce trebuie facut?nu am citit deloc k nu ma simt in stare!
ies k sunt obosita,abia astept sa revin!

pupicei de la DENISE pt toti bondareii,albinutzele si mamicile din stup!

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna fetele! Dupa cum se vede din nou nu am somn...i-am facut la pitic mancarica pe maine iar ce a iesit in plus am bagat la congelator.I-am facut brocoli cu cartofi si carnita de pui si pireu de legume, dar din o gramada de legume...ce sa fac daca n-am somn
La multe lunite sarbatoritilor de ieri si de azi, multa sanatate si crestere mare!
Gabi ma bucur ca puiutii sunt bine si ca nu mai au febra. Eu nu-i dau la Rares decat suc de portocala in amesec cu branza dulce, separat nui dau nici un fel de suc.Si sucul care iese la pireul de mere il amestec cu pulpa si il dau asa!
Anaela,Andata,Relusha multumesc pt urarile pt surioara mea, sa-i dea DD multa sanatate si multa fericire ca merita din plin!
Nicuratze multumesc de reteta cu sfecla, am sa incerc si eu!
Ramonaiani am sa incerc si eu si cu gris de la Milupa si noi cereale de la Milupa folosim, sunt foarte bune si de calitate.
Problema la noi este ca piticul mananca si el pe la 7 sau 8 seara si la 10 trebuie sa mai mancam odata laptic si ma gandeam sa-i amestec lapticul cu gris, ce ziceti?
Alic ma bucur ca Natalia nu are nimic si sper sa se faca bine bb-ul prietenei tale.Ti-am trimis si eu mail cu poze cu Rares pt 6 luni, ti-am trimis 2 nu stiu la care sa ma decid, te las pe tine sa alegi!
Daniella, aveam acasa glicerina boraxata, inca nu am simpla si la farmacie n-am gasit, dar suntem parca mai bine cu gingia, nu a mai fost asa de marait!Voi cum stati? E dintos Denis? Si chiar avui chef sa citesc mesajul de la tine...tot timpul citesc
...ete na...
Anda magda sanatate si tie si la bebelina!
GAbi cam la fel avem si noi programul de papa, doar ca Rares se trezeste pt prima masa de laptic pe la 7 sau 8, iar de somnul din timpul zilei eu nu sunt asa de norocoasa, doarme doar juma de ora max 45 min, dar cu mesele cam acolo suntem si noi!
Si eu dau fructe din compot, prune si piersici pana acuma!
Anda magda felicitari pt cel de-al sasea dintisor!
Andata si eu am cumparat Engerixul, cica nu o sa se mai dea compensat deloc...tara lui peste...am fost cu piticul in Ungaria la c ontrol, fiindca el acolo s-a nascut si nu am platiti nimic pe consultatie, desi nu e cetatean maghiar...bine ca trebuie sa platesc la noi in tara vaisamar de tara asta si cine o conduce...
andata si la copii!
Ely multa sanatate, vad ca nu sunt numai eu pasare de noapte
Ma bucur ca s-a inceput sa se vorbeasca deschis despre diversificarea asta, bat-o vina de diversificare
Va pup si maine sper sa apuc sa intru mai repede si sper sa nu va plictisiti cand cititi carnatu....ete ca pe al meu sigur n-aveti chef sa-l cititi!
Cuscra mii de pupici!
Noapte buna!

Mami fericita de printisor Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/Poze6Luni#5408896925940798658
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png

23.05.2009
http://luanababymall.ro/concurs/
Votati-l pe Rares la pagina 1! Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla

Cat despre diversificare eu am sustinut ca nu "diversific" copilul dupa nici un fel de carte.Tin cont doar de anumite aspecte gen alimente care sunt alergene sau care ,consider eu, sunt mai "grele" pt burtoiul lui bb si pe care aleg sa le introduc mai tarziu si in rest mancam orice.Parerea mea(pe care am mai spus-o o data) este ca "dupa carte" ajungem sa papam anumite alimente abia la majorat.Tot parerea mea este ca fiecare copil are ritmul lui de crestere si dezvoltare si nu se poate incadra in tiparele unei carti.Insa in cazul in care cineva se hotaraste sa tina fix pasul cu o carte ar trebui sa tina pasul cu o carte autohtona scrisa de pediatrii autohtoni pt ca (din nou parerea mea)fiecare popor are un stil propriu de viata si de alimentatie(de exemplu cand am cerut la o brutarie in Franta 3 paini vanzatoarea m-a intrebat de 5 ori daca atatea doresc - cred ca am cumparat productia pe o zi intreaga).In plus (la naiba cate pareri am)cred ca daca procedez ca "la carte" si sa pasez legumele si fructele pana se face cea mai fina pasta din lume copilul va ajunge sa mestece cand voi fi eu Captain Planet motiv pentru care eu am ales sa-i pasez tot cu ...furculita
Asta nu inseamna ca nu le respect pe mamele care tin cont strict de carti specifice.E in puterea fiecarei mame sa stie ce e cel mai bine pt puiul ei si sa procedeze ca atare.

Si acum astept direct ...salata...cu lamaie daca se poate

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate Sf Andrei Flmulete BB mic

sunt de aceeasi parere cu tine

pana la mine sigur nu ajunge nimic....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Andata, dar de ce nu-i faci tu vaccinul fetei luna viitoare? Ca ei primesc in fiecare luna vaccinul. La mine de exemplu Bogdan e nascut in 4 si vaccinul tot timpul l-am facut la sfarsitul lunii ca asa se nimerea.

Voi cu ce faceti aerosoli? Ma gandesc ca as putea sa-i fac si eu Andreei pentru tuse. Am aparatul in casa da' nu l-am folosit niciodata.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Inainte de toate, multe lunite fericite, linistite si fara batai de cap pentru mamici pt sarbatoritii si sarbatorita zilei
bebe Daniel de Alberta72
bebe Natasa Maria de Monica
bebe Mihail-Alexandru de cris_kim

Azi cand m-am dus sa-mi exercit dreptul constitutional la vot, m-am pomenit ca-mi cere sa tastez un cod numeric. Ieri nu era. L-am tastat, am votat si dragalasa Natalic si scumpul de Rares da' tot nu stiu ce e cu el.
Lavinia, nu cred ca il mai poate ajunge cineva pe micut. Abia astept sa il vad in calendar, nu stiu cum se vor da dar eu neaparat vreau unul cu bondarelul.
Si cum vreau sa vad acolo si o albinuta de Natalic, haideti sa ne mobilizam, albinute mame si sa o propulsam si pe Natalic pe prima pagina.
Lavinia, ete ca am citit si carnatul tau, credeai ca numai pe al Danei il citesc? Na, ca ma dau de gol. Citesc tot ce scriu toate mamicile, poate ma mai inspir si eu cu diversificarea si programul de somn. Invat de la fiecare cate ceva. Eu tot astept sa citesc vesti bune, stii tu de care. Tin in continuare pumnii si ma gandesc la voi.
ely, sanatate multa. Uite si de la noi ici sa va faceti bine mai repede
Alice, si pe tine si pe insomniaca sa-si bage mintile in cap si sa o lase pe mami sa doarma. Eu alataieri eram atat de daramata ca am imbracat fata, i-am pus-o in brate lui tat'su si i-am zis sa nu o aduca inapoi mai repede de o ora jumate, sa apuc si eu sa dorm un pic.
Mirela, vreau si eu poze cu Radoze. De cand ai zis de meciul de handbal si n-am apucat sa va vad, ma tot gandesc la voi.

http://community.webshots.com/user/annadana1

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://paul-mihaita.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

sarbatoritilor din aceste zile, si un pupic mare printeselor Ramonei si Kiralinei .

Sanatate multa copilasilor si parintilor cu probleme!

Nu stiu cum sa spun asta mai frumos, dar eu una citesc si ma crucesc. Pentru ca in mod evident sunt in minoritate, nu vreau sa starnesc polemici. Si pentru ca nu am nici timp atat de mult si nici mintea atat de odihnita incat sa suport un maraton de discutii in contradictoriu si replici taioase care sa nu duca nicaieri, rezum prin a va spune ca o sa-mi dau cu parerea in continuare, in public sau in particular, numai atunci cand voi fi intrebata in mod expres despre ceva anume. Atlfel, prefer sa-mi protejez putina liniste pe care o am si sa scriu mai rar, sa ma limitez doar la a povesti despre fetele mele, daca intereseaza pe cineva.
Va urez o iarna frumoasa, ca zapada de azi din Bucuresti.

Ertina, mi-e dor de tine .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna dimineata!

si ieri a fost cu cod la votare .... nu stiu de ce.

Lavinia de ce nu ai somn draga mea? Dimineata pana la cat dormi?

philip sanatate lui N si sa aveti o zi frumoasa cu musafirii. Poze cu tortul te rog.

Idei de tort de Craciun?

bamsy si de fapt pentru toata lumea .... la odiseea lui Tudor a fost o mamica de albinuta care s-a chinuit tare de tot cu dintisorii fetei. Daca nu ma insel vreo 2 luni sau mai mult. Spunea ca se vedeau in gingie apoi se retrageau si tot asa. Ea a cerut chiar sa faca o taietura ca sa scape de chin si nimeni nu a vrut sa faca chestia asta. Si cineva i-a spus sa frece gingia cu lamaie. Cica a dat rezultate imediat.

Andata ti-ai facut datoria fata de lume .. esti pe +1 dar ... +2 ar fi ceva!
Eu doresc tuturor celor care pot sa creasca mai mult de 1 copil si isi doresc sa faca 2 sa faca 3 sa faca oricati pot sa creasca. Mie mi s-a spus ca nu mai merge unul ca s-a subtiat peretele uterin foarte tare .... dar daca gasesc un doctor care sa imi spuna ca e ok si ca nu mor nici eu si nici copilul atunci peste vreo 6 ani mai fac unul! Asa sa imi ajute Dumnezeu!

Carla eram convinsa ca nu o sa iti placa ce am scris dar iti garantez ca sunt mult mai multe mame care fac ca tine decat ca mine
Ce e cel mai important este sa stim cu toti ca orice greseala pe care o facem acum cu copii o vom descoperi cand e prea tarziu si nu se mai poate indrepta.

Sa aveti o sambata linistita!

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Buna dimi....
nemora "am citit eu tot mesaju’, azi am dormit lemn 3 ore, sunt fresh! Azi-noapte am avut insomnii ca am facut prima data Tiramisu si l-am insiropat cu o cafia tareeeeee si am mancat cu sotul seara si am stat pana la 2, macar ne-am “luat la intrebari”."...iar prajituri?...da macar ati stiut sa "raspundeti la intrebari nu"?
reby nu ma deranjeaza ca nu are dintisori...ba din contra as vrea sa mai stea ceva timp asa "stirb" ma enerveaza doar faptul ca i s-a umflat gingiuta si nu mai plesneste odata...iar dupa cum se pare seamana cu tasu si la "rezistenta la dureri"...deci ...am pus-oNici al meu nu sta singur in fundulet.Sta singur doar in cadita dar se tine de margini...a si in scaunel ca ...tot asa se tine de masuta de la scaun
andata cred ca o sa-i placa sa stea pe burta doar in momentul in care se va intoarce singurica.cat despre mersul "pe invers" si Denis merge tot in spate
LauraOana pai iti spun eu cum le poti rezolva pe amandoua....mai fa un BB
cuscra sanatate si la voiLa noi,adica la mine ca nu a apucat sa se extinda, a mai ramas un soi de tuse(dai-as foc) da scap eu si de asta
philip cand avea denis mucisori nu putea sa doarma ca i se duceau pe gat si se cam inneca.I-am pus o pernuta mica sub caput numai noaptea cand dormea si a fost mai bine.Incearca sa-l culci un pic mai ridicat decat pozitia orizontala poate ii e mai bine si sanatate multa la pitic
ely in primul rand sanatate multa sa treaca mai repede gripa si in al doilea rand baga o poza cu Denise pe adresa alicbirladeanu@rdslink.ro
lavinia nimic nou sub soare la cap dintosi.Vezi poate gasesti glicerina cu nistadin sau cu stamicin dar fara borax....bun "carnatul"...l-am parcurs pe tot
relusha Sa stii ca ma tot uit la handbal doar doar o sa va vad prin tribune...da dupa de a facut Romanica cu Norvegia....m-au cam enervat si m-au enervat si comentatorii nostrii...daca nu le-a laudat pe norvegience ca sunt campioane nu stiu de care ca sunt nu stiu cum...doar sa spele rusinea faptului ca am mancat bataie...nu stiu frate eu am facut volei de performanta 16 ani da la noi nu exista ca alea sunt mai bune alelalte mai putin bune ,toate avem tot 2 maini si 2 picioare numai ca uneori lipseste vointa...noroc cu portarul nostru ca a aparat saraca de-a rupt ca in baza handbalistelor noastre...si-o furau rau
carla da cine te-a supi asa de rau?Daca te-am suparat eu te de 1 milion de ori sa treaca

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate Sf Andrei Flmulete BB mic

Mergi la inceput