Albinutze de Mai-Iunie 2009(47)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Vanilla, bine ai venit!
Te admir pentru hotararea ta!

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Buna dimineata tuturor! 9pentru mine este dimineata, am fost la un chef azi noapte) . Am lipsit si eu doua zile si ... am avut ceva de recuperat.
bamsy...eu cand dam intrat pe forum prima data am intrebat dc e normal ca fetita mea la 6 luni sa aiba doar 7,200 si 70 cm. eram un pic speriata,dar m-am liunistit. nici a mea nu manaca f mult. max 120 mllapte la o masa, si asta dc este f infometata, cereale mananca un pic mai mult 130 ml,dar nu am ce sa fac, am incercat o data sa o fortez un pic si a vomitat asa ca o las sa manance cat vrea.
cand speram si eu ca a inceput sa doarma mai bine noaptea , mi-a spus soacra mea ca azinoapte s-a trezit de 5 ori. sa vad la noapte ca doarme cu mine.
am citit ca sunt fete care au pud bebelu in premergator, si eu i-am luat si il folosim, pe el scrie ca e recomandat de la 6 luni, dar cand am fost la pediatra m-a certat si mi-a zis sa mai astept pana la 8 luni.

http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=3588.

mami de Bryanna Gabriela 02.06.2009

Mergi la inceput

Vanilla bine ai venit si sa-ti traiasca printesa. Cand s-a nacut, scuze daca ai postat si eu nu am vazut.
si din ce oras sunteti?

Mergi la inceput

era sa uit. si la noi a nins aseara, dar acum nu mai este zapada, dar eu tot as vrea sa ii iau o saniuta, in ideea ca vom avea zapada. am dat eu pe google si am vazut cate ceva, dar ma intrebam daca voi aveti idee unde as putea gasi pt bebe.
mai aveam ceva de spus dar am uitat.
azi o sa caut cea mai frumoasa poza sa o trimit la album
toate mamicile si bebeii lor
La multe lunite sarbatoritilor de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Buna fetele...am citit intai tot dupa care am fost sa fumez o tigare ca o mama denaturata ce sunt dar trebuia sa-mi fac "curaj" sa scriu si sa raspund la ceea ce s-a scris pana acum si eventual sa-mi mai dau cate o parerea daia proasta de a mea

dici "sunt mamici care au ales sa aplice metodele ancestrale ale tarii cu cea mai mare mortalitate infantila din Europa. " asta mi se pare ca face referire la post-ul meu si chiar nu mi se pare relevant de loc.Rata mortalitatii infantile este data de cu totul alti factori nu in functie de alimentatie(sau poate prea putin conteaza alimentatia la calculul acesteia)
cuscra pai daca i-ai cerut parerea si teroristei inainte sa-l impodobesti nu vad de ce s-ar apuca de redecorat....sunt chioara nu?
oanaalex "Fetelor am eu o lista cu cantitatea de lapte (banuiesc ca e universal valabila indiferent de continent)"...banuiesc ca iar am inteles eu aiurea nu?
vanilla si lia bine ati venit printre noiimi pare rau pt intamplare dar ...mai bine in 2 fericiti decat in 3 si nefericiti
raluca ce fata mare si frumoasa am vazut eu si papa tort
philip nu stiu ce sa-ti spun dar sper sa treaca repede sa scape micutul de chin
bamsy foarte frumoase hainutele,sa le poarte cu placere....buni nu vrea cumva sa intre in afaceri ca vreau si eu hainute dastea
cuscra pai foarte bine ca v-a oprit ca altfel il prindea pe fimiu cutremurul de autostrada
ana micu tare rau gagica fratelui...da are dreptate
deea multam de cafea si "saniutzeaza-te"(asta o sa intre in DEX-ul Ramonei)si pt noi

Stiu ca nu sunt in asentimentul tuturor...nici nu am cum...dar nu mi se pare normal sa fiu luata un pic peste picior pt ca am avut proasta inspiratie sa-mi dau o parere proprie si personala.Eu cred ca am respectat mereu parerile tuturor si nu am scris niciodata vreun mesaj care sa faca vreo referire cu iz ironic la parerea cuiva de aici....si asta nu pentru ca as duce lipsa de "umor" ci pur si simplu din bun simt

O zi frumoasa tuturor

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate Sf Andrei Flmulete BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Alice,
dici, chiar incepusem sa ma intreb pe unde umbli. Eu va dau dreptate si tie si Ramonei si cui a mai vb despre gusturi; fiecare se ia dupa experienta lui. Eu doar mi-am spus parerea, poate nu corespunde parerii majoritatii dar asta e. In privinta acceptarii neconditionate a parerii altora sunt un pic mai sceptica, imi place sa ma infomez si sa invat cat mai mult de la fiecare, dar aplic ce mi se pare mie ok.
Chiar nu am vrut sa ofensez pe nimeni. Vreau doar sa se inteleaga simplu ca daca pun un praf de sare la legume sau nu e optiunea mea si atat
dana,gabi ma bucur mult ca v-au placut. Eu nu mai intru pe subiectele acelea cand doarme pitica
bamsy, poate nu ii plac anumite cereale. Eu incepusem cu cele de la Milupa, apoi nu le-a mai vrut si am trecut pe Nestle cu orez care ii plac mult. La primii doi am avut Yiotis care erau fantastic de bune, dar nu am mai vazut
vanilla_baby, bun venit. E rau ca a trebuit sa treci prin asta, e bine ca esti atat de puternica si ai depasit momentul. Cu siguranta fetita ta va avea langa tine tot ceea ce ii este necesar sa creasca frumos si sa se dezvolte armonios.
raluca, ce albinuta vesela si dragalasa am admirat in poze
bamsy, mama ta are maini de aur. Sunt superbe hainutele.
laura, voi sunteti bine?
clody,
cuscra, multi

http://community.webshots.com/user/annadana1

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://paul-mihaita.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanilla_baby spune:

of dar tare greu merge moderarea asta cred ca nu se mai intoarce nimeni acu sa-mi citeasca mesajele

SSABrya,acum suntem in rm valcea (ca stam cu mama)
sper ca intr-un an sa ne intoarcem in bucuresti mai ales ca eu acolo am jobul

multumesc pentru cuvintele frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

fetele sper ca aveti o duminica frumoasa la noi a fost a venit tati acasa ne-a adus bunatati si au venit si cumetrii la noi si am stat la masa cu totii

andata si multe la toate

va rog sa fiti pe faza ca schimb capitolul acum pt ca mai tarziu nu stiu daca mai intru

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

Va invit cu mare drag la un nou capitol

Capitol Nou

Mergi la inceput