*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (93)*
Raspunsuri - Pagina 13
cami_antonia spune:
fetele
am revenit
cine vrea sa afle povestea alinei de doar 28 ani
cu cancer cranian
poate citi aici
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
ajutati-o sa traiasca
donati prin sms gol
la 879 2 euro
pana la sf lui decembrie
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
ginye55 spune:
Buna fetelor!
Vreo reteta de bomboane raffaello are cineva?
Noi suntem bine. Am facut bradul. Prima zi l-am pazit ca era piciul numai langa el. Dar deja nu mai manifesta interes. ![]()
Eu ma chinui cu o sinuzita de vreo 2 zile. Abia pt joi am reusit sa ma programez la dr. Ma doare capul ingrozitor. Am avut noroc azi ca nu m-a solicitat piciul f mult. Ma dor si ochii in orbite.
I-am schimbat laptele piciului si parca bea putin mai mult decat inainte. Acum ii dau milupa junior cu aroma de banana. Inainte abia atingea 100 ml la masa, acum bea si 180 ml. 

ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
bebecris spune:
BOMBOANE RAFAELO
400 g margarina,
400 g zahar (preferabil pudra),
400 g nuca de cocos,
400 g lapte praf,
200 g alune
=============================================
SE amesteca margarina, zaharul, laptele praf si 300 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena. Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou. In loc de alune se mai pot folosi si migdale, arahide in ciocolata, alune de padure, etc.
deliciuuuuuuuuu!!!!

va pot da si o reteta de prajitura rafaelo...este un pic mai costisitoare si complicat de facut dar e smechera~!!!!!
cred ca maine o sa o scriu pentru ca retetarul meu este in camera si abaia l-am adormit pe david!!!
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
UN VOT PT UN DAVID ADORMIT
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
mariana28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mav Abia sambata trecuta l-am aniversat si noi pe Antonio pt primul anisor si nasica lui i-a taiat motul. Trezit de la 6 dimineata si avand in vedere ca a dormit doar juma de ora la pranz, Antonio a rezistat eroic si a fost vesel si foarte sociabil... pana la ora 17,30, cand a adormit instantaneu, cu capul pe umarul lui tati. De pe tavita a ales.... sticluta cu lichior, Blackbarry-ul lu' unchi-su si... tigarile. ...Cum mi-a zis cineva... o sa fie "baiat de mall, mai"! Se face saptamana de cand a plecat Mosu de la noi... si n-am primit raspuns ca ar fi ajuns la destinatar... ![]() |
Astazi a sosit Mosul la noi!

Ii multumim tareee mult Mosului pentru cadourile frumoase pe care ni le-a trimis, ne-am bucurat ca niste copii. A fost o surpriza placuta, n-am cuvinte pentru a-mi exprima bucuria.
Imi place foarte mult felicitarea facuta de Sebi si apreciez si mai mult faptul ca a facut-o singur, mai ales ca eu lucrez cu copii de varsta lui si stiu cata seriozitate si implicare realizarea unui lucru asa frumos.
Pupici!Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)
Poze cu Matei-Andrei,fericirea noasta!
oceanborn spune:
Neata!
La multi ani cu sanatate sarbatoritilor de azi!
Ana, printesa lui Monicus
Andra Sara Otilia de Isaelena
Andrei George de Caterinas
mami de Thomas
mav spune:
Neatza!
Mariana, ma bucur ca m-ai anuntat, mi-a venit inima la loc!
Am fost rugata sa te anunt ca si Mosu de la voi a ajuns la destinatie! 
ginye55 spune:
Bebecris multumesc pt reteta! 
ANA
Monicus sa-ti traiasca printesa! 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Ralukutzza spune:
Neata fetelor....nu am mai avut timp sa intru deloc....nici macar sa va citesc din urma
.Sunte, aglomerati tare, incercam sa planificam sarbatorile, anul acesta trebuie sa ne impartim cate un pic pe la toti, atat prieteni cat si familie deoarece al sfarsitul lui Ianuarie ne mutam in Australia (sotul se muta cu jobul acolo si noi il urmam)
Sper ca sunteti cu totii bine atat mamici cat si cozonacei...va pupam
.A plecat si de la noi Mosu' catre destinatar si sper sa ajunga repejor.Urez La Multi Ani !!!cu intarziere cozonaceilor care s-au sarbatorit si in avans celor care se vor sarbatorii..... in cazul in care nu mai apuc sa intru deloc
V-am mai pus si cateva poze cu noi, facute intr-un studio.....aici:
http://picasaweb.google.ro/ralucamihaela.marin/PozeBiancaStudio#
Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008
monicus spune:
Multumim frumos.. este o zi u totul aparte, o zi speciala care imi trezeste melancolie si nostalgie ca in brate strang miracolul. Doamne ajuta!
| Citat: |
| citat din mesajul lui oceanborn Neata! La multi ani cu sanatate sarbatoritilor de azi! Ana, printesa lui Monicus ![]() Andra Sara Otilia de Isaelena ![]() Andrei George de Caterinas ![]() Multumesc frumos [red[ginye55[/red] pentru gandurile frumoase.. pu[pici... mami de Thomas |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
La multi ani, Ana! Sa cresti mare, voioasa si sanatoasa! Monicus sa te bucuri de nazdravana ta in fiecare zi! 
La multi ani, Andra! La multi ani, Andrei! sa cresteti mari, sanatosi si cuminti! 
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii