**Zmeurici de iulie-august 2009 (18)**
Raspunsuri - Pagina 20
alinutza78 spune:
buna si de la noi
noi astazi am fost la vaccinul de 4 luni
..ne-am luat de o grija. Pe langa Infanrix, am ales sa-i fac si Rotarixul. Am citit niste cazuri crunte de infectie cu rotavirus si m-am decis sa-i fac si optionalul asta. In plus vreau sa-l duc pe Eric din februarie la piscina, iar din iunie la o cresa privata. Si ma gandesc racelile le mai combat eu, insa dizenterie mai greu. Giova tu spuneai ca l-ai dus pe Marco de mic la cresa...cum s-a comportat la intrarea in colectivitate...raceli repetate sau a fost ok?
ne-am decis sa plecam maine spre Iasi..cu toate ca acum sunt cam circumspecta cand vad ce vreme e afara. A trebuit sa-mi anulez toate iesirile de astazi pentru ca nu gasesc nici un taxi in zona, iar mijloc de transport in comun nici atat.
apropo de produse pentru copii, dupa lungi cautari pe net, am comandat de pe amazon www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000GX31F2/ref=ox_ya_os_product" target="_blank">Bumbo si
www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B001NJ0BJC/ref=ox_ya_os_product" target="_blank">Jumperoo. Bumbo nu se gaseste pe piata romaneasca, iar Jumperoo-ul sigur ma ajunge mai ieftin cu tot cu taxele de transport. Am mai comandat produse de pe amazon si mi-au ajuns la data estimata de ei si in perfecta stare.
apropo de ceai si formula...va cam mananca in fundulet
. Si eu ii dau ceai noaptea lui Eric si tot se trezeste des si nu si-a scos nici o masa. Iar cu formula...moammaa...eu ma trezesc de doua ori pe noapte sa ma mulg (astea sunt alte treziri pe langa cele la care da tonul Eric) si pe dulapul din fata mea troneaza o cutie de Nan 1. Pentru mine la orele alea indecente de noapte, viziunea cutiei de lapte praf echivaleaza cu Fata Morgana. La starea de oboseala si buimaceala, vad cutia ca solutia salvatoare. Dar imi revin repede. Asa cum au zis si fetele...nu rezolva nimic. Ba dimpotriva, laptele praf fiind mai dulce decat laptele matern, tenteaza mai mult bebelusii. Si..ar fi pacat de laptele pe care il pierdeti. Astazi am avut si o discutie mai lunga cu pediatra. Si ma plangeam si eu de trezirile nocturne ale lui Eric. Si femeia mi-a spus "Stiu ca nu este o explicatie medicala si nici consolare, dar asta este norocul dvs
". Si mi-a explicat ca nici laptele praf si nici diversificarea (ba mai mult sa ma astept ca dupa introducerea primelor mese solide, strumful sa se trezeasca mai des pana se acomodeaza) nu sunt solutii. Ca s-ar putea sa am norocul sa coincida cu aceste momente..este altceva..dar nu sunt solutii. Asa cum sunt adulti care au nevoie noaptea de un snack sau un pahar cu apa, asa avem si noi bebei care vor sa recupereze noaptea deficitul de papa de peste zi..sau sa simta pur si simplu tzatza mamei. Nu le luati privilegiul asta
...avem timp noi sa recuperam noptile pierdute.
Parerea mea
...nu dati cu rosii!!
revin...ca s-a trezit strumful
lucialu spune:
Patricia sa va traiasca crestinul sa creasca mare si sa fie sanatos!Sa-i fie de bine!
Giova vazut renutul Edi

Noce,Alinutza multumesc frumos!Noce asa m-am bucurat de situl dat,ca spuneau ca au depozitul aici in oras si cand o sunat al meu cica numa daca ma fac membru(eu nu sunt fan mlm)primesc in aceeasi zi,daca nu vreau atunci imi trimit prin curier.

Asta e, le comand ca-mi trebuie.Ieri nu am mai apucat ca am umbalt de ne-a iesit okii cu cicul.Si tot nu am rezolvat ca mi-au mai cerut o tzidula.
Pogos ma bucur ca ti-ai mai revenit!
te inteleg perfect si eu am avut perioade crancene.Eu am reusit sa ma scot zilele trecute cu niste carti, cat a stat pupa la tzitzi mi-am bagat nasul in carti usurele,de concediu...am intrat in lumea aia si mi-am recreat greierii.Eu am mai spus:ma mai scot cu galaforul, mai alunga mixerul din cap.Clara are dreptate:cusutul calmeaza super dar eu am doua maini stangi si nasturii ii cos intr-un mare fel![]()
Inutsa multumesc frumos pt parere!O sa intreb si la magazin mai multe detalii, sa vaz care suna mai bine:un steamer sau tefalu' ala.Sa folositi sanatosi caruciorul!
Vazut si spiridus de Buburuza!
A mea comoara ne-a facut deja 2 nopti allllllbe-alllbe.
Si vad ca va intrebati cele care alaptati daca nu e de vina cant de lapte.NU e de vina!Eu mai bine de o luna am fost saptamanal cu fata la dr ca credea ca lipsa somnului se datora cant insuf de lapte.Si tot ma punea sa-i introduc formula.Am luat 2 feluri si ambele au fost refuzate cu tot cu sticluta,noroc ca fata a avut vointa de fier si datorita ei o alaptez si acum ca eu eram depresata la maxim si epuizata.Cel putin in cazul nostru asa e ea:sta cu orele la tzitzi si nu mananca, suzeteste efectiv,adica ce ar trebui sa faca(,) cu suzi face cu mine.
si ultimile 2 nopti asa a facut,trage de sfarc ca de gumi si misca din tot ce poate, imi iau niste picioare de la ea,mama-mama
si rade si vorbeste...cand ii e foame, mananca nu se incurca.Poanta e ca tare ma speriati, ca se pare ca luminita aia de la cap tunelului nu se intrevede deloc in urmatoarele luni.
O sa o alaptez pana cand s-o marita
Iar cu militaria nu pot face nimic,ca oricat de nervoasa ajung sa fiu,frustrata, ma inmoi ca baleguta cand ma uit la ea si nu imi vine s-o las plangand in patut,am incercat
dar nu suport sa o necajesc.
Cu leaganul si centrul de activitati n-am facut mare branza, nu se da in vant dupa nici unul.
La stilul ei cred ca va avea efect garantat un jumper,deci tre sa fiu atenta sa-i iau unul cat mai figurant,numa ca nu prea se gasesc...oricum mai astept un pic ca suntem inca mici![]()
Noi i-am luat o jucarica de Mos Nicolae cu mesaj cu subinteles
http://bebelusulfitzos.bizoo.ro/vanzare/296736/Papusa-Cocollo--bleu--Chicco varianta roz si mai vreau sa-i iau o steluta de genul http://www.smartbuy.ro/sbPD_Tomy-Jucarie-pentru-patut-Steluta-vise-placute-roz_349927 asa ca dl cutzu mai astepta, ca noi tre sa 
Azi merg la vaccin:ala de 2 luni...of!
mai vorbim.Pupici la zmeurici!
Corinna1982 spune:
Alinutza
. Acum m-am linistit, tot ma rodea ce sa mai fac, ce sa mai incerc. Dar gata, asta e!!!
Fetelor care alaptati, nu e de la laptele vostru, eu ii dau lapte praf si patesc la fel. Asa ca alaptati in continuare si nu le dati formula mai ales daca nu vreti. Eu si acum regret ca nu alaptez.
alinutza78 spune:
i'm back![]()
sa le uram la multe lunite zmeuricilor care si-au mai adaugat o lunita in palmares

Roan de hera
Serban de buburuza
Ana Maria de crixia
Ana Alexandra (nora scumpa
) de lucialu
Patricia sa-ti traiasca baietelul crestinat si sa ai parte numai de bucurii din partea lui
. Asteptam detalii de la botez..si bineinteles pozici cu frumuselul Andrei Daniel
.
mamidevladut
si multa sanatate si fericire sotului tau. Wow...34 de ani si 2 copii
. Sotul meu merge pe 34 si ma bombaneste ca o sa-i spuna copiii "bunicu"![]()
inutsa spune:
lucialu tefal mi se pare mai ok pt ca nu e din plastic.
auzi la ea, papusa cu "mesaj cu subinteles"
. si flocaie vreun pic papusa?
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
mamidevladut spune:
Gata, terminat spanacul, scos tortul de la cuptor, hranit strumful cel mare, ca cel mic era hranit de la 13.Mai am sa bag o masina de hainute de ale lui Codrin si gata.
Nici eu nu v-as sfatui sa bagati laptele praf noaptea, laptele matern este net superior din toate punctele de vedere.Iar bebe renunta repede la san.Eu nu as fi ascultat dr sa-i dau completare daca Codrin mi-ar fi luat in greutate, la mine asta e criteriul principal. Asa ca daca bebeii vostri cresc eu zic sa nu renuntati. Varianta micaalsei cu ceai noaptea dupa mine merita incercata, vedeti daca se mai trezesc, daca e la fel ramaneti numai pe lapte, dar poate cu ceai nu se mai trezesc asa des. Nu cred ca e o solutie pt copiii mancaciosi, care oricum au nevoi crescute fata de ceilalti.
Aseara m-am suparat si le-am trimis un mail celor de la ATPS sa ii intreb de indemnizatia mea. Spre surprinderea mea mi-au raspuns imediat, cica luna asta ii iau dar data au uitat sa mi-o spuna.
A luat careva dintre voi indemnizatia, cele care locuiti in Sectorul 6 ?
noce spune:
Lucialu, avem si noi steluta Tomy si Filip a adormit de multe ori noaptea cu ea. Acum, de cand se foieste si intoarce cum vrea el o folosim mai mult pt cantecele, pt ca Filip doarme pe burtica si pe genunchi, cu fundul in sus. Sau o mai orietam pe un perete sa vada imaginile din lateral. Oricum o folosim des.
Inutsa
super sarbatori cu cicul! Asa da surpriza!
Mami lui
Filip, 1 august 2009
Prima noastra iarna
Giova spune:
Alinutza ce zici de al meu sot...la 31 ani cu 2 copii
.
Marco s-a acomodat bine la cresa, cu imunitatea a fost super ok, nu am avut probleme cu el. Edi presimt eu ca va fii dezastru si la acomodare si la imunitate
.
cAT ai platit transportul de pe amazon? in cate zile vine? cu ce? ai Paypal activat?
Inutsa super ca ti-a venit indemnizatia. si eu la marco am fost studenta, si inca in Italia si tot mi-au dat banii. bine...s-a cam luptat mama cu ei, dar a reusit si mi-a obtinut banutii.
mamidevladut sa-ti traiasca sotul...multi ani fericiti si tot ce e mai bun alaturi de cei dragi!
Lorelay ma bucur ca ai impodobit si al 2-lea brad si e frumos...nu se compara cu cei artificiali, dar la ce preturi au. ca norocul, ca noi mergem in Alba si nu mai facem aici.
Lucialu la cat mai multe lunite pupei. frumoase cadouri a primit, tare cuminte trebuie sa fii fost
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
lucialu spune:
a adormit!
am mancat supa in reprize.
Inutsa m-am gandit ca de plastic zici tu. Legat de jucarica, o gusta si ii place.Nu sta cu ea in brate, dar in schimb ii place luminita de pe burtica si asculta cantecelele. A mea nu bea nimic de la alte surse...parca-s aurite tzitzile
Ma bucur ca o alaptez,de nu m-ar suzeti ar fi fantastic si daca s-ar limita noptile doar la papat fara gustarele,eee visez.
Noce merci.
O luam zilele astea si pe aia, incercam marea cu degetul,doar-doar o dormi si ea. Vreau sa-i fac o rutina de nanica asa cu jucarelele si daca mere poate da Domnul si o mut in patut.(iar visez)
Alinuta, cuscra draga multumim frumos asmenea si ginerelului Ericelul, La Multe Lunite!
ca e cu 10 zile mai mare,asa cum tre sa fie barbatii
Tu esti tare draguta
cu toate zmeuricile...eu sunt varza in mesaje de cand am nascut![]()
Ma duc sa scot rufele si sa mai pun o tura, poate resuesc sa si calc.
aaaa Giova fie cum spui:nu sunt grasa....sunt curbata si colacita![]()

Pup tufa dulcioasa!
inutsa spune:
noce o,da,si inca ce surpriza. am facut niste ochi
, credeam ca nu vad bine
giova se pune intrebarea: se obtine ceva aici fara "lupta"? ori mai treb un act,ori o stampila [ca in reclama aia, original romanesc sau cum mai era], ori nu au timp/chef de tine etc.
Cand am vrut sa depun initial dosarul pt CIC, nu mi l-au acceptat pt ca au zis ca nu am dreptul la CIC. la insistentele noastre au zis ca o sa se consulte la Piatra-Neamt si ma anunta. Bineinteles ca nu m-au anuntat. Dar am mai mers o data si am depus dosarul, nu au mai zis nimic si acu'uite ca mi-au dat banutzii
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria