**Zmeurici de iulie-august 2009 (18)**
Raspunsuri - Pagina 15
mamidevladut spune:
pup zmeuricile,
Am fost si noi vreo 2 ore afara, ne-am plimbat de la Gorjului pana la Mega Image de la Lujerului sa-mi iau croissante cu cascaval
. In tot timpul asta Codrin a dormit si doarme si acum, desi am venit de vreo 40 de minute.
Am vazut ca vorbiti de programul bebeilor: noi avem un program fix de masa, de somn doar noaptea, ziua doarme cand vrea el. Prima masa este pe la 5.30-6.00 cand mananca 170 ml,apoi doarme pana la 9 cand mancam fructe. La 12.00 papam 200 ml lapte cu 4 lingurite de cereale la castronel. La 17.00 mai are o "gustarica" de vreo 120 ml lapte, iar la 21.30 dupa baie mai papa 200ml. Adormim dupa papa si ne mai trezim la 5.30 si o luam de la capat.
Asta e programul lui normal, nu din zilele cand face fitze la mancare si nu mananca nici jumatate. Cu somnul in timpul zilei, doarme 30 min in leagan, apoi inca 20 min in patut si tot asa, daca il scot afara doarme tot timpul.
Am si eu o problema cu multe semne de intrebare. Cand incepeti serviciul si cu cine il lasati pe bebe? Ma refer la mamicile care nu au mama/soacra/matusa sa le ajute.
Eu sunt intr-o mare dilema cand vad cat de repede trece timpul si acum se face vara iar eu dupa 1 an trebuie sa ma intorc.
micaalsa spune:
Apropo de cadouri pentru strumfi, eu cred ca cel mai potrivit la varsta asta e fie salteluta de joaca fie centrul de activitate. Pe Teodora o intereseaza astea doua cel mai mult.
Catelusul il avem si noi dar nu pot sa zic ca are rabdare multa ascultandu-l. In schimb la salteluta si centru, exploreaza de zor.
Ia uitati-o aici pe salteluta. E cand pe burta cand pe spate, cand pe langa saltea cand cu salteaua peste ea
.
Sa ne vedeti si la baita Mai nou le fac baie impreuna ca tare se mai distreaza si asta mica cand o vede pe Iulia in vana.
Si apropo de jucarii, Mos Nicolae i-a adus Omiduta Leap Frog Nu stiu cat de bine se vede in fotografia asta, ca doar aici am gasit-o. E super faina, o poti atasa la carucior, la patut ... oriunde e loc de prins ![]()
Aici sta si se uita la mine cum butonez la calculator ![]()
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei
lorelay_28 spune:
Helooooou...ne mai primiti![]()
cu sarbatorile astea nu prea mai intru pe net...
dar sa va spunem ce am mai facut noi zilele acestea. Ieri am impodobit si noi bradutul

, asa frumos a iesit...Avem bradut artificial si pe acela l-am facut, si azi l-a sunat pe sotul un client si a spus ca ii aduce unul natural, asa ca sotul acum e plecat sa-l aduca
. Si ce credeti ca o sa facem...o sa-l despachetam pe cel artificial ca sa-l impodobim pe cel natural. Asa zice sotul...o sa vedem cum arata...
Maya este foarte incantata de bradut, ea l-a impodobit impreuna cu sotul. Va inchipuiti ce a fost aici. Ne-am distrat de minune. E ca un titirez acum. Nu mai sta locului. Se intorce pe burta, nu vrea sa mai stea pe spate, vrea sa stea in fundulet, se impinge in picioruse sa se ridice... In scoica nu vrea sa mai stea pentru ca e prea pe spate, se grabeste, se grabeste...
Eu sunt putin stresata pentru ca la capitolul
am comis-o rau...Sotul nu a fost atent culcandu-se pe ideea ca oricum nu mi-a venit ciclu si ca nu am cum sa raman gravida. Dar am inteles ca se poate ramane chiar daca nu ti-a venit...Eu sper sa scapam cu bine. Ne mai dorim noi un copil dar eu nu vreau chiar acum...
In rest suntem cu totul acaparati de sarbatorile de iarna care mie imi plac foarte mult. Imi aduc aminte de copilarie, cand ne intalneam cu totii in jurul bradului sa-l asteptam pe Mos Craciun. Acum asa imprastiati suntem....
. Miercuri e si ziua sotului iar duminica Maya face 4 luni. Ce repede a trecut timpul...
Hai ca va las ca ma apuca melancolia. Incerc sa citesc din urma...
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
noce spune:
Bine zis de salteluta de joaca. Tocmai i-am luat ieri una si n-are rabdare deloc in ea. Se invarte si o strange sub el, arcadele le desface si le papa
. Am impresia ca am luat-o degeaba.
Bebelusii vostri mai stau in saltelutele de activitate?
Mami lui
Filip, 1 august 2009
Prima noastra iarna
inutsa spune:
vorbeati de CM... mie mi-a venit o data ciclul, apoi pauza. am facut 2 teste-negative slava Domnului, si acu tot nu a revenit CM. nici nu mi-e dor, ca la mine e cudureri din alea insuportabile de care povesteati, numai in pat stau
corina pt durerile alea infernale de CM eu luam 1 plic de Flamexin, da'nush daca merge la alaptat [alaptezi? am impresia ca nu, daca nu gresesc]. sau alt remediu: ma infasuram in jurul burtii cu un fular, esarfa; ideea e sa fie cald la burta si spate
fac master pe contabilitate si audit.
elenada mai da, Doamne, asa pitici cumintei
. sunt absolut adorabili in poze 
micaalsa mei-mei ce fete acolo!!!! pai se puteau sa faca baie una fara alta?![]()
lorelay asa e , frumos cand se strange toata familia de sarbatori
noce Bia sta in centru si ii place tare.
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
pony spune:
Buna seara si de la noi,
Raducu meu tot marait este, incercarea de a iesi la plimbare cu piticii elenadei s-a incheiat prost, cu lacrimi de crocodil din partea lui raducu.M-a facut de ras.Piticii elenadei tare cumintei si frumusei
Dar nu renunt eu asa usor..mai trebuie incercat si in alta zi
Micaalsa vazut printesa pe olita si in centru de activitati
, si la baita.Mi se pare ca olita e tare comoda pentru bebelina, as vrea si eu una, ce marca e si de unde ai luat-o?
lorelay, asa activitati de impodobire a bradutului imi plac si mie.Sigur nu este ceva intentionat
?
Siacob, corina si eu am o amorteala in zona operatiei.Oare cand trece?Nu de alta dar eu mai vreau si o fetita
inutsa, elenada si eu am niste dureri la cm, mai mari ca inainte.Uitasem cum e dupa 12 luni de pauza
Alinutza, strumful meu doarme ziua doar cate o juma de ora la trei ore.Parca e ceas cu jumatatea de ora...
mamidevladut eu din ian o sa incep serviciul, pana in martie o sa vina ba mama, ba soacra din provincie sa ma ajute.Dupa am de ales intre o bona si sa-l fac pachet pe raducu la mama sau la soacramea.Cel mai mult ma gandesc ca exista posibilitatea sa ma uite, chiar daca o sa-l vizitez saptamanal
Mai fetelor, exista cumva un undo cand scriem mesaje, ca mie mi-a disparut mesajul anterior si a trebuit sa-l scriu din nou.
Cand zmeuricile nu dorm ziua, cu ce le umpleti timpul?
Eu cu centru de activitati, si luat in brate, ca daca il las pe pat se pune pe burta si cand oboseste incepe sa urle ca nu stie inca sa se intoarca pe spate.Mai vorbesc cu el dar nu mai apuc sa fac si alte treburi prin casa 
Noce ce salteluta i-ai luat?
Citeam capitole din timpul cand eram insarcinate si era o fata cocorina care scria mai mult.Stiti ceva de ea, ca nu a mai dat nici un semn
cami_antonia spune:
fetele
am revenit
cine vrea sa afle povestea alinei de doar 28 ani
cu cancer cranian
poate citi aici
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
ajutati-o sa traiasca
donati prin sms gol
la 879 2 euro
pana la sf lui decembrie
mii de multumiri celor care deja au donat
au facut o mare minune
viata alinei s-a prelungit
poate merge deja
ceea ce e superb
a redevenit ea
pt cata vreme nu se stie
caci va recidiva
dar ne rugam
si poate o tine dumnezeu
sanatate multa
si sarbatori fericite
doamne ajuta!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
lorelay_28 spune:
Maya adora salteluta de activitati. Ii place asa mult.sta in ea si cate o ora jucandu-sesi vorbind in limba ei cu jucariile. Are un calut galben cu care se cearta tot timpul. Este adorabila...
Acum impodobim cel de-al doilea bradut
Este superb. Asa bine arata si miroase a brad...mmmm ce diferenta intre artificial si natural. O sa fac fotografii ca sa-l vedeti.
Am vazut spiridusii lui Mos Craciun printre zmeuricile noastre....adorabili

Vorbeati la un moment dat de diversificare. Dati-mi si mie schema de diversificare pe care o folositi. Multumesc!
O seara frumoasa!
camera Mayei
Maya
Giova spune:

a fost super la intalnire...parca mi-am incarcat bateriile. zau ca ar trebui sa ies mai des...sa vedem daca am si cu cine.
Clau s-a descurcat super cu copiii, le-a facut baita, i-a calcat hainute la Edi
. Nu a reusit sa manance de ei, dar l-am rezolvat eu cand am venit.
la noi NINGE. Maine, cred ca Marco va merge cu taxiul la gradi, caci eu nu ies cu masina pe vremea asta.
Nu am citit nimic, o fac maine
si noapte buna.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
lorelay_28 spune:
Dumnezeu sa-i dea multa sanatate Alinei si sa miste inimile oamenilor sa doneze pentru sanatatea ei.

pentru Alina
camera Mayei
Maya