**Zmeurici de iulie-august 2009 (18)**
Raspunsuri - Pagina 13
siacob spune:

Vazut pozici cu strumful Edi 

Inutsa la cat mai multe plimbari dupa ce veti primi caruciorul.
uliasi eu o culc imbracata intr-o salopetica fara nimic pe dedesubt, de cele mai multe ori doarme dezvelita pentru ca imi este frica cu intoarcerile nocturne... si degeaba...
Ieri am plecat in vizita la o verisoara doar eu cu Beatrice si a plans incontinuu
, urlete nu doar bazaiala. Am zis eu ca poate era prea multa lume pe acolo si toti o luau in brate, nepotica de trei ani vroia sa se joace cu ea...Beatrice nimic...doar urlete in brate la mine, daca o lasam din brate era si mai rau

asa ca n-am avut incotro si am scurtat vizita.
Cand am ajuns acasa, copilul bine dispus, cu chef de joaca si de vorba, nu mai avea nimic. M-a cam lecuit de vizite desi nu vreau sa am un copil care urla cum plecam pe undeva....
elenada spune:
inutsa deocamdata sunt cumintei. Sper sa ii tina asa.
Mie mi-a venit ciclu si ma simt tare rau. Am niste dureri de spate si de burta de ma termina si curge mult. Sper sa treaca mai repede ca e rau asa.
Eu inainte de sarcina aveam un ciclu tare usor. Fara dureri si curgea tare putin. acum sunt ingrozita de ceea ce mi se intampla.
Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
blanca000 spune:
Buna fetele,
Hai sa mai apar si eu ca in we am tot umblat si nu am avut timp deloc.
Am reusit si noi sa cumparam bradutul..e mare, inalt si gras...abia astept sa il impodobim, dar cred ca abia duminica viitoare o sa il facem. L-as face eu mai devreme insa sapt asta (de joi) plecam la socrii ca e ziua tatalui sotului meu. Ne intoarcem sambata asa c a ori sambata seara ori duminica facem bradul
.
Trebuie sa citesc ce ati mai scris...
V-ati gandit ce aduce Mosul la zmeurele?
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
pony spune:
Buna zmeurici,
Giova ce frumusel e Edisor 

Elenada, ti-ai reparat carutul?Cand ne mai vedem si noi la o plimbarica?
elenada spune:
Pony caruciorul functioneaza. Rotile noi le-am primit dar nu le-am montat inca. Reparase sotu o roata si merge in fata cu doua roti din trei. Sa speram ca azi il repara daca vine si el acasa la timp.
Pana acum au iesit afar cu parintii mei pe la ora 11 si ceva si se intorceau pe la 13 si ceva.
Eu o sa ies cand vine sotul adica dupa orele 15. Nu stiu exact cand vine el.
daca e ok pt tine dupa amiaza atunci ne vedem la o plimbarica 
Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
pogos spune:
Buna mamici!
Va pup pe toate 
M-ati intrebat daca stau in Militari. Nu, stau in Pantelimon-Morarilor.
Clara multumesc de idei. insa mi-e cam greu cu timpul. Ana e un copil f energic care nu sta locului si mai nou nu vrea sa doarma nici la pranz. Tudor e mai calm insa are acelasi program ca sora-sa. adica el nu serveste somn ziua, decat vreo 3 reprize de jum de ora. asa ca timp liber mai putin.
dar m-am ridicat repede
ma uit la pitici si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi i-a dat si ca sunt sanatosi.
mai e putin si vine Craciunul, o perioada minunata din an.
va multumesc ca sunteti alaturi de mine si imi pare rau ca am avut o asa iesire. promit ca nu mai fac ![]()
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006) si de
Tudor Petru (22.07.2009)
micaalsa spune:
Azi m-am delectat cu pozici de zmeurici
Iulia a fost pe-afara prin curte, teoodra mi-a adormit si ea cand am scos-o in curte, am bagat-o dupa aceea in casa si doarme de 2 ore. Minune mare, ea in casa nu doarme mai mult de 15 min odata. Am prins figura, acum inainte de somn o scot la aer ... sa vedem.
Giova, asa mi se pare de marisor Edi. Nu stiu, parca in poze toti copiii sunt mai mari decat a mea
E tare scump costumat asa ![]()
Am vazut si strumfii de elenada. Frumusei foc, trebuie sa fii tare mandra de ei.
Gata, s-a trezit, si trambiteazaaaa ... nevoie mare. Si atatea aveam de spus ...
Revin eu, odata ![]()
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei
siacob spune:
pogos eu stau la Piata Delfinului, pana acum ne plimbam in parc la Morarilor. Poate ne gasim in vreo zi mai calduroasa la o plimbarica. Acum nu mai stam asa mult pe afara si ne invartim mai mult pe la noi.
Corinna1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui noce M-ati pus pe ganduri cu catelul Dar chiar sunt convinsa ca el era si chiar nu stiu daca sa i-l iau lui Filip ![]() |
Noce, eu zic sa il iei. Eu sunt incantata de el. Stiu toate cantecelele si se amuza Maria tare cand fac play-back. Este recomndat de la 6 luni la 3 ani, dar nu mai e mult pana la 6 luni.
Corinna1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uliiasi Fetele cu copilasi treziciosi noaptea (cu treziri non-papat). Stiti ca David pe langa trezirile de papa mai avea si treziri in care eu trebuia sa-l iau in brate si sa-l legan si adormea la loc. Ei, de 2 nopti nu se mai trezeste decat pentru papa. Eu seara dupa baita ii puneam un body maieu sau cu maneca scurta peste care puneam pijamaluta. De doua nopti am eliminat body-ul de dedesupt si l-am imbracat doar cu pijamaua si de atunci nu se mai trezeste din alte cauze decat pentru mancare(in afara de azi noapte cand s-a trezit pa la 1 urland ca s-a speriat nush de ce, iar am avut impresia ca nu respira bine, ooff). De unde am tras eu concluzia ca ii era prea cald. Acum nu stiu cum ii imbracati voi pe bebei noaptea, dar verificati sa vedeti daca ar putea fi asta o cauza pt treziri. |
Si eu am observat ca nu doarme bine cand e prea cald. Chiar intr-o seara pana nu i-am dat jos botosii (pe care m-a pus soacra sa ii dau ca ii ingheata copilei picioarele) nu a adormit. Si la mama parca doarme mai bine si e putin mai rece. Dar tot ne-am intors de ceva timp la treziri dese...

Dar chiar sunt convinsa ca el era si chiar nu stiu daca sa i-l iau lui Filip