Carcele urate la picioare

Carcele urate la picioare | Autor: Andruska

Link direct la acest mesaj

Noi suntem cu burtica si noaptea cand ne mai intindem si noi oasele, ne apuca niste carcele la picioare (in partea de jos) si ne doare RRRRRRAAAAAUUUUUUUUUUU

Stiti care ar fi cauza ? Voua vi se/s-a intampla/intamplat ?

Pupici si multumiri,

Andra cu burtica de 22 saptamani si Andrei (4 ani)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

si io' la fel. Cica ar fi lipsa de calciu. Fa-ti niste analize!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliac spune:

Doamne, imi amintesc cand eram gravida si, cum spuneai, ma intindeam si eu nitel... pac... carcelul. Incepeam sa urlu si-l trezeam pe sotul meu din somn sa-mi faca masaj. Pana sa se obisnuiasca cu chestia asta era buimac... ce faci nasti? ti s-a rupt apa? Deci se mai intampla. Nu stiu de ce? Da' sa vezi ce sforaituri trageam noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

V-au trecut de la sine ?

Eu mi-am facut analizele si totul este foarte in regula daca pot spune asta.

Oricum multumesc si pupici ,

Andra cu burtica de 22 saptamani si Andrei (4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettina spune:

Fetelor, scapati ff simplu de durere: coborati imediat din pat si mergeti putin prin camera. Mie numai asa imi trec
Succes si sarcini usoare in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Carceii pot aparea din lipsa de calciu dar dc nu e cazul(cum am inteles ca e la tine) acestia apar din cauza pozitiei corpului care modifica solicitarea grupelor musculare ale gambei. Eu am avut doar 3 pe parcursul sarcinii(da mai am 2 sapt!) da si cand i-am avut! Faceam exact ca iuliac.Cand mai ai un astfel de carcel incearca(sau roaga-l pe sot) sa tragi de degetele piciorului "afectat" inspre tine. Astfel destinzi musculatura(lungesti fibra musculara caci atunci cand apare un carcel se contacta muschiul). Poti sa incerci si sa mergi(dc poti!!) dar nu la toate merge deoarece mersul presupune o noua contractie musculara in plus fata de cea pe care o ai.
Bafta multa si sarcina usoara!

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

analize pentru lipsa de calciu mi s-a explicat mie aici in Germania e poate o moda in RO ca daca intradevar ai o lipsa de calciu uneori chiar nu poate fi depistata la analize(in ziua anterioara e posibil sa fi mincat chiar si in cantitati normale briza lapte etc. ce contine calciu) si aceasta carenta nu va iesi la analize sau invers n-ai mincat brinzica sau altceva ce contine Ca de 2-3 zile si la analize iti iese lipsa de Ca dar de fapt nu ai nimic. Mie mi s-a recomandat sa iau calciu(aveam dureri de maxilar cind inghiteam) si daca ma simt bine pot timp mai indelungat e chiar indicat in timpul sarcinii.

narcisa 22 saptamani si bb Patrick 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiara spune:

Eu cand aveam carcei, stateam linistita intr-o pozitie relaxanta cu piciorul si in cateva secunde incepea sa treaca. Dar, recunosc ca stiam de frica carceilor si atunci nu ma mai intindeam, sau dac ao faceam o faceam doar pana la jumatate (cat sa-mi dau si eu un pic de satidsfactie ca m-am intins).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milia spune:

Si eu am avut carcei in timpul sarcinii. La analize calciul era in valorile admise, dar doctorul mi-a prescris sa iau calciu. Nu l-am luat. Am crezut ca doctorii astia dau medicamente de pomana (doar aveam analizele bune!!!) si n-am vrut sa bag pastile in mine inutil. Numai ca n-am avut dreptate. Dupa ce am nascut (si in timp ce alaptam) am avut probleme groaznice DIN CAUZA LIPSEI DE CALCIU. O cadere de calciu (criza) ingrozitoare (nu am avut nici pana atunci, nici de atunci pana acum asemenea probleme), precum si hemoragie (vaginala) care m-a speriat teribil. Doctorul cu care nascusem mi-a recomandat CALCIU si toate s-au rezolvat.
In concluzie, in timpul sarcinii (si alaptarii) se pierde foarte mult calciu, si este necesar un supliment, daca medicul ti-o recomanda (spune-i despre carcei si intreba-l tu daca nu e cazul sa iei niste calciu).

Numai bine iti doresc. Succes si nastere usoara!

Mergi la inceput