Pufuleti2010 (72) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Ma pregateam sa intru in forta, cum zicea Alecsa ...but..
mi-au cam taiat cheful vestile cu Adina..
Totusi o sa raspund cum mi-am propus dar mai intai sa-i transmit ceva Adinei:

Adina, ti-am spus deja ca nepotelul meu a beneficiat de o sponsorizare de la o fundatie din Germania.Te-ai interesat despre asa ceva? S-o intreb pe sora mea mai exact ce-i de facut? O intreb oricum maine si tu o sa-mi spui daca vrei sa-ti transmit..
......
..nu-mi pot imagina cum as rezista in locul tau...sa-ti dea Dumnezeu putere multa si tarie!...era o vorba spusa de un om intelept cum ca noi oamenii putem continua mult timp dupa ce spunem ca nu mai putem..
Sa dea Domnul sa fie bine! Sa se rezolve cu bine!
Doamne-ajuta!

28+ ....9 kile
AMR....22 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

larisel e bine, va pupa pe toate. a pus fetele la tzitzi, au papat si apoi au luat si supliment. o sa puna poze cand vine acasa, dar nu sti cand va fi asta. a zis ca-s conditii de nota 20 in maternitate

pai na, nu e de stat, e particulara! Trebuia sa se deschida si la iasi una dar din cauza crizei au incetat/ingreunat lucrarile

28+ ....9 kile
AMR....22 de zile pana la urmatorul eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ahh......nu vreau sa va tin in suspans dar de o ora nu am mai avut contractii dureroase....doar am burta tare si atat!
Nu stiu ce sa ai zic.....tare ciudat!!! Maine dimineatza mergoricum la dr si vad ce-mi spune.....pana la noi vesti sa lasam agitatele-n cui

Onitza, poftim la ciorbitza

Si.....n-am nicio emotie....deocamdata!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
39+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 7 zile!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

uite un link...........poate va mai trece din suparare............

m-am uitat azi la Four Christmases, si uite ce facea in timpul asta bebe ivan in burtica mea.......................

http://www.youtube.com/watch?v=0vzZaW5Z4Uo

Poze
Bea 34+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

F tare

28+ ....9 kile
AMR....18 de zile pana la urmatorul eco

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Raportez contractii dureroase de la ora 12:40 pana la 16:00.....contractii care erau dese de nici nu apucamsa le cronometrez........si apoi nik! In timpul contractiilo si ceva dureri de spate.....cred ca Nikolas sejoaca cu mintea mea
In noaptea asta intru in saptamana 40....ce-o vrea el. Oricum maine dimineatza am programare la consultatie

Va tin la curent!!!

Tinem majoretele aproape!
Succes! Nastere usoara!

28+ ....9 kile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

In privinta doctorilor mi-ar place sa existe un contract semnat in care sa se mentioneze:
tarife - consult de rutina, consult urgente, consultatie la telefon, etc...
dar si obligatiile medicului, cum ar fi: in cazul in care nu vine sa te asiste la nastere sa=ti inapoieze toti banutii

stiu sa sunt sf-uri pentru Romania .... dar pentru toate e un inceput

33+

hai sa facem o petitie...

28+ ....9 kile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

Mai am si eu o intrebare legat de concediul prenatal! Doctorul de familie mi-l poate da cu cateva zile inainte dar cu data de cand vreu eu sa raman acasa? De ex eu ma duc la el pe 15 dec si vreau sa-l iau cu data de 21 dec.As vrea de pe 18 dec sa-l am si sa-l las la servici, incat sa nu mai vin pe 21 iar ca sa-l aduc la servici.

33+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 7 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

si eu tot de pe 21 vreau concediul prenatal
iesim la o inghetzata

28+ ....9 kile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

asa...incepem prin
am avut o noapte grea si azi o zi aiurea...intampinam probleme neasteptate si grele...dar eu pe elefantica ca este o viitoare mami cu un caracter MARE si puternic...
bebe este cumintel(m-am simtit siurea azi si cu dureri de burtica-junghiuri si intepaturi)dar am stat numai in patut cuminte...
adinuta-curaj ca totul va fii bine!si m-a marcat problema voastra!nu stiu cum ,dar voi face tot posibilul sa te ajut cum pot.si incep prin a-ti da adresa site-ului baincai brad care are o poveste asemanatoare.are un ingeras de fetita in cer(www.organizatiaemma.ro/node/14" target="_blank"> povestea ei aici )ROG BURTICILE MAI SENSIBILE SA NU O CITEASCA
2. www.organizatiaemma.ro/node/14" target="_blank">acest site te va putea ajuta cu mai multe detalii si cu ajutor umanitar(eventual donatii).(bianca te va intelege foarte bine si vei gasi multe puteri
3.il cunosc personal pe celebrul CHIRURG ROMAN AFLAT IN GERMANIA (CATALIN BADIU)...maine incerc sa iau legatura cu mama mea sa-i cer adresa de mail sau nr de telefon(nu promit ca voi reusi din cauza proastei relatii dintre mine si mama-asa ca te rog sa nu-ti faci mari sperante in legatura cu asta)...DAR AR MAI FI CRED O PROBLEMA!DIN CATE STIU NU ESTE CHIRURG CARDIOLOG PEDIATRU,dar sper ca macar o indrumare spre alti medici sa-ti dea

sper sa citesti mesajul!.

ADINA-FRUNTEA SUS CA DOAMNE-DOAMNE NU TE VA LASA ACUM!!!

arwen9229+s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Gata fetelor v-ati bagat la somnul de dupa-amiaza .. Aveti mila si de noi cele care inca suntem in campul muncii .. O fi bn sa stai acasa??

30+ Yannis Andrei

Poze

E FOAAAAAAAARTE BINE!!! in primul rand fac

si la mine-acasa

plus

plus oricand pot pleca unde vrea mushkiu meu , stau cat vreau la si la

28+ ....9 kile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

danasoreu am nascut cu dr SCHAAS prima data-nu era neaparat o somitate, ba chiar a fost de garda cand am nascut dar tot nu a avut timp sa treaca sa ma vada.Si pt mine a fost o mare mirare pt ca la inceputul sarcinii trecute cand am stat vreo 6 saptamani in sp[ital a avut f mare grija de mine.Acum sunt la Dr Mihaila tot de la Cuza Voda.

am o prietena buna care a nascut cu dr schaas si e f multumita de ea (dar a si cotizat bine).
de dr mihaila am auzit numai de bine!
sper ca dupa ce nasti sa mai intri pe aici sa ma pui la curent cu tot ce se mai intampla prin maternitate azi.
de dr.mihalceanu ai auzit ceva? eu la ea sunt.

28+ ....9 kile

Mergi la inceput