Aspirante optimiste >20 (435) Felicitari Simonette
Raspunsuri - Pagina 4
nikolici spune:
Neatza si de la noi,
Sunt zob de obosita, am adormit aseara rusinica mie, fara sa prestez, ma rog era perioada tarzie de fertilitate, dar mai stii.
Acum sa vedem ce o fi.Eu il astept pe Mosu sa-mi arate cat de bun ese el, altfel eu nu mai cred in Mos Craciun
.
Cine dadea cafeaua aia buna si aburinda?![]()
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
tanamera spune:
Buna dimineata!
Joy,Andreea multumim pentru micul dejun.
Oare cine urmeaza la testat?
Cosminutza ce faci?Ai fost la medic?
nikolici spune:
[bandreea84][/b] vreau sa te intreb si eu, cat de repede s-a prins la tine noul samburel?Ma refer din momentul cand v-ati hotarat sa "ramaneti" gravizi.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
cos_minutza spune:
Buna dimineata
fetele!!!
Imi cer scuze ca nu am scris dar pur si simplu am fost in pana de idei,si intr-o stare de tot kkatul...La scarbici ne-au anuntat ca incepand cu luna dec avem cate 5 zile concediu fara plata care mai mult ca sigur tot la lucru o sa-l petrec

Nikolici bine ai venit la noi!!!Ti-am admirat fetita
.E o scumpete
Sorinake bine ai revenit!!!Imi face placere sa te 'vad' pe aici
Bafta luna aceasta,sa reusesti sa faci IA
Alysa imi pare rau!!!E bine totusi ca erai convinsa ca nu s-a prins luna aceasta,macar nu ai fost dezamagita
Joy multumim de mic dejun
Happymum cum a iesit baia
Te 
Elena ce faci burticuto?Imi pare bine ca fetita ta a venit acasa
Katy,Yasmi,mamipui,tanamera,ony va pupacesc
Roxi@vasi ce faci,nu ai mai intrat la noi...sper ca nu te-am suparat cu ceva
Si nu in ultimul rand Andreea tu ce mai faci?Imi pare rau ca nu ti-am raspus la mesaj pe mess dar aseara am ajuns tarziu acasa
Multumesc ca te-ai gandit la mine
Asa dupa ce mi-am facut lectiile si sper ca nu am uitat pe nimeni(nu e cu intentie numai neuronul e de vina
)Executat azi test de sarcina in z47 si tot negativ...m-am gandit,am cercetat dar inca nu am luat o decizie cu privire la schimbarea medicului
Imi place totusi doctorita mea
,eventual o sa cer sa ma 'cerceteze' cat mai amanuntit.Oricum nu mai vreau sa stau mult pe ganduri,cred ca o sa o sun mai spre dupaamiaza...
Iar ma placintesc pe aici
Va doresc o zi cat mai frumoasa si usoara!!!!!
Aspiranta optimista(viitoare mamica
), asteapta Mosu'
cos_minutza spune:
Bai pana am scris eu un mesaj ati mancat toti cartofi
Si eu vreu,si eu vreau![]()
), asteapta Mosu'
cos_minutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorinake etete, cos_minutza, ce memorie buna are! http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |

cos_minutza spune:
Joy ne mai faci cate o portie de cartofi?Se pare ca Sorinake a fost tare flamanda![]()
), asteapta Mosu'

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/