Aspirante optimiste >20 (435) Felicitari Simonette
Raspunsuri - Pagina 16
roxy@vasi spune:
Sunt in ziua 4CM (luna asta la-m avut de 44 zile,cand sa incep sa fac testele de ovulatie(fac tratament cu METFORMIN si din ziua15-24 DUPHASTON)
ukume24 spune:
Buna dimineatza fetelor,
Eu deja am inceput serviciul si am venit fugutza fugutza sa vad ce mai faceti :).
V-ati baut cafelutza? Daca nu ati baut-o inca mergeti repejor, faceti cafelutza si haidetzi la o poveste. Eu va astept :)
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia feteleeeeeeeeeee multumim de ajutor si ancai care ne-a ajutat imens sa-i inzeceasca dumnezeu altfel ajutorul acordat cine poate da sms gol catre 879 pana in 31 decembrie doar pt 2 euro sa terminam de achitat operatia si sa avem de tatament multumim doamne ajuta! SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca Camelia Costea: DOAMNE AJUTA! |
Cami o sa fie bine,ieri nu am avut timp dar de azi promovez numarul de sms pe unde pot

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ancadragoman spune:
La cafea inainte![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
nikolici spune:
Ningeeeeeeeee....yuhuuu, ce bucurie.
Ce frumos, ce frumos!Sper sa mai dispara mizeria de pe strazi, dar si gropile
.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
ancadragoman spune:
Eu nu vreau zapadaaaaa....eu vreau mare si plaja si soare si piele goala![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman La cafea inainte anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879 VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
ANCA,banii de fapt unde ajung?in sms scrie;ati donat 2euro pt ajutorarea familiilor nevoiase in preajma sarbatorilor de iarna.kanal d si cosmo va multumesc!ajung la ALINA?EU ACOLO VREAU CA DE NU MA SUPAR,FAMILII NEVOIASE SUNT MULTE DAR SUNT ALTE PERSOANE DE AU NEVOIE MULT MAI MULT,altii care nu-i intereseaza daca au un cozonac pe masa si se multumesc si cu o ceapa dar care au nevoie urgenta de bani,pt a mai se putea bucura alaturi de cei dragi si sa fie sanatosi,averea cea mare e familia!am gustat si din saracie si din bogatie si stiu ce vorbesc,pana sa ma caasatoresc eram tinuta in palme de ai mei parinti,mi-am intalnit sotul si ai mei au fost impotriva la inceput pt ca era sarac si nu aveam unde locui,decat intr-un apartament cu2camere dar care locuiau6persoane si duceau zilele asa cum puteau si-n plus se mai tineau si grandiosi,deasta ai mei n-au vrut,eu aveam un apartament oferit de parinti si o masina(dacia 1310)nu mare lucru dar era ceva,in schimb pt mine bagatia mare o gaseam in bratele iubitului pe atunci si sticla de suc care o luam si ne ascundeam pe o banca in parc sau in masina mea.
simteam din tot suflletul ca sunt iubita si ca iubesc si ca el este perechea mea,ne-am casatorit,am fost respinsa la inceput de familie cat si de ai lui,ca vezi DOAMNE ca sunt de neam sarac si ne-am dus cu chirie,poate ca aveam zile cand mancam o ciorba de cartofi timp de 3zilesi nimic altceva pt a pune bani deoparte pt nunta si sa ne luam un teren,sotul abia se angajase in armata si castiga putin,eu eram legata de facultate si de servici si abia abia ne descurcam timp de 1an,pe urma sotul a plecat in misiune in IRAK si cu banii castigati si stransi am ajuns la suma de500mil,am facut o nunta ca-n povesti,am cumparat un teren unde am ridicat2camere pt inceput si surpriza de ALEX a aparut,abia dupa ce am nascut s-au inmuiat parintii mei cat si ai lui,ne-au ajutat si ei pe urma cu ce au putut si la ora actuala avem o casa modesta cu6camere,o masinuta de familie(cielo),2catei si 2copiii minunati(unul pe drum!)si noi amandoi sunt 2persoane implinite,realizate si cel mai important fericiti atat la bine cat si la rau!povestea e lunga dar intelegerea si iubirea invinge totul...
asa ca oamenii care trec sarbatorile ca orice zii trebuie sa multumeasca lui D-zeu ca sunt sanatosi si ca sunt in sanul familiei,asta este cea mai mare bucurie si bogatie dar cei care au de toate pe masa si petrec in nu stiu ce tara dar sunt nerealizati pe plan familial si sentimental sunt oameni saraci,degeaba ai familie si n-ai caldura in ea ca nici puricii nu trag
iertati-ma cu bestsallerul dar as comenta in continuu ca prea multa prostie am vazut pe alte forumuri,la voi mi-a placut ca sunteti femei puternice,modele in viata si relizate pe toate planurile,multe plecand de sus si altele de jos dar ati stiut sa fiti mereu deasupra,deasta am intrat aici si tocmai de acea nu plec,poate daca va mutati pe la odisee ma mut si eu

6+ANDREEA si
de Alexandra
01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png
ancadragoman spune:
Andreea bani se impart la 7 cazuri sociale printre care si Alina,ca a fost aproape imposibil sa se obtina un numar de sms numai pentru ea.
Foarte frumoasa povestea si felicitari ca ati stiut ce vreti ,sunteti niste luptatori 
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
ukume24 spune:
Niko eu iti impartasesc bucuria... yupiiii avem zapada!
Asa fericita am venit azi la servici cand am vazut ce frumos e afara...
Apropos fetelor, stiati ca in luna decembrie cele mai multe femei raman insarcinate? Poate ne ajuta si pe noi Doamne Doamne si ne da un bebe mic :).