Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *120*
Raspunsuri - Pagina 8
joanna27 spune:
Am trimis din greseala si nu terminasem..
Si acu am uitat.
FLORIC multmim, mai fetelor sa nu ma intelegeti ca sunt o plagacioasa si mi se pare ca berbecu e cel mai cel, pt ca sunt alte mame cu bb cu probleme mult mai mari..dar imi spun si eu offu cu voi ca imi permit
.
Si eu sunt constipata de felul meu deci pe undeva nu ma mir, dar sa faca doar o data pe saptamana si cu asa dureri...nu e tare e beton si imbarligat.
ILINCA 
, cum ne ghicesti tu, parca esti mama omida..da lunganu e adeptu sticlelor, carti, prosoape, cutii de carton, de la cremele,etc.Sunt mult mai interesante decat jucariile .Si din jucarii ii plac alea de pe vremea noastra vb Ancai de 2 lei .
Vroiam sa ii iau si eu ceva mai de multe milioane ca mi-e rusine cand vine cineva la noi si vede cu ce se joaca fimiu.Ce zic uite si la asta nu e in stare sa ii cumpere jucarii la saracu ..ma da la protectia copilului..![]()
GIANINA multumim...sper ca sunteti mai bine.Voi de fapt ce aveti la stomacel...ca nu mai retin![]()
SABY multa sanatate, off off ca multe mai tragi si tu.Cand ai timp da un pm ca vreau sa te intre ceva
de berbecut DARIUS ANDREI (27.03.2009)
poze
joanna27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 JOANNA, bine ai revenit . Eu mereu am zis ca Ana e varianta "soft" a berbecutului![]() Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
tare tare varianta soft a berbecului si pe mamica ei.E Ana e tare pe langa noi, macar doarme noaptea , mai sta cu altcineva...da las ca crestem noi si o sa fim cei mai cuminti.

de berbecut DARIUS ANDREI (27.03.2009) poze
joanna27 spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Am impresia ca sunt luata peste picior. Nu inteleg de ce? N-am scris destul de clar ca a fost prima si singura data cand am incercat ceva pe gurita fetii??..Referitor la pedi , nu cred ca-i singura care recomanda 'pune copilului pe buzite aia si ailalta", am mamici in zona cu care vorbesc si stiu asta , am chiar si la mine in bloc. Chiar ieri vb cu o mamica care imi spunea ca ai da fetitei cateva picaturi de suc de portocale/mandarine cand sughite (in loc de lamaie)..ei, eu nu dau asa ceva, ai dau putin ceiut, asa ca nu cred ca sunt eu aia denaturata care e in stare sa dea sarmale la 4 luni. V-am citit mereu si stiu cand si cu ce se incepe diversificarea. Am zis destul de clar ca scult sfaturile si parerile pediatrei si a altor mamici din jur , dar asta nu inseamna ca pun si in practica.Cand am pus acea bucatica de mar pe buzitele ei nu i-am pus pt ca "am voie de la pedi',nu, pur si simplu asa am vrut eu, sa vad daca ai place, dar mai bine nu spuneam ca, vad ca e rost de "mistocareala" fericita poze Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Mary_ana, asa cum au mai scris fetele nu e mistocareala..sau nu iti era adresata.Nu te supara.
Esti mamica de ghiocel deci nu ai cum sa dai gres..
fruntea sus si pupa fata din partea noastra.
joanna27 spune:
| citat din mesajul lui andiaroro JOANNA exista 2 mari grupe de alimente: 1-cele care strang la stomac 2-cele care accelereaza tranzitul: legume verzi(fasole verde, dovlecel, brocoli,praz, spanac), pruna, piersica, caisa eu as hrani copilul cateva zile numai cu alimente din grupa 2 si musai ulei pus in legumele verzi+l ceva supo cu glicerina sau ulei de parafina (astea 2 dupa ce vb cu dr)...Daca nici dupa un asa regim nu obti rez, poate ar fi bine sa faci cevba cercet aprofundate sa nu aiba fisuri anale (se intampla mai des decat ne inchipuim noi la bebei)sau un colon mai lung. aici se mai recomanda sa se dea copilului o apa care e bogata in magneziu si chiar bib se face cu apa din asta taratele sunt extraordinare, dar nu prea merg la un bebe asa mic. eu i-am dat lui alex la 3 ani cand s-a contipat de emotie ca apare sora-sa si m-a cam certat dr ca nu era cazul sa ajung la tarate ca-s cam violente pt stomacul lui la varsta asta...prin extrapolare, la un bebe mic s-ar putea sa cada si mai greu...culmea, lui alex i-au placut la gust si aduna frimitura cu frimitura ce cadea langa castron. ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Multumesc mult de sfaturi.
El oricu e la regim din cauza stomaceluilui.Regim intr-un fel e mult spus dar nu mananca inca toaate legumele, le-a gustat dar ma rog are niste interdictii.
Apa cu magneziu, asta tre sa intreb pediatra, oricum probabil ca vor urma niste investigatii.
Tarate nu incercam fara sa intreb pediatra.

Nicky09 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
So.. tot nu m-am lamurit ce-o sa-i aduca moshul din partea matushi-sii (catzel FP/dumi/masutza Chicco). Si ea, saraca, m-a intrebat pe mine, ca deh... eu stiu ce-i mai trebuie copilului. ![]() La tati Moshul vine luni (cand venim din excursie) Ea nu stie de Mos, dar eu astept cu maaaaaaaaaaaaare nerabdare. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) Votati cu noi!!! ![]() |
In primul rand bunaseara, cucuiete!
Spor la sporovait excursionistelor pt cand se vor intalni si vreme frumoasa!
Vreau sa iti spun ca la Nicholas a venit mos Nicolae cu catelusul FP si este foarte multumit de el, si eu la fel chiar daca e in italiana.Il tinem pe jos mai mult sub brad, iar el cand vrea sa se ridice sa prinda globurile da peste el si incepe sa vorbesca, ii atrage atentia si incepe sa se joace cu el.Ii apasa in special inimioara.
Mos Craciun o sa ii aduca o masuta de activitati probabil Chicco, dar poate fi si alta marca, aici ..bani sa ai ca gaseti si ce nu vrei.Asa ca eu zic sa te imapaci cu ideea si sa faci in asa fel incat mosul sa aduca si una si alta, daca se poate bineinteles.

Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
joanna27 spune:
PT SANTA LUANA mergatoare.Doamne Moni uite ce fata mare ai.
Gata ,ca deja nu mai vad bine,sper ca macar in nopatea sata sa dorm si eu 2 ore legat.
Mi-am facut norma pt o saptamana la cat am scris.
EXCURSIONISTELOR drum bun, distractie maxima, vreme superba SI SA STITI CA MOOOOOOOOOR DE CIUDA SI POZELE NU MA CONSOLEAZA DA IN LIPSA DE ALTCEVA SUNT BUNE SI ALEA.![]()
![]()
aaaaa Era sa uit stie cineva ce are Pitonu???/ parca vb careva cu Gigilica.
Noapte buna ,
Va tuc..
de berbecut DARIUS ANDREI (27.03.2009)
poze
Nicky09 spune:
Multumim fetelor pentru urari si oferim in schimb pupici cat cuprinde

Am facut si noi 8 luni...mama ce zboara timpul, parca mai ieri era mic si neajutorat , unde-l puneam acolo statea, iar la san nu facea atatea figuri cate face acum
...dar e bine ca se dezvolta bine si armonios. Nicholas are in concluzie: 8 luni, 8.600g, 72cm, mananca aproape tot ce ii dau chiar daca cu mofturi uneori(mititelul....cand se trezeste cu mancarea in gura nu o da jos, o mananca si inca cu gura inchisa sa nu ii cada...desi simt ca nu ar mai vrea-o), se joaca frumos cu oricine ii tine companie, doarme de 3 ori obligatoriu in timpul zilei...si se trezeste obligatoriu de cel putin 3 ori in timpul noptii pt tzitzi
, are abia un zimtisor de 3 zile...siiiiiiii....in reste e bebelusul mamei si al lui tata cel mai frumos si cel mai dragals si cel mai cel din toate privintele si il iubim extraordinar de mult. Atat despre noi.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
Nicky09 spune:
GINA2008, FELICITARI PT PERFORMANTA...vreau si eu , vreau si eu un nutritionist, dar aici eu nu mi-l pot permite, incerc sa pastrez eu o dieta lejera si sper ca prin miscare( de-acum am motivul principal, Nicholas care nu mai sta o clipa in loc) sa mai micsorez cifra de pe cantar.Acum am 54 de kg si sper sa ajung macar la 51.
micutul urias jucator cu globuri Calin si pe mamica mandra de el.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
olishka spune:
Salutare!!!
Saby imi pare tare rau ca aveti astfel de problemute. Sper sa va faceti bine cat mai repede 
Ilinca am fost mereu pe-aici, dar nu am avut timp sa scriu si nici nu am avut o stare buna in ultimele 2 zile.
Am vazut pici frumosi care se pregatesc de sarbatori: Raru, calin, Luana 
Joanna si eu ma bucur ca ai trecut pe-aici. Va pupacim pe toti 
Am terminat de facut bagajele si ma bag la somn caci maine conduc. Sunt necajita caci trebuia sa vina surioara cea mijlocie cu noi si nu cred ca mai poate. Asa ca o sa fiu si eu singurica cu 2 copii.
Si ca sa nu va plictisiti in weekend, va las si eu cateva poze din colectia "David-Chitibus" si noul joc "de-a gatitul" ![]()
http://picasaweb.google.com/olgagireada/DavidBucatarSef#
Noapte buna!!!
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
Am vazut si poze cu Natalia. Tare frumoasa domnisorica
Sa o vedeti insa in realitate 
Olga, mamica lui David iepurasul