Strumfi de iul-aug 2007 (166)
Raspunsuri - Pagina 5
Luna1 spune:
Stefania poze, poze cu delicioasa Catarina.
Si nu, ziua mea nu e mai putin lipsita de ghinion azi. De dimineata m-am dus sa aplic in final pentru cetatenie. Am hotarat sa aplic printr-un serviciu special care iti verifica documentele, le copiaza, certifica, apoi iti dau inapoi originalele. Nu gratis, nu va ganditi, 80 de gologani. Insa am preferat asa ca sa nu imi piarda tampitii pasapoartele mai ales inainte de concediu.
Buuuun. Programare la 8,30 dimineata, imi iau juma de zi libera de la servici, cu tomul de documente dupa mine adunate de 2 luni incoace. Cand am facut programarea mi-a zis prin tel ce am nevoie, ce documentatie trebuie. Ok , verifica cucuoana, totul ok pana ajungem la punctul in care eu trebuie sa dovedesc ca am fost in UK dupa data de ian 2007 cand Romania a intrat in EU deci nu s-au mai pus stampile in pasaport. Am scos eu ce vroiau (fluturasi de salariu) pana in oct 2008 cand n-am mai lucrat. I-am explicat ca am stat acasa cu fie-mea. Cica nu , trebuie sa aduc o scrisoare de la medicul de familie cu lista de consultatii in care sa arate ca am fost consultata ori eu ori fie-mea intre 2008-2009. Pai si de ce nu zisasi cucoana la tel? In fine, inghit galusca, ramane sa duc scrisoarea sapt viitoare. Copiaza cucoana documentele, platesc (doar 1200 gologani) plec, ma suna cucoana acu 10 min (dupa 4 ore) si imi zice: "stiti, acum m-am apucat sa certific copiile dupa documente si nu au iesit cateva copii la xerox!" Pai era asa greu sa le fi verificat pe loc? Pe bune? Nu certificat, doar sa le rasfoiesti sa vezi ce si cum?
Planuisem sa dau o fuga sapt viitoare in pauza de masa, nu se poate, acum trebuie sa-mi iau inca juma de zi libera pt asta. Inebunesc, la balaceanca cu mine.
SI sa fie clar, poate ati purtat voi costume de soim, eu singur n-am purtat si nici clasa mea pentru ca mi-as fi adus aminte, stiu ca tare mult mi-as fi dorit un costum din ala. Dar n-am avut ca n-am mers la gradi.
Am fost si eu comandanta de grupa si sanitara (batistutele la control si unghiile frumos taiate) iar comandanta de detasament era o fetita ai carei parinti carau sarsanale mereu la scoala si erau sus prin partid. Ai mei nu erau ca mai ales tata cand se imbata urla de la capatul strazii "imi bag p.... in el de partid". Mama imi povesteste ca l-au facut membru de partid cu forta.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarlaV Mychy, daca prin absurd este adevarata stirea, inseamna ca protagonistii casetei sunt geoana si base . Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Vivela spune:
doamnele cu caseta, va rog, unele dintre voi inca mai au greturi .
ce gretosi...iti vine sa-ti bagi capul in pamant de jena lor.
mai bine ascultati www.cjpx.ca/cjpx/index.php#" target="_blank">aici un post de radio on-line foarte frumos, cu muzica clasica si acum, in perioada sarbatorilor, cu multe colinde.
poate ni se mai spala creierul un pic de atata jeg politic din ultima vreme.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 13+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
alexi22 spune:
salutare
Luna referitor la chestia cu hartogaraiele la noi este si mai rau te poarta de la unul la altul si fiecare spune ca nu este de competenta lui iti vine sa nebunesti am patit-o pe pielea mea.
am o durere de cap de imi vine sa nebunesc,acum vine si giulia de la gradi si sper sa fie in toane bune sa nu inceapa cu mofturi si istericale.Voi ce sanctiunu(pedepse) le aplicati cand au fite si mofturi ca eu nu mai stiu am impresia ca tot ce spun la ea nu are nici un efect il ia pe nu in brate si pace ,nu te mai intelegi cu ea.
mami degiulia rebeca 13.08.2007
CarlaV spune:
Vivela, nu rad de greturile tale, ci de contextul in care le-ai adus in discutie .
Luna, nasoala faza. La noi e ceva normal, m-as fi asteptat la voi sa fie altfel.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Madalina, eu as veni, dar n-ar mai fi intalnire in 4, fiindca nu plec nicaieri fara fete (ar mai putea aparea si sotul pe post de bona sau... bon).
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
jadi spune:
Cristina, multa santate tizului meu si stiu ca desi nu poti impiedica asa ceva, nu te gandi la rele.
CarlaV spune:
Luna, foarte tare tatal tau cu dedicatia pentru partid .
Luna1 spune:
Alexi eu comunic destul de bine cu Lis si reusesc sa-i distrag atentia si sa o canalizez in alta directie deci nu prea intram in contradictie. Stiu ca la gradi sunt pusi pe scaunel in time out dar acasa am incercat si i se pare foarte amuzant astfel incat vine si face prostii intentionat ca sa o pedepsesc si sa-mi zica "sorry". Asa ca am renuntat. Nu stiu daca am copil rasfatat care mi se urca in cap si eu nu vad, sau e ea ok, cert e ca de obicei comunicam ok si nimic nu ma scoate din clamul/nesimtire pe care l-am adoptat fata de ea.
Carla da, asa era tata. Mi-e dor de el frecvent si fiindca iubea copiii enorm de mult ma intreb frecvent cum ar fi fost cu nepotii, n-a apucat sa cunoasca niciunul, cred ca i-ar fi adorat. In fine, nu era un sfant, insa desi a fost un sot...nu tocmai bun, mie mi-a fost un tata bun.
Am uitat sa va zic. Pe partea pozitiva, fiinca masina mea avea pe ea roata de rezerva subtire, deci n-aveam voie sa merg cu mai mult de 30 mile/hr, si avand nevoie sa intru pe autostrada unde nu poti merge cu 30 mile mi-a dat sotul meu masina lui care e masinuta sport, Nissan 200 SX. Bai si ce bine a fost, mama ce s-a mai infipt pe autostrada, pe langa gargarita mea de masinuta a lui e... ce sa mai, i-as fi confiscat-o insa mi-e teama ca mor naiba in 2 luni. E genul de masina care si daca vrei nu poti merge incet.
M-am rugat la Dumnezeu sa nu o zgarii totusi ca sigur ma trimitea al meu cu bicicleta maine la servici.
Ma duc sa caut in urma sa gasesc filmul cu Sabina si Larisa.