Pufuleti2010 (71) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

lorex,dastefa,karmen va multumesc

Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Bea ce frumoase pozele de nunta!
Vreau si eu sa pun poze cu noi si cu mobila bebelusei (montat-o w/d-ul trecut) dar tb sa ma tin de sot sa faca si sa invat cum sa le pun, ca sunt atehnica
Petra si mie imi place tare mult numele tau e deosebit si are si sfant important. L-as fi luat in calcul pt fetita mea, dar prietena mea cea mai buna are fetita Petra (de fapt la ea l-am auzit prima oara).
Cris_mario, nu te impacieenta ca sta bebe pana la min 37s. Succes azi la dr.
Karmen imi pare rau ca iar a trebuit sa stai in spital. Dar mult nu mai e si duci sarcina la termen. Si eu am o prietena care a nascut cu dr Haiduc si era in culmea admiratiei pt profesionalismul acestui dr. Si mi-a zis ca arata si f bine, ii zicea sexy doctor

Tana cu Toma (10.11.2001) si 35+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

ale1212xa si eu am observat

cris_mario, bafta la doctor!

si eu am carcei

Dana 32+ cu Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

decenula mie mi se pare mai simplu picassa

al3csa da misto cu dormitu da e boala rea cred ca de la gynipral, de cand il iau sunt ca drogata mereu am o..un fel de durere de cap pe care eu o numesc "ceatza pe creier" ca nu doare rau da ma simt "incetzosata" si inceata asa si somnoroaaaasa Hemoroidul neprietenos e mai prietenos acum da tot acolo e din pacate....Iar apa in continuare nu am la bucatarie , la baie au dat drumu de aseara si e nasol sa spal vasele la cada ca nu ma prea pot apleca cu niste picioare de Yannis infipte in stomac ca 2 betze

cris mario "cutite in vagin" e marca inregistrata! Alexa! eu am inceput sa le numesc asa! oooofff, mai arsri o sa tot ai si io mai am din cand in cand da nu atat de rele cat sa ma plang ca urca stomacu mult si io cum mananc mereu ca porcu am ...simt asa dupa masa , solutia sunt mese mici si dese

cris dogarel sa fii cuminte spunei mosului sa fie bland!

KarmenS off ce rau imi pare. Eu de cand cu contractiile, dimpotriva, m-a apukat cumparatu ca mie frica ca Doamne Fereste vine bb si noi nu avem de niciunele!

32+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Gratiana uite caruciorul asta l-am luat eu, pe cel pe rosu... carucior Babycare e la fel? Zi-mi ca nu ca ma faci sa plang rau daca am dat 5 mil in plus pe el...

Catalutza 30+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Si multumesc Aylin ca ai adus oile ratacite la capitol

Catalutza 30+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

lorex, . pe sotia lui mahler o chema alma, eu de acolo stiu numele si mi-a placut. stiu ca inseamna suflet in spaniola.

cris_mario, bafta la dr! te asteptam cu vesti bune!

tana

catalutza, pai eram doua oi ratacite

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

fetelor! buna dimineata...
va anunt ca mi-am facut bagajul sunt foarte mandra de mine ca l-am terminat.
va invit la un nes fara cofeina cu laptic...cam tarziu dar e bun la gust

m-a sunat dr mea de dimineata sa imi zica sa vin la control maine dimineata la 7, daca e sa fie...sa fiu deverme daca nu ma intorc si fac nani...deci ori maine ori luni incepem urarile cu majoretele...daca e sa fie maine va anunt prin sms...sper totusi sa nu fie maine...ca vreau si eu un ultim week-end cu sotu si sa stea si bebele inca la caldura sa faca si el 38 sapt.

cat depsre nume de fetite....isabela, alexia, delia?

37+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR maxim 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza burtici si mamici,

Azi m-am trezit asa tarziu era trecut de 10.30. Dupa ce la 3 dimi a venit baiatul si ne-a trezit ca il durea burta si i-am dat ceva, am fost la susu si am reusit sa dorm fara probleme.

Vad ca iar s-a scris mult si am de recuperat de la cap trecut unde am ramas ieri seara. Citesc si revin.

Pupici

Acum 33+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 7 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

mariucasara urata faza cu dr.Adevarul ca si la mine la Daria dr nu a trecut deloc sa ma vada.M-am intalnit doar de 2 ori la pansament.e drept ca m-am refacut f repede si bine dar tot mi-ar fi placut sa ma bage un pic in seama.Sau poate o fi considerat ca "taxa"platita era doar pt operatie nu si pt atentia ulterioara
Acum am alt medic , sa vedem cum vor decurge de data asta lucrurile

Mihaela 33+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

si e cumva acelasi doctor la care mergi acum?
nu am auzit sa nu vina doctorul sa te vada dupa operatie, eventual nu vine deloc la operatie, ... sau poate era o somitate si-si trimitea doar asistentii...

33+

Mergi la inceput