poznasi dragalasi - ian-febr 2004 -10

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Roxi, pai spune-i lui tati care e un Mos Craciun perfect sa se execute.

Pai nu prea as vrea eu sa se execute, un cadou (pisica aia) e suficient. Desi posibil sa ii mai luam un ponei pe care l-a cerut, din cel micut, era pe lista initiala, inainte de nebunia reclamelor tv.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

vai de mine, ce de probleme cu fetele.....
o sa o incurc sigur cu ia calu nu e calu ia bebe nu bebe

sau poate o sa ii placa jucariile Arturicilor

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

toata gasca

cu mosul ne-am scos, l-am intrebat azi daca totusi mosul nu gaseste zeppelin (pe care l-a si desenat), daca ar putea sa-i aduca alt aparat de zbor cu telecomanda. si zis ca daaa, poate sa-i aduca un elicopter sau un avion de lupta care arunca cu bombe.

deci ne scoatem cu elicopterul pina la urma

eu stau in pat 3-4 zile la inceput sa se aseze ghipsul ca lumea, mi-a facut nenea cizma cu toc, dar n-a vrut sa-i faca si fermoar - tztztz. apoi cica pot sa merg daca ma tin picioarele. Matei a pictat deja 2 flori pe ghips, si ma impinge cu scaunul de la birou prin casa - e tare, tare dragutz. prind cu ghips craciun, revelion, ziua lui Matei, ziua mamei, ziua mea si ziua socrelei. plus serbarea lui Matei.
le-am potrivit de mi-nu-ne.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello,

Anca, pai se pare ca a considerat cineva de sus ca iti trebe un pic de repaos asa ca...ai primit o perioada de repaos.Bine totusi ca o sa poti circula.

Noi am fost aseara la un concert de colinde. Spre final baietii au ...adormit! Asta ca tot vorbeati de concerte. Astia spectatori suntem noi

Un weekend fain

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Haha, Ioana, ce simpatici!

Anca, cat timp stai in gips? Ce nasoala chestia cu piciorul, macar daca era o mana, era mai usor. Bine totusi ca nu e gatul. Eu n-am avut niciodata ceva rupt habar n-am cum e, dar cred ca disconfortul de imobilizare e cumplit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ioana, sigur o sa ii place jucariile baietilor, Andrei se joaca si cu ponei si se si coafeaza. Asta nu inseamna ca nu prefera masinile, dar nu se da in laturi nici la castele si printese.

Anca, bine ca ati gasit solutia pentru Mos. Cam neplacut cu gips, credeam ca e o entorsa si scapi cu imobilizare cu fese.

Noi am facut bradutul astazi si ratam in continuare zapada pana ne punem pe pcioare. Intre timp a racit si tati rau, asa ca am mai multi de ingrijit.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

30 de zile de ghips, fratilor.
nu mai zic ca azi am luat o trinta pe gresie de mai mare dragul, din aia pe spate, cu flic-flac. is capoasa si faceam sotronul prin casa.
sa vad eu cum ma duc marti la mamografie.
bradul probabil il facem chiar in ajun, nu vad cum ne putem organiza mai repede.
Roxana, sa stii ca nici noi n-am iesit azi cu Matei, a fost mai jos de minus 12.
sanatate, sa se faca bine copiii, macar de craciun sa va bulgariti.

Mergi la inceput

ca sa avem un tablu complet, se intrerup gazele cam de 3 ori pe zi cite 4-5-6 ore. aia de la e-on au facut lucrari de modernizare cica asta vara si au pus materiale care ... ingheata.
deci: piciorul mi l-am rupt pe treptele unui spital, e-on gaz baga inghet-dezghet.
parca-mi pare rau ca nu-s avocat, zau asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

si la noi l-au mai intrerupt zilele asta, nici nu stiu de ce, dar eu inca am incalzire centrala fara repartitoare (si apropo, stau cu geamurile deschise ce cald poate sa fie...)

Poti sa te misti, sa mergi la veceu, chestii din astea? Sau nu poti fara ajutor?

Mergi la inceput

ma plimb prin casa cu scaunul de la calculator, ca e pe roti. si ma tzopai intr-un picior cind mi se pare ca scaunul e prea lent :)
cred ca mi-ar trebui o cirja, dar habar n-am de unde s-o iau cu imprumut, nici prin cap nu-mi trece sa cumpar.
acum avem gaze, e mai vesel.
azi m-am jucat cu Matei un fel de tenis pe hol, ce nu face omul de plictiseala.

Mergi la inceput