poznasi dragalasi - ian-febr 2004 -10

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Oau!ce preocupari miscatoare aveti!Bravo voua:dans,patinaj....!
Maine am si eu actiunea scoala pt.Edi...
In rest...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Firutza, actiunea scoala, adica il inscrii maine sa inteleg io. Pai mult succes atunci!

Anca, pe mine nu ma lua cu astrele ca io am luat-o de buna cu satul tau tematic asa ca astept sa vad mobilizare te rog. Nu mai visa tu mult ca iti "fura" careva ideea. Pana la urma tu stii bine ce ai de facut, pune-te pe treaba te rog. Io ce arat baietilor cand om veni pe acolo ???? Multam de explicatiile cu filmele. Aici UP ala cu baloane a si disparut de pe ecrane...

Si Adlemi visa ea ce visa insa pana la urma, in sfarsit, am primit si de la ea semne clare, cu locatie cu tot, cu pregatiri, termene, etc. O sa se intample in sfarsit ce isi doresc!

Adina, foarte frumos ce faci tu acolo cu dansul. Sa inveti multe si sa ai locuri frumoase de vazut in lumea asta si sa poti aplica ce ai invatat la dans. Si eu mi-am dorit sa stiu sa dansez, poate cu Sabina ma mobilizez si eu.

Roxana, ce mai faci?

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Anca, pai la noi nu trebuie sa mergi cu partener, majoritatea pasilor sunt invatati tehnic, de unul singur, foarte putine momente se danseaza in doi (cel putin pana acum, la grupa noastra de incepatori). Daca chiar e musai de aplicat in doi, atunci danseaza doi cate doi cei inscrisi. Daca ramane unul partener (numar impar), atunci danseaza instructorul cu acela fara pereche. Nu sunt foarte simpli pasii, adica intr-o ora abia de inveti cum se danseaza dansul respectiv asa, tehnic. Dupa care ar cam trebui multa practica...da' in fine, eu nu am pretentia ca dupa o ora sa am habar sa dansez perfect, asa ca...mai vorbim dupa un an.

De ex poti apoi sa aprofundezi doar un fel de dans. Espiritu (si el de pe DC) imi spunea ca el e inscris la tango argentinian de vreo 6 aluni sau 1 an, doar asta face. Aprofundeaza la greu. Deci...timp sa avem, ca sunt multe de invatat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ahaaa, o sa bag un cha-cha la petrecerea de pensionare de-or sa pice toti pe jos

Ioana,
astre=oportunitati ;)

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Ioana, deja a trecut jumatate de sarcina? Ptiii ce trece timpul...

Sunt curioasa ce-a facur Rox azi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buli

ahaaa, o sa bag un cha-cha la petrecerea de pensionare de-or sa pice toti pe jos

Ioana,
astre=oportunitati ;)

Vad ca ai sperante sa iesi la pensie de la jobul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Adina, nici gind

am deschis capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Pan la urma o sa ma reapuc si eu de dans-asta e una din rezolutiile lui 2010. Alelalte sunt in curs de proiect ce se contureaza incet incet.Prietenii stiu ei ce-si de ce!
Anca,eu cred ca ar fi super sa te apuci de parcul acela tematic.Oi fi zis-o tu intr-o doara da iata ca ai doritori.Spor la treaba!Sa inteleg ca te-ai apucat de munca,asa cu piciorul in aer?
Eu de la Craciun vad cam 2 filme pe saptamana. Ma tot tin sa vad 2012,da inca nu am starea aia de spirit.M-am uitat in genere la comedii si la filme de dragoste.Am vazut "Up in the air"da eu cred ca e un film moralizator,nu comedie asa cum ii faceau astia review-ul.Oricum,frumos film.
Un film pe care l-am vazut de curand si care mi-a placut tare tare e "The Women"-cu Meg Ryan,Annette Bening,Bette Midler,Eva Mendez,s.a.Chiar il recomand.
In seara aceasta ma uit la "It's Complicated"-cu Meryl Streep,Alec Baldwin,Steve Martin.
Adina,mai poti te rog sa-mi dai detalii despre sala,despre instructori,etc?
Rox,sper din tot sufletul ca esti ok.Te imbratisez tare tare,cea mai si cea mai....

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput