In Banat la noi acasa (15) Sarbatorim si Daruim

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

buna dimineata mai dupa pranz asa si la mine
eu din pacate nu pot azi pentru ca imi vin baietii sa-mi aduca restantele la mobila de bucatarie ... culmea e ca nu pot nici in we , sambata mergem la un party si dum avem noi musafiri .... asa caaaa din partea mea pap pizza cu alta ocazie alaturi de voi cu parere de rau binenteles

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

la noi e cam nasol cu weekendul. Clau lucreaza si sambata, poate si duminica putin. Noi de obicei duminica o petrecem impreuna, iesim, in vizite, e singura zi in care suntem toti 4 si nu pot renunta la asa ceva.

Claudia cand pleci pana la urma?
Andanii in sf. e completa mobila. super!
Miro cine e Alina? Alina lui Ale?

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

dragelor!

Maaaai, tare greu cu adunatul asta, mai ales ca Sarbatorile bat la usa, vremea afare e cum e, ziua scurta, noi cu programul full ! Si totusi, pe Claudita vreau sa o mai vad zilele astea pana pleaca la cealalta casa a ei! Si nu doar pe ea, dar ca la ea sederea-n Timisoara-i limitata . Eu azi sunt cu karatele intre 6 si 7,30 seara, maine la fel, doar ca-s de la 8 la 9 seara, sambata il sarbatoresc pe nepotul meu cu ocazia implinirii a 10 anisori, iar duminica dimineata am program de bucatareala. Dupa masa sunt free, numai ca as lua si pruncii cu mine sa mai zbenguie, de aceea mall-ul mi s-ar asorta mai bine . Voi ce ziceti??? ...

fetele-minunatele!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova
Dorina sper sa nu-i fi incurcat pe baieti in poze.

Ioana, scumpa, am uitat sa-ti zic ca nu ai incurcat "borcanele": cel cu bluza galbena-i Vladi, iar cel cu bluza verde-i Ducu!

Laura, sanatate maxima Mayei! Sa se faca bine repede-repejor!

Claudia, abia astept sa vad pentru ce ai indurat atata chinuiala!

Hai ca fug, ca urla treaba dupa mine!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Eu azi nu puteam sa vin la intalneala. Mi-am amintit ca am intalneala cu dentista la 17:30. Problema a doua este ca tin post si as cam saliva pe langa voi ...

Cristina, nu iti mai face atatea probleme! Concentreaza-te asupra voastra, noi va sustinem oricum. Bietul de el, imi dau seama cat de rau s-o fi simtit. Cum sa-ti mai arda de altceva? E nomal.

pentru Maya, sa treaca boala repede.

Fir-ar ea sa fie de boala, asa m-am saturat sa aud numai de probleme si boli

Miro, o sa ma uit la Raul si studiez putin chestia. Poti sa imi trimiti si datele voastre in PM, respectiv si ce anume vrei sa investighezi.

De Tauri nu ca nu imi plac. Mama a fost Taur. Ca si prieteni si colegi sunt ok, dar nu ma vad cu un copil Taur . Nu stiu de ce. Pentru ca e greu sa-i urnesti. Cand li se pune pata, salut, poti sa fii cat rational, sa le explici in toate felurile posibile, ei stiu una si buna Si asta ma dezarmeaza, mai ales fiind vorba de propriul copil. Cred ca de asta nu mi-as dori un copil Taur.

Clau, tatoo permanent? Ioi Cred ca a fost dureros. Esti satisfacuta de rezultate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

wow cine o sa fie bella, juna si captiva? clau abia astept sa te vad cand iti trece roseala
pe toate

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

claudia cum e ??? ce ti-a facut ??? pozici vedem si noi ???? te doare ???
gabi cum sunt copii ? sper ca bine .... ceva vesti de tabara ? mor de curioasa daca sunt serioase sau nu concursurile astea pe net
pisicuto tot intr-o treaba esti
giova nu esti singura , si noi in we iesim cu toata familia pe la prieteni parinti , nu prea-s disponibila ,ce sa mai zis ca sunt plecata la concursuri cu cioara in reprize , toamna asta 6 we am fost plecata cu cioara ...
cristina iti faci prea multe progleme , serios , principal e copilasul tau ... pup dulce si sa fie tot mai bine .... sa dea dumnezeu
digutix ce mai face timo ??? sunt asa frumosi pruncii tai, in sfarisit ti-am vazut pozicile cu ei .... sa-ti traiasca sanatosi si voiosi
miro aveam si io o chestie cu zodiile cand trebuia sa nasc nu voiam sub nici o forma sa-l fac fecioara , diverse motive si la mine ... si pana la urma l-am facut balanta nu stiu daca am facut cea mai buna alegere ca-i o balanta de balanta , toate se potrivesc nu e cale de mijloc la noi , cand alba cand neagra

o seara buna va doresc

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Dragelor sunt praf si pulbere...m-a intors scarba asta de viroza...
de citit v-am citit da nu am fost in stare sa va scriu...
va pup
mihi36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Ceao fetele.

Am avut o noapte horrrroooorrrr de ieri dupa amiaza dupa ce s-o trezit bubulyna mea o zis mami ca o inceput a tusi asa cand si cand,aseara noroc ca mami o ramas peste noapte la mine...iar tuse dar mai deasa...de azi noapte de la 12 pana la 3 dimineatza din 10 in 10 secunde ca nici nu apucam sa zic 10 tuseeeaaaaa pana se sufoca asa ca azi noapte la 3 am sunat la 112 mi-a facut legatura cu un doctor si i-am spus de-a fir'a par tot ce s-a intamplat si tratamentul pe care il dau. Nu a mai fost nevoie sa vina salvarea ca io am refuzat din start si dr de la urgenta a spus ca e suficient tratamentul care il ia numai ca dimineata sa merg sa o mai vada odata un medic altul decat cel de familie.Asa ca am mers la Muscoi si diagnosticul a fost de RINOTRAHEITA ACUTA cu tratament de Nurofen sirop,Humex pt tuse neproductiva,Romergan sirop ca sa o linisteasca si pe tuse si pe bubu Debtidat sirop ca o tot doare burtica de la rahaturile astea de medicamente si Azitromicina in caz de-mi face febra si se coloreaza mucii ca acu deocamdata is incolori si aposi
A dormit draga lui mama de la 12.45 pana acu la 16 cand am ajuns eu acasa....eu mis nedormita decat 1 ora adica de la 6-7 azi de dimineata asa ca acu mis praf abia mai stau ochii'n cap deschisi,Maya tuseste de cand am ajuns acasa iar cu pauze mici abia vrea unpic de mancare....e numai bubitze rosii pe fata ca azi noapte dupa 3 ore de tuse continua a si vomitat io am ochii cat cepele si de la nesomn da si ca am smiorcait bine pe la lucru ca ma doare sa vad fata asta in halul asta....
Azi de dimineata am fugit de la lucru sa merg cu Maya la Muscoi si cand am ajuns acasa o intreb:

"-Maya cum te simti?
-Rau mama...
-Ce sa iti mai de-a mami?
-Nimica..ia-mi tusea.
-Cum sa ia mami tusea...ca de a-r putea,a-r lua-o mama??
-Deschide gura sa ti-o dau."

Am deschis gura si a vrut sa-mi tuseasca sa mi-o de-a ca cica:

"-Nu mai pot mami,mi rau de la tusea asta rea!"

Ooooffff merg la ea ca tuseste de mi se rupe sufletul si nu mai stiu ce sa ii dau ca sa o linistesc........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mihi,Laurelu multa santate voua si copiilor,Mihi ai grija cu viroza si lasa mancarea ca sunt fast food/uri aici fara numar, sper sa nu te prinda mai tare sa fie totul ok cu sarcina, Laurelule lasa ca se face bine si printesita Maya tzucui sufletul ei.
Io plec luni fetelor,deci ne vedem duminica atunci da?TOATA TRUPA DUMINICA DUPA MASA LA O PIZZOASA
Ioana nu fac album pana nu ajung acasa aici nu am vreme, pozele sut cam aiurea ca sunt toate in miscare >((( dar vad eu ce scot de acolo.
Numai stiu ce m-ati intrebat, ochii is varza creata, doare si ustura dar nu-i bai voi fi juna si mandra cum spune Monu iubita arata super cum povesteam si fetelor pe mess e trasat super fin si sus si jos, na am fugit mergem in oras iara, va tzuc pra tace

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput