Mesaj de la Santa
Raspunsuri - Pagina 2
anaemi spune:
Ina multumesc mult pt link. I-am facut si lui Filip clip si i l-am aratat si i-am explicat si a fost extraordinar de incantat. I-au dat lacrimille de emotie si bucurie de m-a impresionat si pe mine pana la lacrimi.
Multumim !
Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
dana_lucia spune:
Multumesc si eu pentru link, baietelul meu a fost foarte incintat, a fost o surpriza f. placuta pentru el!
Dana Lucia si scolarul Alberto
lisa79 spune:
hahaha...i-am facut sotului,Ana e prea mica...poate la anu', s-a cam socat...e misto ca ai versiune sa alegi ca se uita prea mult la fotbal si is lasa chilotii pe jos...
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
conchita spune:
Ina, l-am facut si eu aseara si i l-am aratat soniei dimineata asta cand a venit acasa. absolut superb si expresia fetei ei cand ii vorbea Santa a fost de mi-li-oa-ne, mi-au dat lacrimile! multumesc de link, m-am abonat si pentru la anul.
mi-a placut mosul ales, ce expresiv e si cu privirea blanda si ghidusa, mi-a placut decorul si tot, ce idee inspirata! dorinta soniei de craciun e sa zboare la polul nord sa-l intalneasca pe santa si sa se joace cu elfii si sa calareasca renii - a fost asa haios cand i-a facut santa cu ochiul ca are el grija sa implineasca asta. :-)) nu a fost de ajuns doar o data, am dat replay la filmulet pana s-a tocit butonul, deci a avut succes fenomenal cu sonia. bine, dupa aia au urmat intrebarile incuietoare: dar unde-i lady santa, vreau si eu ce mananca renii ca sa zboare, cum ii cheama pe elfi, se spala santa pe dinti dupa ce mananca cookies? si tot asa.
anna-mama spune:
Foarte tare! Multumim pt link. Baiatul meu e mic pt a intelege, dar i-am facut si m-am bucurat eu de imaginea lui in cartea Mosului
Roxyn spune:
Super, desi Vladutul meu e prea mic sa inteleaga.
Nu vreau sa dau buzna peste voi, dar am si eu o adresa cu care ma distrez de minune in fiecare an:
http://www.elfyourself.com/
Distractie placuta!
roli25 spune:
Multumim! Abia astept sa i-l arat. I-am spus ca am vazut ca i-a trimis Mosul un mesaj pe calculatorul meu si trepideaza de nerabdare.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Noa spune:
Iti multumim din suflet!!!
Cred ca e cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat in ultimul timp!
octopusu spune:
Super linkul, dar eu nu mai reusesc sa creez mesaje. Am facut 3, dar as mai fi vrut sa le fac si nepoteilor. Nu pot trece de prima rubrica unde indici varsta...