La Multi Ani Licurici de ian-feb2009(72)
Raspunsuri - Pagina 5
Anuc spune:
Miere felicitari pentru job! O sa fie putin greu la inceput, dar dupa aia te obisnuiesi, scapi de sentimentul ca-l parasesti pe A :). Cand m-am reintors la serv dupa ce statusem 8 luni cu Ioana, mi se parea ingrozitor, dar ne-am intrat intr-un ritm si a fost f ok.
si acum trebuie sa-mi updatez cv-ul si sa aplic deja ptr un job (ptr ca nu mai vreau sa ma intorc la vechea firma), dar tot aman...
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
Naty spune:
ledi nu-mi vine sa cred ce citesc ...
Scumpa mea, ma rog si ma voi ruga la Dumnezeu in fiecare seara sa va ajute, sa-i dea multa sanatate lui David si voua multa putere!
Noi vom fi aici si va vom ajuta asa cum putem.
Cat despre sistem ... offf, am avut si eu doua contacte cu spitalele de copii din Bucuresti ... nu ma asteptam sa se poarte altfel, din pacate!
Pe mine la Grigore Alexandrescu anul trecut m-au dat afara efectiv din salon, unde de abia ma internasem cu Ioana cu convulsii pe motiv ca dumnealor nu-si pot asuma responsabilitatea sa aiba o gravida internata. Nu mai spun cat de urat vorbeau si cum ma lasau sa stau pe scari (la fel, pe culoar nu-i voie) cate o zi intreaga, intr-un curent teribil (gravida in 7 luni - daca eram pe scari nu mai eram "responsabilitatea" lor) doar-doar oi apuca sa-mi vad o secunda copilul bolnav si doar-doar s-o indura vreun doctor sa-mi spuna cum e, daca a patit ceva de la convulsii, daca isi revine ...Nu am vazut nici fata nici cu dr. nu am vorbit ... nu eram decat o mama fara importanta.
Prima oara cand m-am internat in acelasi spital cu Ioana de 9 luni cu febra 40 de grade i s-a pus diagnostic "enterocolita" desi nu avea niciun simptom de asa ceva, a fost internata in salon de infectioase si dupa internare pana la plecare nu a vazut-o nici un doctor ... (plecare pe propria raspundere, mai mult fuga, mi-am lasat si buletinul acolo ca nu vroiau sa-mi dea drumul. Copilul avea rosu in gat nimic la stomac, dar nimeni nu s-a sinchisit sa se uite la gatul ei. Gandacii colcaiau pe langa copii bolnavi, mamele nu avea decat un mic taburet pe care sa stea, etc, etc.
miere felicitari pentru job!
Si tie, irina, ca ieri nu am apucat sa-ti spun!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Ledi, imi pare rau pentru confirmarea diagnosticului de FC si ma rog ca sa fie o forma usoara si David sa nu sufere. E rau sistemul medical din Romania, ne-am lovit si noi de el, insa macar in cazul nostru, cu toate "atentiile", "interventiile", si-au facut treaba.
Sunt perfect de acord cu ceea ce a spus Pyc, ia legatura cu o clinica specializata din strainatate si mergi la ei pt testele periodice. Noi vom face tot posibilul sa te ajutam financiar pt a avea resursele necesare.
Anuc, si noi tot o dr. de la Gomoiu avem si tot la fel de draguta si saritoare este. Nu ii spun numele pe site pt ca nu e genul de medic-vedeta.
Spitalele private nu au sectii de pediatrie f bine puse la punct. Am fost la Medlife si garda era asigurata de o fetisoara care abia stia pe ce lune este, ba chiar i-a fost frica sa puna un diagnostic, Euroclinic are doar spital de zi pt copii, deci primeste doar cazuri usoare. Asa ca, tot in sistemul de stat ramanem, cu speranta ca putem da peste medici inimosi. Nu stiu daca Regina Maria are sectie de pediatrie.
Miere, felicitari pentru job.
La stiri tocmai au zis ca in perioada ianuarie-aprilie 2010, vor fi dati afara peste 30.000 angajati din sistemul de stat si in jur de 9.000 din privat iar pana la sfarsitul anului, peste 150.000 persoane. Ce situatie...
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Leditia spune:
In Cta nu am patit asa ceva..pot spune ca au fost multe asistente care inca nu primisera nimic cand am fost internati si s-au purtat exemplar.Pot spune ca a fost si una tampita,care desi a primit tot naspa s-a purtat,asa ca nu i-am mai dat nimic,k nu merita!Foarte multi s-au dezumanizat pur si simplu si uita ca sunt platiti din buzunarul nostru, al tuturor si uita sa fie oameni intre oameni,din pacate.Nu inteleg de ce aleg meseria asta si nu inteleg cum pot profita material fara cea mai mica remuscare de necazurile oamenilor.Eu sunt impotriva spagii,nu suport sa dau si in general nu prea am dat.L-am pus pe ta-su,pt ca mi-e sila efectiv!Dar pt David mi-am calcat si principiile in picioare si mandrie si tot.Ieri parca eram in transa,gandidu-ma acum cum urla vaca aia la copilul meu,ca ce tipa asa "ce-ai ma,ce ai de urli ,huh?brontozaurule ce esti"(ceva de genu),imi vine sa ma duc inapoi peste ele si sa le bat,ca alea merita batute si date naiba afara ,sa ramana fara job,sa invete naiba ca eu nu iau spaga sa-mi fac treaba si mi-o fac cu placere si zambesc,chit ca vine una cu capsa pusa sau nu!
Revin,ca nush ce face mestereste David.
POZE CU NOI
de David Christian
anna-mama spune:
Anuc, am vazut poze cu puii tai frumosi, sunt atat de dulci impreuna. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de cele doua minuni!
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 10 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
bebelusi spune:
Daca aveti chef delectatile cu noile mele creatii
http://entertainment.webshots.com/album/575448763hRsDFx?start=84
Vedeti ce fac eu in loc sa dorm seara dupa 20,30?
Sunt foaret incantata ca Vlad a inceput sa doarma de la 20,30-21,00 seara pana la 08,00-08,30 dimineata fara nici o trezire. Secretul cred ca e ca ii las jaluzelele trase noaptea si cand se trezeste pe intuneric total nu poate sa se joace si adoarme la loc. Totul a inceput cand am facut asta din gresala.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
anna-mama spune:
Aalina, am vazut in poze pe voinicii tai frumosi! Ce mai mestereste Fabi la masini scumpicii
Bebelusii, sunt super bijuteriile! Din ce material sunt facute carligele de se baga in ureche?
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 10 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
bpaula spune:
Imi pare tare rau Leditia ca s-au purtat asa cu David. E doar un pui de om bolnavior. Aici la Timisoara nu stiu cum este la sectia pentru FC. Am inteles ca la noi in tara evaluarile nationale se fac aici.
Si iarasi n-am inteles afirmatia medicului care ti-a zis sa il tratezi ca pe un copil cu FC. Mie dr. Liviu Pop cand mi-a raspuns la email mi-a zis ca daca te cunosc sa te ajut sa nu tratezi boala ca pe o drama si ca nu merita luptat. Si nu se referea ca boala nu e intr-adevar ceva rau ci ca asa cum este, daca isi ia tratamentul poate fi tratat ca un copil normal care are dreptul la viata, la jucarii la bucurie. Si voi alaturi de el sa va bucurati chiar daca e greu cu atatea probleme.
alina2700 spune:
DOAAAAAMNE LEDI IN CE LUME TRAIM!SUNT DE-A DREPTUL SOCATA CE TI S-A INTAMPLAT ....ORICUM ESTI O MAMICA DE NOTA 10 SI O PERSOANA PUTERNICA SI DUMNEZEU O SA TE AJUTE SA TRECI PRIN ASTA!.Recunosc ca eu nu am mai fost de foarte mult timp in spitalele de stat din Romania si chiar nu stiu cum as fi reactionat.Ai fost cat se poate de calma si lucida ...nu cred ca ar fi fost bine sa maturi cu ele pe acolo din cauza lui Davidut care ar fi asistat la scenele astea, desi asta meritau efectiv toti de acolo si dr si asistente!
Fetelor pina acum tot mai speram sa ne intoarcem in tara candva...dar dupa ce citesc ceea ce povestiti ma cuprinde groaza...este inevitabil sa nu te lovesti de nesimtirea oamenilor din astfel de institutii...Cred ca o sa lupt sa ramanem aici.Si cand ma gandesc ca ma mai plingeam de astia ca trebuie sa te programezi pt orice....hmmm.
bebelusi spune:
Anna cei pretul este pentru cei cu tortita de metal sau suflata cu argint, dar pot face si cu tortita de argint pentru cine vrea si se adauga 5 lei.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"