FIV 259

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Citat:
citat din mesajul lui aura8111

Libra ai vreun simptom??? pe mine ma dor sanii ink din a 3 a zi dupa embriotransfer. altceva nu simt nimic . mai mi a ramas doar speranta ca voi castiga aceasta lupta. bafta multa tuturor . prindem noi barza si o jumulim de nu stie ce i cu ea

Te rog incearca sa accepti invitatia mea pe mess.

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Cris felicitariiii!Cat de mult ma bucur pt tine, sa ai o sarcina usoara ca un fulg cu bebelusi sanatosi!

Kitta tin pumnii sa iasa cu 4 ochisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buburuza imi pare tare rau pt tine...pacat ca nu au rezistat ,era o mai usor decat sa o iei de la capat...d zeu sa ti dea putere sa mergi mai departe...trebuie sa reusim
dragaicagraviduta optimista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

buburuza imi pare tare rau pt tine...pacat ca nu au rezistat ,era o mai usor decat sa o iei de la capat...d zeu sa ti dea putere sa mergi mai departe...trebuie sa reusim
dragaicagraviduta optimista...

Dupa cum vezi nu am reusit sa stau departe de forum, daca n-as vorbi cu voi as inebuni, deja ca stau toata ziua singura acasa cand ajunge barbataiu acasa sunt ca o moara hodorogita, il inebunesc saracutu. M-am mai calmat, ma las in voi lui DD, daca e sa fie o sa fie, ma tot gandesc daca sa fac duminica un test de urina, ar fi ziua a 8 a .....am sa vad daca rezist tentatiei.
Sper ca in weekendul asta sa-mi fac curaj sa ies din casa dupa broscute.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Dragaica o sa fie sigur,si mare grija ca s-a deschis sezonul de gemenasi Te pup.
CARLA,CRIS felicitari fetelor,sarcini usoare si bebei sanatosi.
KITTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelor 29,9dar sunt putin in dubiu fiindca am facut dupa schema Avaloanei 1/2 fiola de Pregnyl de 5000 UI marti seara pe la 5 si sange mi-a luat azi la 11. S-o fi elinat bata-l vina? Dati-va si voi cu parere, suport orice no problem ca-s calita. Oricum mai repet testul duminica la Babes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

KITTA, cred ca numai Dumnezeu stie...Cert este ca trebuie sa repeti duminica, daca creste e de bine, daca scade e de la Pregnyl. Eu zic ca alta varianta nu ai. Iti doresc succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui KITTA

Fetelor 29,9dar sunt putin in dubiu fiindca am facut dupa schema Avaloanei 1/2 fiola de Pregnyl de 5000 UI marti seara pe la 5 si sange mi-a luat azi la 11. S-o fi elinat bata-l vina? Dati-va si voi cu parere, suport orice no problem ca-s calita. Oricum mai repet testul duminica la Babes.

Sa inteleg ca ti-ai facut testul de sange, in a cata zi de la ET esti?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Kitta habar n-am cum e cu eliminarea Pregnyl-ului, din pacate, dar atata timp cat e o speranta, DOAMNE AJUTA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Kitta, stiu cat este de dureros sa cazi de la inaltimea visurilor, DAR daca nu ai mai facut alt pregnyl inainte (cel de la ET s-a eliminat, deci vorbesc de alta doza in afara celei de marti ) cantitate de bHCG este destul de mare ca sa nutresti sperante.
Timpul de injumatatire al bHCG este intre 33-36 de ore.

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput