FIV 259
Raspunsuri - Pagina 11
Libra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aura8111 Libra ai vreun simptom??? pe mine ma dor sanii ink din a 3 a zi dupa embriotransfer. altceva nu simt nimic . mai mi a ramas doar speranta ca voi castiga aceasta lupta. bafta multa tuturor . prindem noi barza si o jumulim de nu stie ce i cu ea |
Te rog incearca sa accepti invitatia mea pe mess.
_
made in Romania, '73
madalina28 spune:
Cris felicitariiii!Cat de mult ma bucur pt tine, sa ai o sarcina usoara ca un fulg cu bebelusi sanatosi!
Kitta tin pumnii sa iasa cu 4 ochisori!
brunadria spune:
buburuza imi pare tare rau pt tine...pacat ca nu au rezistat ,era o mai usor decat sa o iei de la capat...d zeu sa ti dea putere sa mergi mai departe...trebuie sa reusim
dragaica
graviduta optimista...
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui brunadria buburuza imi pare tare rau pt tine...pacat ca nu au rezistat ,era o mai usor decat sa o iei de la capat...d zeu sa ti dea putere sa mergi mai departe...trebuie sa reusim ![]() dragaica graviduta optimista... |

Dupa cum vezi nu am reusit sa stau departe de forum, daca n-as vorbi cu voi as inebuni, deja ca stau toata ziua singura acasa

cand ajunge barbataiu acasa sunt ca o moara hodorogita, il inebunesc saracutu. M-am mai calmat, ma las in voi lui DD, daca e sa fie o sa fie, ma tot gandesc daca sa fac duminica un test de urina, ar fi ziua a 8 a .....am sa vad daca rezist tentatiei.Sper ca in weekendul asta sa-mi fac curaj sa ies din casa dupa broscute.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
daniela74 spune:
Dragaica o sa fie sigur,si mare grija ca s-a deschis sezonul de gemenasi
Te pup.
CARLA,CRIS felicitari fetelor,sarcini usoare si bebei sanatosi.
KITTA 

KITTA spune:
Fetelor 29,9dar sunt putin in dubiu fiindca am facut dupa schema Avaloanei 1/2 fiola de Pregnyl de 5000 UI marti seara pe la 5 si sange mi-a luat azi la 11. S-o fi elinat bata-l vina? Dati-va si voi cu parere, suport orice no problem ca-s calita. Oricum mai repet testul duminica la Babes.
ala77 spune:
KITTA, cred ca numai Dumnezeu stie...Cert este ca trebuie sa repeti duminica, daca creste e de bine, daca scade e de la Pregnyl. Eu zic ca alta varianta nu ai. Iti doresc succes!
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui KITTA Fetelor 29,9dar sunt putin in dubiu fiindca am facut dupa schema Avaloanei 1/2 fiola de Pregnyl de 5000 UI marti seara pe la 5 si sange mi-a luat azi la 11. S-o fi elinat bata-l vina? Dati-va si voi cu parere, suport orice no problem ca-s calita. Oricum mai repet testul duminica la Babes. |
Sa inteleg ca ti-ai facut testul de sange, in a cata zi de la ET esti?
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
Andrada.P spune:
Kitta habar n-am cum e cu eliminarea Pregnyl-ului, din pacate, dar atata timp cat e o speranta, DOAMNE AJUTA!!!! 
goldi spune:
Kitta, stiu cat este de dureros sa cazi de la inaltimea visurilor, DAR daca nu ai mai facut alt pregnyl inainte (cel de la ET s-a eliminat, deci vorbesc de alta doza in afara celei de marti ) cantitate de bHCG este destul de mare ca sa nutresti sperante.
Timpul de injumatatire al bHCG este intre 33-36 de ore.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza