Pufuleti2010 (70) - Bravo Larisel!!!
Raspunsuri - Pagina 13
gratiana77 spune:
La Timeea m-am mai gandit si eu. Si la Vanessa sau Rafaela.
32+ (Amaris-Stefania)
poze
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara lorex noi ne mai gandisem la Miriam, Blanca, Sofia, Ilinca, Alma. Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 32+ Sebastian Petru |
Sofia e prea prea uzitat...ce se termina in ca nu pot lua, Alma imi place..
tks
28+ ....9 kile
AMR....22 de zile pana la urmatorul eco
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
lorex spune:
Arwen, am mai apasat o data pe nume poate se face inapoi albastru inchis...de unde...s-a facut rosu
28+ ....9 kile
lorex spune:
citat din mesajul lui gratiana77 La Timeea m-am mai gandit si eu. Si la Vanessa sau Rafaela. 32+ (Amaris-Stefania) poze |
eu caut nume traditionale sau cat mai romanesti ca si numele de familie are incarcatura istorica romaneasca si tre sa rezoneze
plus ca..nu imi place cum suna cand aud mamici strigandu-si copilele pe nume straine...parca nu merge..nush,....parerea mea...traim in romania si avem atatea nume frumoase...cum e sa-ti strigi fata Rebeca, sau cum suna la scoala cand striga catalogul
Rebeca popescu sau ionescu sau....nu-mi place deloc
la o petrecere de copii era o fetita asa draguta...si cand am intrebat cum o cheama....riana...of...cand am auzit parca nu mi-a mai placut asa mult de ea, dar ce vina au copiii in fapt parintii sunt cei care decid..
pentru amatoare de nume mai putin romanesti Maysa imi suna frumos..
28+ ....9 kile
simonette spune:
citat din mesajul lui lorex sotul meu imi spune "pufuletus dependentus" 28+ ....9 kile AMR....22 de zile pana la urmatorul eco www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album |
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
38+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 1+!!!!!
arwen92 spune:
citat din mesajul lui lorex Arwen, am mai apasat o data pe nume poate se face inapoi albastru inchis...de unde...s-a facut rosu 28+ ....9 kile AMR....22 de zile pana la urmatorul eco www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album |
nu ti-a ramas rosu!nu???
arwen9229+s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici
alicredo spune:
din categoria numelor de fetite. mie imi plac f mult si Danusia si Saviana. au o rezonanta acustica aparte
daca era fetita o chema Maia Anastasia.Maia eu, Anastasia de la tati.ma innebuneste cu Anastasia. va las acum cu numele de fetite ca pe urma va stresez cu baietii....noi inca nu am gasit nimic
31+
danasor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
eu caut nume traditionale sau cat mai romanesti ca si numele de familie are incarcatura istorica romaneasca si tre sa rezoneze plus ca..nu imi place cum suna cand aud mamici strigandu-si copilele pe nume straine...parca nu merge..nush,....parerea mea...traim in romania si avem atatea nume frumoase...cum e sa-ti strigi fata Rebeca, sau cum suna la scoala cand striga catalogul Rebeca popescu sau ionescu sau....nu-mi place deloc la o petrecere de copii era o fetita asa draguta...si cand am intrebat cum o cheama....riana...of...cand am auzit parca nu mi-a mai placut asa mult de ea, dar ce vina au copiii in fapt parintii sunt cei care decid.. pentru amatoare de nume mai putin romanesti Maysa imi suna frumos.. 28+ ....9 kile AMR....22 de zile pana la urmatorul eco www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album |
si eu gandesc ca tine
uite inca niste nume care imi plac Ecaterina, Casandra, Victoria, Bogdana, Stefana, Mara, Smaranda, Magda
33+
alicredo spune:
m.badea facea misto de unu ca il chema william branza...
mai stiu o familie ....jessica si brian ciobanu....
Doamne.....unde le-a fost capul!!!!
31+
nicolcris22 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catalutza81
Si cat ai dat pe el? De curiozitate. Al meu e 2 in 1 ca aveam deja scaunul de masina primit. Catalutza 30+ Irina |
Buna fetele...eu am vazut caruciorul 2 in 1( landou si carucior sport) de la babycare cu 750 in dragon....l-ati gasit mai ieftin cumva?
33+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 7 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22