Pufuleti2010 (70) - Bravo Larisel!!!
Raspunsuri - Pagina 11
mitumac spune:
Ieri am fost si noi la dr....avem 1700g si 40 cm...vom naste normal...si e totul bine....in rest crestem....
dupa am fost in carrefour...vedeti ca sunt niste oferte la bebei...am luat 4 body cu 6 capse 24 ron
si inca un set de 4 body 6 capse(un pic mai groase) 35 ron...
salopete nu am gasit....avea un cosmonaut de la primii pasi captusit cu bumbac care era aprox 55 ron, nu l-am luat....parca as astepta pana ajungem la kiabi...
Cam atat deocamdata....am avut de citit din urma....caci la serviciu se vede ca e ultima saptamana....toata lumea trage de mine...asta e
Toate cele bune va doresc....
31
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel fetele, nu reusesc sa imi aduc aminte deloc contul de poze. se poate sa il punem pe prima pagina? stiu parola, ca e la fel ca la mail, dar contul...e o nebuloasa totala(era pe picassa, parca) |
ia vezi asta cauti?
28+ ....9 kile
AMR....22 de zile pana la urmatorul eco
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
lorex spune:
citat din mesajul lui haircut Multumesc de sugestii, dragelor! Vad ca Ilinca nu prea va place, hmmmm, greu sa te hotarasti... Asteptam sa-i vedem mutrita sa ne hotaram 31+ |
Si eu , si eu!!
Ilinca era preferatul meu pana sa-mi dau seama ca face cacafonie cu numele de familie care incepe cu CA...asa ca...am renuntat la el
Am o prietena care a ales un nume f frumos pt fetita ei...aproape ca ma roade invidia ca eu n-am reusit sa gasesc un nume asa frumos.E vorba de Maria Clara!!
..poate va inspir, ca eu nu-mi permit sa-l "fur"..
28+ ....9 kile
lorex spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel alexutzza, daca stiam, "recrutor" ma faceam BTW, si eu mi-am cunoscut sotul "in campu' muncii" ce faine poze aveti voi... io am facut nunta acum 100 de ani, pe film kodak, da am avut 20 role si 2 casete vidio. ee?casetele le-am trecut pe dvd, dar poze...doar de hartie...si nu m-am mai uitat la ele de..un an? (ana le mai ia la puricat uneori..) |
eu de ex am scanat toate pozele alb negru de la parintii mei, cu mine si fratii mei cand eram mici, cu parintii mei care erau tineri, cu nunta lor, cu bunicii - Dumnezeu sa-i odihneasca ..
...ca sa le am aici la mine oricand si sa nu mai am grija lor sa nu se piarda...I feel relieved!
..am pus si in album cateva
28+ ....9 kile
lorex spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel gata, sunt "neteda". haircut, Maia Elena. si eu iau no-spa cand ma blocheaza burta, chiar daca e colul ok. asa a zis si dr, sa iau daca simt ca se inatreste burta. |
si de care no-spa iei? de 4 sau de 8?
si inca ceva: cum ti-ai albastrit numele?...ma dor ochii de la el
28+ ....9 kile
lorex spune:
sotul meu imi spune "pufuletus dependentus"
..azi stateam langa el pe canapea si ma uitam lung inspre laptop la care el zice:
"hai, duuuu-te la pufuletzi"
28+ ....9 kile
lorex spune:
citat din mesajul lui danasor vad ca sunteti la nume de fetite, ce ziceti de Anastasia? mi-a cazut cu tronc 33+ |
Da, da, da...e in top ten la mine!
E f frumos numele!!
Ce ma bucur ca s-a deschis subiectul cu nume de fetite!!
poate imi vine si mie inspiratia
Cunosc personal vreo 7 gravide din care 5 au fetitze...so, concurenta pt nume frumoase e acerba!
28+ ....9 kile
mariucasara spune:
citat din mesajul lui danasor vad ca sunteti la nume de fetite, ce ziceti de Anastasia? mi-a cazut cu tronc 33+ |
E printre numele mele preferate. Asa ar fi trebuit sa o cheme pe fica-mea dar nu merge cu numele de familie asa ca a ramas Sara
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 32+ Sebastian Petru