Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *23*
Raspunsuri - Pagina 20
madalina84 spune:
Acum am terminat de recuperat...vedeti de ce in loc sa dorm stau eu pe forum??!ca mai gasesc cate o fraza din asta,gen LUTO care ma face sa rad ca proasta si sa simt ca mai traiesc si eu,ce sa-ti spun vorba MONICUTEI mai aveam putin si cadeam din pat,cred ca daca ma vedea cineva cum rad zicea ca sunt nebuna
MONICA,Dragoselul e un scumpic,are niste ochi bestiali si seamana enorm cu tine(mie una asa mi se pare)
,referitor la starea nasoala,or sa treaca stai linistita
MARY,CRISTINA,imi pare rau ca treceti prin astfel de momente,sper sa dispara cat mai repede...si eu am avut si am momente cand efectiv simt ca nu am nici un rost pe lume,acum ca am baiatul imi dau peste fata dar inainte credeti-ma ca aveam momente cand eram pe o terasa la suc si pur si simplu mi se schimba starea in fractiune de secunda,simteam ca nu am nici un rost,nu mai am chef de viata,parca eram a nimanui,ma urcam in masina ma duceam acasa si plangeam
,dar trec si sper sa nu mai revina nici la voi nici la mine

.Apropo CRISTINA,mopul ala cu abur nu e stralucit are o prietena de-a mea si l-am imprumutat si eu,greu tare de manevrat,multa apa in urma lui si nici nu curata extraordinar,mai repede te-as sfatui sa-ti iei cel care se da gratis la mop ca e mai practic si chiar te ajuta la treburile casnice,cel mic am un lapsus acum...iar masina de spalat vase eu am una de vreo cativa ani,o luase alin de la cineva si o tin pe post de sertar de vase ca nu stiu sa o folosesc sau nu merge,am incercat odata,am pus pur ca o idioata si cand m-am dus in bucatarie era toata plina de spuma,bucataria nu masina
,apoi am pus pastile si tot nu mi-a placut asa ca am lasat-o pe post de sertar dar daca te simtit mai bine sa speram ca va veni mosu cu una din ele
HAPPY_UKA vazut craciunita araboaica ffff frumoasa si ce sta ea la poze mama mama,ca si piciu meu,cred ca chiar le place sa fie pozati
RALUCA_U ,SUEDE imi pare rau ca treceti prin asa incercari grele si sper sa reveniti cat mai curand acasa cu bebici sanatosi

ADINUS,vazut poze si cu Sonia cea frumusica si cuminte,ma bucur ca ati scapat de probleme
V-am citit povestile la toate,care mai de care mai frumoasa si mai interesanta,sa dea D-zeu sa fiti fericite toate
Referitor la caca verde,ce sa spun am ramas socata cand am citit de subnutritie caci si iri mai face,dar mie mi s-a zis ca e de la ceai.Mai stiam eu sau citisem ca inseamna ca e racit la burtica,eu nu m-am panicat si am pus pe seama ceaiului ca eu tot ii dau ceai de 2-3 ori pe zi.De dormit pe burta,Iri adoraaa sa doarma asa,cred ca din 5 reprize de somn 3 le doarme pe burta mai ales noaptea.Am uitat ce mai vroiam sa spun cred ca ma luat oboseala![]()
Va pupic pe toate dulce dulce

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea![]()
aidaciolac spune:
uka faina si interesanta poveste si mai ales finalul
si sigur ca am bagat un ochi si la poze la frumoasa Carina
ptui ptui
cristina eu eram cu fugitu de acasa singura , dar pe atunci inca nu ma reapucasem de fumat
. Acum ma imbrac , trag o tigare la geam (pe dinafara
) sa supraveghez cumva plodu , ma calmez , spalat si de la capat
, dar nu ma plang , ca va trece si durerea de dinti ...
Sau te refereai ca am fugit de la Constanta? Eeeeei , aia e poveste lunga si cu multe parti si e nevoie de rabdare si bunavointa sa cititi pana la sfarsit
ioi delia ce zapezi pe acolo
, dar desi am pielea alba eu sunt omul soarelui ![]()
Lullaby_2009 pune si tu linkul cu emisiunea de la antena ca sunt curioasa ca o 
ha? Dar eu de ce nu am vazut povestea lu croco? Ma ajuta si pe mine cineva?
Desi am citit pana la pag 7 inclusiv , dupa o zi zdruncinata si urlata ca asta cred ca merg spre pat ca nu mai tine ... dar inainte intru sa las capitol nou
Va