Pufuleti2010 (69) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

hai larisel!nastere usoara si bebeluse sanatoase si voioase

arwen9229+s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

s-a bagat cineva la schimbatul titlului s-au ma bag eu?

arwen9229+s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

neata burtici!

Cura Larisel, hai gemanutele!

la multi ani si pentru micki!

35+ Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

Ma enerveaza ca nu m-am decis ce carucior sa iau!Si cel mai rau ma enerveaza ca nu sunt magazine unde sa le poti vedea live...asa pe net s-ar putea sa am surprize.

33+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 7 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

OOOO nu nu de pe net. Surprize mari! Materialul, stabilitatea, roti marimi , kile, manevrabilitate muuulte surprize poti avea si mamicile toate imi zic ca e f imp carutu daca nu iti faci treaba cu el te disera si pleci si nu te lasi pana nu vii aks cu altu bafta. Au carucioare la chicco in magazin la miniblu la toy plex (complex carrefour vitan) au in mai multe locuri....

32+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Neata fetele

Si eu sunt f adormita, dar am vcazut majorete si na.. Cam trebuie sa ma trezesc nu? Ca parca simt un morcovel ... :-s .. Ati aflat si repede ati umplut 3 pag .. se anunta iar un maraton??

Deci :

HAI LARISEL

Si .. miky_mika, si eu sper sa fii acasa si sa ai o nastere la termen si mai usoara decat sarcina Si curaj ca mai e putin

30+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Hai arwen cu titlul

30+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Hai LARISEL!!!

Asteptam cu drag 2 printese gemanutze de mami Larisel!!!!

32+ Yannis

Mergi la inceput

nicolcris22 mie mi se pare fffff mult 12 mil un carut fie el si 3 in 1 .. De ce nu incerci in Dragon??? Ai caruciare ieftine tot 3 in 1 si sunt fff bune (calitativ) .. Nu stiu macar dute si uita-te..

30+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

lylika, vezi ca larisel a respectat "randul"?
ne facem azi incalzirea si pentru tine, sa fie cum iti doresti, adica luni

Vi4i, roco, voi cum va mai simtiti? intrati macar sa ziceti ca sunteti bine, pliz

Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

Ma enerveaza ca nu m-am decis ce carucior sa iau!Si cel mai rau ma enerveaza ca nu sunt magazine unde sa le poti vedea live...asa pe net s-ar putea sa am surprize.

AMR 7 saptamani!!!

OOOO nu nu de pe net. Surprize mari! Materialul, stabilitatea, roti marimi , kile, manevrabilitate muuulte surprize poti avea si mamicile toate imi zic ca e f imp carutu daca nu iti faci treaba cu el te disera si pleci si nu te lasi pana nu vii aks cu altu bafta. Au carucioare la chicco in magazin la miniblu la toy plex (complex carrefour vitan) au in mai multe locuri....

32+ Yannis

Alexutzzza...multam de raspuns...la chicco am fost si imi plac mult carucioarele lor ca-s ff usoare dar acum am avut surpriza sa vad ca nu mai au la oferta ce vroiam noi si mai asteptam...dar totusi as vrea sa mai vad....am fost si la mini blue...si acolo sunt ok...dar parca nu am gasit carutul potrivit si sa pot zice gata asta e!!!! Stiu ca tu ai luat...de unde , cat costa si unde-l pot vedea si eu? Prin carefour, cora nu-mi plac sunt varza cele care sunt expuse si nu au toate modelele de la o anumita firma....

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput