Albinutze de Mai-Iunie 2009(46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

anaela, andata chiar ia placut foarte mult in apa..va doresc sa reusiti sa duceti si voi puiuti la inot..a fo foarte distractiv si pt el si pt noi

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi78
[
Acum sa trecem la altceva Pe langa piureul de fructe le dati copiilor si suc de fructe? Din ce fructe? Intre mese sau ca masa distincta?

La noi desi a inceput prost ziua vad ca se termina bine, nu au febra, Bianca e bine bine, Tudor mai are muci. Sper sa fie in regula.

Sa il ajutam pe Andrei!

Gabi mama puilor Tudor (1.03.07) si Bianca (18.06.09)

Eu ii dau suc de morcovi, pt ca din cauza piureului de fructe si a supicii s-a cam constipat si asta il ajuta si sa iasa afara, ma bucur ca iti sunt bine copilasii, sanatate multa in continuare.

Ana CU [Băie#355;el] Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)
Un vot va rugam :
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=3898
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/DariusDecembrie2009 #

http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/BotezDarius?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

coraly, pai wheezing e, eu am tradus in romana, ca am mai primit reclamatii ca asta e forum de lb romana si de ce scriu in engleza. anyway, pai si daca-i bronsita, trebuie antibiotic, nu? ca sotul numai ce a terminat tratamentul... presupun eu ca nu-i chiar o banala viroza, altfel n-ar suiera asa. zilele trecute a dormit la greu, azi cam putin, sa fie bine, semn ca e mai ok, ori e mai agitat de la aerosoli...multumim de grija.

eu nu-i dau suc pana mai incolo si cand voi incepe ii voi da suc diluat cu apa.

ce inseamna sa dai copilu de grinda?

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

si da, pare a fi umeda tusea lui, numai ca el nu poate expectora, mititelul.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui andata
ramonaiani, bine ai revenit. Ai verificat tetina la biberon? Sa nu fie prea mare, pentru ca atunci se ineaca atunci cand suge, nici prea mica, sa se enerveze. A mea nu accepta o tetina noua decat daca e la fel cu celelalte.

Da, multam de sfaturi. Nu vroia tetina pt ca era de silicon . Ca si sora-sa, nu accepta decat latex!

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

Buna seara fetele!mi-am adormit si eu pitika,si am revenit putin in stup
cris82-multumim,bebelusul tau cate kg are?noi facem cereale cu apa(nu mai stau sa ma pompez)si dupa aceea papa la mami laptic,ca ii este sete
philip-multa sanatate la bebik
LauraOana-multumim,frumos la Wiena...
gabi78-noi avem doar 2 mese pe zi,una de legume cu carne(carne nu mereu) si una de cereale seara,voi le-ati dat si fructe,mai mananca legumele???

reby-iry

Mergi la inceput

tot eu, acum am citit ca la copii, bronsita e de obicei virala, deci nu antibiotic. continuam cu aerosolii si vedem ce ne mai zice dr azi.

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna seara,

CARMINA,ma bucur ca sunteti bine.

LAVINIA,pai fierb cateva feliute de sfecla vreo ora jumatate,dupa care le dau prin sita de inox,apoi cele cateva lingurite care ies le amestec cu cereale simple din orez facute cu lapte de la mine sau apa

ANDATA,am vazut si eu pe Tavi cand era mic ( el era copilul pe care vroia sa-l achizitioneze elvetianu'?)

CORALY,imi pare rau ca iar aveti infectie.

CRIS,multa sanatate tie si Mirunei ( sa-ti pui sotul la colt)

PHILIP,sper sa nu fie nimic mai grav la Nicholas,multa sanatate

GABI,eu cam atata dau fetii:
-dimineata-mar copt sau para aburita
-pranz-piure de cartofi sau morcovi (si ceva albitura in apa in care fierb)
-seara -sfecla sau dovleac copt cu cereale din orez
( suc nu dau,nici ceai,din pacate nici apa nu bea)

Va pup,o seara buna

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavinia.p
Ramonaiani ii dai gris la ultima masa din zi? Gris normal sau ceva special de copii?

Gris cu lapte de la Milupa, de la 4 luni. I-l amestec cu mar sau para, depinde ce-am in congelator (eu fac mancare mai multa si apoi o pun in cuburi de gheata la congelator - e deja portionata. Seara scot mancarea in borcanele pt a se dezgheta in frigider - un cub de morcov, unul de dovlecel, unul de ardei copt etc, pricepeti voi .
Si ultima masa din zi la noi e pe la 8 seara, ca oricum se culca sarmanul copil pe la 10, cand se mai potoleste atomica de sora-sa .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

bamsy, care-i, te rog, siteul ala de modificat poze? e ziua mamei sambata si i-as trimite macar o poza de asta modificata cu nepotii. multam.

US

Mergi la inceput