Fulgusori (179) - Hai DANKUTZA!!!Bravo DORIS!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

neatza fetelor...

Sabinutza mea a dormit de la 12 la 5 neintoarsa ... in sfarsit o noapte calma.

Maine mergem la doctor la vizita de o luna (o luna si o sapt mai exact) si abia astept sa vad cat a luat in greutate printesa pt ca acum 2 sapt doctorita nu a fost prea multumita si ne-a spus sa luam supliment, asa ca o masa pe zi e din lapte praf.

kiss ya!

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

neata!

Bafta multa, Dankutza!!
Bafta multa, Larisel!
Nasteri usoare!

Simonette, Floricik, Monica, Crissa, you're next!!

Fetele, au si io o curiozite..Cele care alaptati, mai beti cafea/cola?? Ca eu am o pofta de cooolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, dar nu m-am mai riscat sa beau de cand am nascut..Si mai mananca careva ciocolata, nu neaparat simpla ci croissant cu ciocolata, napolitane cu cioco,sau orice alt dulce cu cacao?? Caci am o cioco neagra cu marzipan..si poftesc la ea de nu mai pot..da mi-e frica sa nu energizez prea tare rechinasa

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

Neatza fetelor!

Si din nou Lavi multumim de cafelutza!

CURAJ, DANKUTA! AMAZOANA TA VA FI BINE! SUNTEM ALATURI DE TINE!
CURAJ LARISEL! NASTERE USOARA!

38+

AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ancutza, pai cat a luat Sabinutza in greutate, de era doctorita nemultumita??? Off..si cat te-ai chinuit sa o alaptezi, acu sa iti bage pe gat si lapte praf..

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Am primit mesaje de la Dankutza
Acum o ora zicea ca au 'cazat-o' si ca si-a uitat acasa echografiile. Si sosetele. Ce emotii o avea draga de ea... L-a trimis pe sot sa i le aduca. Acum 10 min a spus ca e urmatoarea, e la sala, cu monitorul pe burtica si ca-i fac anestezie doar de la brau in jos.
Sa-i tinem pumnii sa iasa bine amandoua din operatie

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Laurairina, eu nu mai beau cola, din nefericire pentru mine, ca imi e tare pofta, insa lui bebe ii face rau...vreau sa iti spun ca am mancat cateva prajiturele cu cacao doar, si a fost foarte agitat si l-am adormit cu greu....deci nu mai poate fi vorba despre cola sau cafea!

Monis, multumim de vestile cu privire la Dankutza!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Fetelor, m-a invins si pe mine Santiago... luni a supt din ora in ora si de dimineata pana la 12 noaptea l-am adormit de 5-6 ori, dormea 5-10 minute si se trezea marait... noaptea a dormit foarte bine, ieri a bagat cu somn aproape non-stop de intrasem la idei si in mintea mea putina nu m-am culcat langa el, iar asta noapte a dormit cam asa: 1-2.30 si 5-9.
Acum astept femeia la curatenie (poate am si eu timp de forum pana face ea pe aici una-alta) si ma gandesc ca daca nu bag un somn curand, cred ca bat pe cineva. Si sunt singura acasa... ca sa bat pe cineva trebuie sa ies pe afara si nu pot

Eu vreau cafea in vena!
Am vazut printre lacrimi de nesomn ca intreaba Laura parca de cafea, mi-e mi-a zis pediatrul ca pot bea jumatate de cescuta mica-mica e cafea dimineata. Ceea ce si fac

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Hai dakuta! Iti tinem pumnii!!

Hai Larisel!

Felicitari Doris!!!! refacere rapida si mult laptic!!!

Felicitari Gabitza!!! Refacere rapida, sa-ti traiasca comorile!

Lavi - multumim

Ancutza - felicitari pt somnic.Pai cat a luat de ti-a zis sa ii dai lapte praf? Nu ma mira, si mie la primul copil dr. de fam mi-a zis sa ii dau lapte praf ca laptele meu nu e bun.E medicul pediatru?

Laurairina- cola nu beau, dar o cafea slaba beau in fiecare dimineata. Iar lA cicolata si dulciuri nu ma intrece nimeni

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

A, acum am mai citit 2 randuri, cola nu e buna nu numai de la cofeina, cat de la faptul ca e acidulata si produce ceva gaze. Stim toate ce fac gazele din noptile noastre

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Neata Gagici!
Ii tinem si noi pumnii lui dankutza.Totul o sa fie bine.O felicitam pe Shtephy ptr.venirea acasa.
Si eu beau cafea.O combinatie intre cofeinizata si decofeinizata.Si dulciuri la greu.Asta ptr.ca am observat ca am bebe cuminte.Nu beau acidulat.Nu ma risc.In schimb beau cate o bere fara alcool.Am o pofta nebuna de bere in fiecare zi.
Bebe al meu e cuminte si deocamdata doarme noaptea.In schimb ne confruntam cu o iritatie pe gat si dupa urechi.De la ce poate fi?Ceva pareri?

Mergi la inceput