Ieri dupamiaza m-a sunat buggy - mi-a povestit in cateva cuvinte ca a fost la Valea Argovei. Si ca acolo a gasit altceva decat delasare si indolenta - a gasit oameni care au venit sa puna umarul la munca.
Saracia si nepasarea autoritatilor aduc cu ele un sentiment amar de infrangere si de neputinta; un soi de abandon care-i face adesea pe oameni sa nu le mai pese, sa creada ca lucrurile nu mai pot fi schimbate. La Valea Argovei, buggy le-a aratat ca schimbarea nu este un ideal imposibil si ca puterea sta si in mainile lor. Si poate ca acesti oameni exact de asta au nevoie: de un strop de bunavointa. Un impuls, un gest si o doza din entuziasmul buggy-ist care sa le dea motivatia sa se mobilizeze si sa miste lucrurile din loc.
Multumesc buggy!
Bazarul de ratuste - pentru copiii de la Valea Argovei.
Bravo buggy. Sa stii ca mai rar ca tine. Eu de ex nu as fi avut rabdarea si dedicatia ta. Dar uite ca increderea ta in ei, in a-i scoate din nepasarea asta i-a urnit. E mare lucru. Dincolo de toate le aduci speranta, mai ales pt copiii lor.Vikinga 37+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 3saptamini
Felicitari Buggy!
E nevoie de pasi mici pentru lucruri mari si nu numai atat: e nevoie si de initiativa pe care nu multi o au din pacate, si te felicit pentru asta!
Cred ca ar fi bine si in interesul acelei comunitati sa ne spui de ce ai nevoie, ca sa putem sa te ajutam si noi.
Elle
_
www.immunocalromania.blogspot.com/" target="_blank">Pentru un sistem imunitar puternic
Multumesc pentru incurajari. Asa cum am promis am revenit cu poze. Pe prima pagina a subiectul veti gasi link-ul."Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro