Gravidutze si mamici de Cluj-146
Raspunsuri - Pagina 17
eladea2005 spune:
fetelor,
mare...multumim de felicitari...![]()
Oana, tortul l-a facut prietena mea, Ioana, va spuneam eu de ceva vreme de ea si de minunatiile de torturi pe care le face...![]()
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
11+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
antoni spune:
Adriana-ti-am trimis pozele, sper ca le-ai primit, le-am trimis in mai multe ture ca nu vroia dintr-una.mersi mult
bex spune:
Salut
Haideti la un capuccino
de la ora 2 jumatate.
Andreea, La multi ani cu sanatate si fericire!!!
Ales Cristian, bine ai venit!!!! Felicitari, Ioana draga!!!!
In alta ordine de idei, ne pragatim de serbare, miercuri avem mare eveniment. Azi am fost sa luam cadouri pentru educatoare, ingrijitoare si asistenta, asa ca vrand-nevrand, am bagat o tura mica de shopping:P.
Altfel, Gabi va poate recomada o ORL-ista foarte buna, aici in Manastur e tipa, cabinet particular, probabil va scrie ea cand va citi mesajele.
m
Ioana, sanatate sa aiba Patrick ca frumusel si destept este, dar nu ii cauta si tu defecte la amigdale;)
Adriana, cani nu inscriptionati? 
MIHA78 spune:
Buna, mamici de Cluj, eu tot va citesc dar parca mi-e greu acum sa intru, voi va cunoasteti f. bine deja.
Ioana, nepotul meu are amigdalele marite, asa i s-a spus surorii mele ca sunt si cazuri de pers. care au amigdalele marite.
Un ORl-ist f. bun e d-na dr. Alma Maniu, consulta si copilasi si adulti are cabinet in Manastur, tel.0264/486183, 0744/477682, sotul meu a fost la ea, erau si multi copilasi, am fost f. multumiti, l-a chemat si la control dupa terminarea tratamentului.
Ioana felicitari ptr. Minunea mica, ALES CRISTIAN, sa va traiasca si sa fie sanatos.
Gabriela77 spune:
Buna ziua si de la noi!
Ioana, Sara de cand cu experienta gradi, a ramas cu amigdale marite, pana atunci le avusese normale, cf medicului de familie, si cu un sforait noaptea, nu e constant, dar este. Intr-o vreme, mai si respira pe gura si ziua, ceea ce era semn clar de polipi. Drept pt care am dus-o la orl-ist! V-o recomand cu caldura, e vb de dr Alma Maniu, are cabinet particular pe Govora, chiar in spatele Kauflandului! E minunata si stie cum sa cucereasca copiii, Sara nu a mai vrut sa plece de acolo. Eu am cautat pe cineva caresa aiba cabinet privat, pt ca in perioada asta de carantina, eu nu calc prin clinici. Mai e dr. MIhut, dar el doar pe MOtilor, nu are cabinet privat!
Adriana, si pe mine m-ar tenta calendarul de perete, care ar fi deadline-ul de trimis poze?
Co,ce emotii, prima serbare adevarata...Abia astept impresii si poze!
Andreea,am vazut pozele cu voi, sarbatoritii, minunate! 
Alex,multumesc mult, nu reusesc eu nu stiu ce odihna cu Sara, dar nu ratez somnul de amiaza, mai ales ca noaptea dorm tot mai prost, 3-4 ore pe noapte. Cosmar!
Melica m-ai intrebat, asta ar fi fost situatia ideala, Sara sa mearga la gradi si eu sa stau cu pitica acasa. Cum insa am avut asa expereinta proasta,noi amanam gradi. Ma gandesc sa mai facem o incercare in primavara, dar Emma va fi f mica....Poate voi aveti mai mult noroc!~
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
34 +
Un vot va rog: http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
Ioana13 spune:
Co, no acuma am spus-o, mai bine taceam
... oare il mai accepti de ginere daca are amigdalele mari?
Miha, mersi de informatii
Am citit ca se poate si ca scad spre 6 ani. Bine ca e asa, ca eu nu stiam de ce sint atit de mari... sa nu il intilneasca Scufita Rosie sa il intrebe "de ce...?"
Brr, e frig afara!
Am venit pe jos de la cresa,,, daca nu ar bate vintul ar fi mai bine
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Ioana13 spune:
Gabi, le fel si P, sforaie cieodata si atunci respira pe gura... Ce ti-a zis dr? Nu are polipi sau nu e cazul de operatie, inca?
Ma bucur ca 2 persoane au spus acelasi dr, deci se merita![]()

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Gabriela77 spune:
In alta ordine de idei, maine se incheie concursul meu, asa ca imi mai puteti da un vot azi!

MIha, gand la gand cu dr Maniu
Nu trebuie in niciun caz sa te simti stinghera, esti binevenita oricand aici cu drag!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
34 +
Un vot va rog: http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
mami_alexia spune:
Gabi, sa zicem pe vineri deadlinul, dar cred ca nici luni nu-i tarziu. Daca te hotarasti, adresa mea de mail e adriana _ ruxandra @ yahoo .com (stergi tu spatiile)
Co, ma interesez maine si-ti spun.
Aha , deci amigdalele pot ramane marite dupa atatea amigdalite...De asta ne zicea noua dr pediatru la un moment dat ca sunt putin rosii amigdalele Alexiei dar ca e normal.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
alinabojuc spune:
Ioana draga felicitari. m-a cam luat cu emotii cand am vazut ca ai nascut. ![]()
sa ai un bebe sanatos si papacios 
Eu sunt o ruina. am racit am facut conjunctivita care ma tine de doua saptamani si colac peste pupaza am si candidoza. minunat
Alexandra e bine. papa, doarme si urla
eu tot cu mulsul...asta e. sper sa ma tina pana la anu in ceva vreme, sa am puteri sa ma tot mulg.
Va pup fetelor. tare rau imi pare ca nu reusesc nicicum macar sa citesc zilnic ce sa mai zic de scris. 

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina, mami de Alexandra