Gravidutze si mamici de Cluj-146
Raspunsuri - Pagina 14
Gabriela77 spune:
Ioana, mami, felicitari din suflet! Ce dilatare rapida ai avut...Bun venit pe lume pui mic, Ales CRistian!
Elena,multumim de vestea cea mare, asa tare m-am emotionat, sigur iar nu dorm la noapte!Cu cine a nascut Ioana? Despre mine? Azi noapte m-au trezit pe la 4 2 contractii super nasoale, m-am cam speriat...pt mine ar fi mult prea devreme, sper ca Emma sa stea inca la caldurica! Au fost asa dureroase, incat am retrait intensitatea travaliului...brrr....parca nu ma simt pregatita sa nasc!
A trecut insa, a fost doar atat, slava Domnului! Ce curajoasa esti cu bebe 3, zau...
Andreea, dulce-dulce colindatoarea noastra, ce surpriza frumoasa!
Victo, chiar ma gandeam la tine zilele astea, ca poate sarcina asta ai scapat de greturi...offf...cat te inteleg, asa am dus-o si eu pana in sapt 18-20, nu a fost zi sa nu vars, si senzatia aia continua de greata...Mi s-a parut chiar mai greu decat cu Sara, dar poate si pt ca nu am avut cum sa ma menajez. Acum a trecut si au venit altele...arsurile le am de prin luna a 6-a, poate Emma va fi mai norocoasa cu podoaba capilara
, acum insa am nopti nedormite, bebe care apasa pe vezica, si o nazdrvana care parca imi muta toate organele din loc...E asa adorabila! Ma bucur, in ciuda tuturor inconvenientelor, de sarcina asta, gandul ca nu o sa mai am burtica si ca nu voi mai simti miscarile ma induioseaza...parca nu as vrea sa pierd nimic, sa tin minte si sa inregistrez TOTUL...asa simt!
Ioanaeu te inteleg, daca era dupa ratiune, clar ca bb Emma nu venea acum...Acum insa o consider un dar de la Dumnezeu!
V-am pupat, noapte buna tuturor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
33 +
Un vot va rog: http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
Karin25 spune:
Salutare fetelor!
IOANA Felicitari din suflet! Ma bucur ca sunteti bine! Ales Cristian BINE AI VENIT! Sa iti dea Bunul Dumnezeu sanatate si noroc!
ANDREEA La Multi Ani! Sa ai parte de sanatate fericire si bucurii si de un bb sanatos!
ERIK La Multi ANI!
ANDREI La Multi Ani!
MELI fELICITARI! mA BUCUR SA AUD ASEMENEA VESTI! sA DEA dUMNEZEU SA FIE BINE! tIN PUMNII!
PAULA Imi pare rau sa aud ca ai asa multe greturi> Dar sa speram ca vor trece cat de curand si ca te vei putea bucura si tu de minunatele clpe ale sarcinii!
GABI Ma bucur sa aud ca Ema e bine!
ANDREEA Multumim Dariei pt colindele minunate!!!
ELENUTA Multumim ca ne-ai tinut la curent in timp real cu vesti despre Ioana!
Eu sunt ok! Sunt foarte ocupata si de aceea intru asa rar! Sper sa nu va suparati pe mine! De luna asta putem sa ne apucam de treaba!
Sa speram ca nu o sa se lase BB prea mul;t asteptat! Doamne ajuta!
Tin pumnii si pt IOANA 13 si RAMONA
Va pup dulce pe toate!
eladea2005 spune:
Neata!
multumesc mult pentru felicitari dragelor...mi-au mers la inima urarile voastre...
am avut o zi plina, musafiri mai multi decat ma asteptam, dar per total a fost f frumos si a trecut f repede...normal, ca orice lucru frumos, se termina prea repede...![]()
Eric a primit multe cadouri, cum era de asteptat, s-a comportat f frumos cu copilasii...in sensul ca si-a impartit jucariile cu ei...deci un pas inainte...![]()
nici mami n-a fost uitata, doar era ziua mea, nu???
am primit un super telefon de la tati si multe alte daruri de la prietenii dragi...![]()
o sa pun poze cand voi reusi sa le aleg, ca sunt prea multe...tortul a fost minunat, la fel ca anul trecut! asa ca-i multumesc prietenei mele, Ioana...
va pup pe toti si toate, ne auzim curand!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
10+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
puisorul spune:

FELICITARI IOANA

BINE AI VENIT PE LUME ALES CRISTIAN

Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
antoni spune:
Ioana-felicitari mami, sa ai parte de un pui sanatos, papacios care sa va aduca numai bucurii!!! bine ai venit pe lume Ales Cristian, ce frumos cadou pt bunicu!!!
eu bine, am momente in care nu ma deranjeaza nimic, in schimb am cand ma doare burti ca la un ciclu, nu-mi aduc aminte sa ma fi simtit asa cu Timea, deci poate nu e asa puternica sarcina asta si se va duce...acum...cum se vrea...
in rest sunt cu greturi dimineata, cateodata mai tari, cateodata mai slabe, mai nasol ca sunt acompaniate si de o foame si tot nu pot manca prea mult ca mi-e rau.sper ca la dat afara sa nu ajung, cu piti nu mi-a fost atat de rau...am inceput si cu oboseala, mie asta mi se pare cea mai crunta, greturile cumva le mai suporti, hihi, dar cand e smnul, ai dormi si nu poti...e criminal, hihi![]()
Gaby-stiu ca e prea devreme sa ma gandesc la astea dar eram curioasa tu cum faci cand va fi bebe mic, o dai pe Sara de aia la gradi, eu deja-s panicata ca voi avea un copil de cateva luni acasa si unul care merge la gradi si-i aduce tot felul de boli...oare cum va fi?![]()
Andrea-ma bucur ca v-ati distrat bine, hihi, asteptam poze!!
va pup fetelor, aveti grija de voi, sa aveti un we frumos, cat a mai ramas din el!
Meli+
Timea-Larisa
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puisorul Buna dimineata. Va servesc cu o fierbinteAdriana, mersi de info ![]() Ioana, cred ca gasesti masuta de-asta si in Cora, Carrefour si nu cred sa fie foarte scumpa. Eventual incearca si pe okazii.ro dar cred ca e scump transportul. Si apropo de site-ul asta.Maica-mea a vrut sa ii ia cadou un calut de Mos. Si eu am vrut neaparat calutul Rodeo de la chicco care pe net era in jur de 350- 360 ron. Iar pe okazii l-am gasit la 250 cu transport inclus. Mai fetelor, dulciurile care le fac sau sunt montignac deci nu ingrasa tare sau le fac pt altii Nu stiti unde se fac calendare personalizate si ieftine? Parintii si socrii au primit de craciun in avans o rama foto digitala dar mai vrem un calendar. Numai mie mi se par scumpe la 50 de ron? Un weekend frumos sa aveti ![]() Ani de Stefana (23.01.2008)Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Noul target...ajutat de Montignac si P90X |
http://calendare.yshop.ro/index/1.html
Emma si Andrei (21.09.2007)
RAMONELLA spune:
Felicitari Ioana!!!Sava traiasca si sa va bucurati de el!!!Si sa va aduca numai bucurii!!!Bine ai venit pe lume Ales!!!
Andreea ce scumpica e Daria!Multumim de colinda si de pupic!!!
Ce m-am emotionat cu nasterea Ioanei.![]()
Gabi cum esti???E normal sa inceapa contractiile false...se pregateste uterul de nastere...uauuuuuu...![]()
Meli eu zic ca va fi bine.Durerile sunt de la intinderea ligamentelor.Creste bebe.Si nu ita,nici o sarcina nu seamana cu alta.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata
antoni spune:
Ramo-sper sa ai dreptate, hihi, si sa fie bine in cele din urma.dar recunosc ca sunt tare speriata, nu sunt deloc pregatita pt bebe 2, va admir pe cele care ati luat aceasta hotarare si sunteti pe cale de a ve implini visul sau munciti pt el...nu zic ca nu vroiam dara de venea peste un an era perfect...dar nu putem calcula toate,nu?dar sper ca mai incolo voi zice ca a fost mai bine ca a venit acum si am scapat mai repede cu primul an de care mi-e groaza.
Adriana-ziceai ceva de calendare personalizate, asa-i? acum cand citesc mesajul lui Ani mi-am adus aminte, hihi, sunt zapacita...deci, in alta ordine de idei, pe mine ma intereseaza.imi dai niste detalii please?

fierbinte