Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(51)
Raspunsuri - Pagina 4
guzelnico spune:
Tiiiii, ce veselie si . Mai, fetelor, sper sa nu aiba gravidutele vreo pofta.
Bruni, suntem pe baricade. Suflam si in test daca trebuie. In testul sau, desigur, sa-l facem mare si gras.
Fii optimista si, la noapte, gandeste-te doar la numere peste suta.
galliciana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lyly_mar
pai pana ajunge ea la Romanica cu proviziile .....eu ce fac? stau uscat? |
lylyyyyyyyyyyyyyyyy, vii si tu la noi aici!! mai o palinca, mai un purcel...
astept inca o minune in viata mea!!!
brunadria spune:
gata io va invit la masa ,la baut si la dansat , maine nu i cine...
beti ,mancati daca a fi de bine maine mai dau o tura
e bine asa
lyly_mar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria gata io va invit la masa ,la baut si la dansat , maine nu i cine... beti ,mancati daca a fi de bine maine mai dau o tura e bine asa |
fetita draga,eu am zis doar de sampanie........stai ca nu este botezu!!??
brunadria spune:
citat din mesajul lui galliciana bruna, fii atenta: 1. in noaptea asta te odihnesti! 2.da numerele de telefoane - al tau si al bruneiului sef! in caz de emergency!!! 3.dimineata,la prima ora, noi te pupam si te incurajam. 4.punem sampania la rece! orice ar fi! o BEM!!! 5.ne pupi inainte sa pleci la laborator! 5.cand te intorci,ne spui. 6.asteptam impreuna! facem cu schimbul daca avem treaba! 7. BEM sampania, sa nu uiti!!!!! cam asta ar fi,fetelor, daca mai aveti completari, va asteptam! pupici la gagici!!! astept inca o minune in viata mea!!! |
galli fetelor va multumesc ca sunteti aproape...
intrusul a plecat in spania azi , asa ca nu are cum sa afle mai repede ca mine , asa ca la mine i cheia
intru pe mess imediat si vb...
Libra spune:
Mai, mai m-am gandit, io nu beu.. Mai bine trage Bruno o fuga la Sephora Paris si imi ia un parfum. Mai mic decat o sticla de sampanie.
_
made in Romania, '73
brunadria spune:
lyly io dau sa fie
ne veselim si inainte si dupa
de i de bine o tinem asa pana la sfarsitul anului si la anul incepem si ciu botezuri...
galliciana spune:
libra, de care vrei, de 100 sau .............mai mic??
astept inca o minune in viata mea!!!
Libra spune:
citat din mesajul lui galliciana libra, de care vrei, de 100 sau .............mai mic?? astept inca o minune in viata mea!!! |
Ei.... e bun si o cinzeaca. Stiu exact si raftul.
_
made in Romania, '73
brunadria spune:
libro tare ma gandesc ca intr o viata anterioara ai fost frantuzoaica , ca tare le stii tu pe toate ca la carte...
ma duc iau ce pafum vrei , ceva ;poeme, aqua di gio,cerutti, armani code, ange au demon,xs blak...asa ca ti am dat ideei sunt undele din cele preferate...da mai am multeeee...