Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(51)
Raspunsuri - Pagina 4

guzelnico spune:
Tiiiii, ce veselie si . Mai, fetelor, sper sa nu aiba gravidutele vreo pofta.
Bruni, suntem pe baricade. Suflam si in test daca trebuie. In testul sau, desigur, sa-l facem mare si gras.
Fii optimista si, la noapte, gandeste-te doar la numere peste suta.

galliciana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lyly_mar
pai pana ajunge ea la Romanica cu proviziile .....eu ce fac? stau uscat? |
lylyyyyyyyyyyyyyyyy

astept inca o minune in viata mea!!!

brunadria spune:
gata io va invit la masa ,la baut si la dansat , maine nu i cine...
beti ,mancati daca a fi de bine maine mai dau o tura
e bine asa

lyly_mar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria gata io va invit la masa ,la baut si la dansat , maine nu i cine... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() beti ,mancati daca a fi de bine maine mai dau o tura ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() e bine asa ![]() |
fetita draga,eu am zis doar de sampanie........stai ca nu este botezu!!??

brunadria spune:
citat din mesajul lui galliciana bruna, fii atenta: 1. in noaptea asta te odihnesti! ![]() 2.da numerele de telefoane - al tau si al bruneiului sef! ![]() 3.dimineata,la prima ora, noi te pupam si te incurajam. 4.punem sampania la rece! orice ar fi! o BEM!!! 5.ne pupi inainte sa pleci la laborator! ![]() ![]() ![]() 5.cand te intorci,ne spui. ![]() 6.asteptam impreuna! facem cu schimbul daca avem treaba! ![]() 7. BEM sampania, sa nu uiti!!!!! cam asta ar fi,fetelor, daca mai aveti completari, va asteptam! ![]() ![]() ![]() pupici la gagici!!! ![]() ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
galli fetelor va multumesc ca sunteti aproape...

intrusul a plecat in spania azi , asa ca nu are cum sa afle mai repede ca mine , asa ca la mine i cheia

intru pe mess imediat si vb...

Libra spune:
Mai, mai m-am gandit, io nu beu.. Mai bine trage Bruno o fuga la Sephora Paris si imi ia un parfum. Mai mic decat o sticla de sampanie.
_
made in Romania, '73

brunadria spune:
lyly io dau sa fie
ne veselim si inainte si dupa
de i de bine o tinem asa pana la sfarsitul anului si la anul incepem si ciu botezuri...

galliciana spune:
libra, de care vrei, de 100 sau .............mai mic??
astept inca o minune in viata mea!!!

Libra spune:
citat din mesajul lui galliciana libra, de care vrei, de 100 sau .............mai mic?? ![]() ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
Ei.... e bun si o cinzeaca. Stiu exact si raftul.
_
made in Romania, '73

brunadria spune:
libro tare ma gandesc ca intr o viata anterioara ai fost frantuzoaica , ca tare le stii tu pe toate ca la carte...
ma duc iau ce pafum vrei , ceva ;poeme, aqua di gio,cerutti, armani code, ange au demon,xs blak...asa ca ti am dat ideei sunt undele din cele preferate...da mai am multeeee...