Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(68)
Raspunsuri - Pagina 7
aylin_tarcan spune:
gratiana, merci mult 
eu hainutele i le spalam la 30-40°, cu clatire suplimentara, cu dermalin. vreo 3 luni. apoi cu persil sensitive. de calcat le-am calcat 4 luni (si doar alea care veneau pe piele). dar nici nu a fost niciodata un copil sensibil.
lyllika, esti bine? te-am visat...
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
35+ cu 
anne`mary spune:
buna. am postat intrebarea mea si la aspirante dar poate imi raspunde cineva si aici. Am nevoie de un sfat
La analiza hoormonilor a rezultat ca prolactina si estogenul sunt usor mariti. Dr endocrinolog mi-a dar ca si tratament brocriptin ( 1/2 pastila 3 luni) si 15 zile pe luna utrogestan. Luna trecuta ciclu mi-a venit in Z 28 ceea ce a fost o surpriza pt mine caci ciclul meu are 32 zile. Tot luna trecuta insa am depistat ca am probleme cu rinichii: infectie, inflamatie si nisip/pietricele. Am luat tratamentul prescris de dr dar nu m-am mai dus sa refac analizele. De duminica insa ma doare rinichiul drept foarte tare si mi-e teama ca problema mea sa nu se fi rezolvat. Tot luna trecua am luat tratament pt o bronsita dar acum am o "ceva" pe gat. Maine este Z 14 deci presupusa ovulatie. Pana la sfarsitul saptamanii vreau sa refac analizle la urina si exudat pt gat. Daca imi ies analizele proaste ce fac? Stiu ca o sa-mi spuneti sa aman sarcina dar depresia ma impinge sa-mi ascult sufletelul. Intrebarea mea este urmatoarea: ce risc daca reaman insarcinata dar analiele arata ca rinichii nu sunt refacuti? Ar putea nisipul la rinichi sa-mi afecteze sarcina? Pot sa ajung la termen cu sarcina dar si cu cei 2 rinichi? Cineva mi-a spus ca nisipul la rinichi care pe alocuri sunt pietricele poate provoca avort. Asa e?
Ratiunea imi spune sa aman....disperarea imi spune sa nu pierd ocazia de a ramane in sfarsit insarcinara.
http://community.webshots.com/album/575216482hirmjp
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalutza81 Fetele, vesti bune, va povesteam eu ca imi cautam absorbante speciale pt maternitate pe afara...ghici ce AM GASIT!!!!!!!!!!!!!!se numesc maternity pads/proteje slip pour maternite, si mi-am luat 75 sper sa fie suficiente. Sunt asa cum cer la maternitate, nu au plastic, arata pe cutie ca sunt speciale pt epiziotomie pt permit aerului sa treaca. Iuhuuuu am scapat de vata...sunt alergica iac! Sper ca nu faca vreo doamna de acolo de la asistente scandal... Catalutza 30+ Irina |
Si de unde le-ai luat?
34+
alexutzzza spune:
Neatza din nou!
noi am facut un pui de nani, de fapt o tentativa de .... ne-au trezit astia cu baraielile lor dar am apucat sa dormim ceva. Acum stiu de ce tot stau pe drumuri! cred ca subconstientul meu nu suporta sa stea in zgomotul astora
cristies cu placere ptr euroclinic
. Comanda de la Mothercere...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
m-a dus la vro 420 de lire din care 44 transportul, dar ma rog noi nu luasem de niciunele si am comandat vro 22-23 de produse: seturi de pijamale body asternuturi aparatori laterale de pat, paturi, landou ...etc Oricum din diferenta de pret la 4 produse am scos transportul... per total nu stiu cu cat am iesit in castig, ma apucasem sa pun in excel diferentele de pret si cand am scos transportul m-am oprit nu am continuat. si am gfacut comparatie cu catalogul Grecia nu cu Romania cred ca la preturile din ro am scos transportul din 2 produse! 
danyelana am cam facut paguba cu cardul dar erau chestii care oricum trebuiau cumparate si cum tati vrea numai de la Mothercare marks and spencer etc ca zice ca nu munceste ca nebunu intr-o tara straina si sta departe de casa ca sa isi imbrace pe bebe din Obor (din piata) Asta e offul lui ii lipseste mereu Grecia casa familia parintii si na ca unu care lucreaza intro tara straina e platit un pic mai bine sa se compenseze doru de casa... Si cum oricum trebuiau luate si trebuiau luate de la Mothercare io zic ca intrun fel am salvat cardul lui tati
Din pacate pat, comoda, saltea cada sterilizator nu se trimit prin posta de la Mothercare dar aici am avut noroc cu mine eu lucrez la o firma de consultanta in resurse umane si am recrutat destul de mult ptr mothercare am lucrat cu ei si chai eu am fost persoana care s-a ocupat de ei so...mi-am permis sa cer un discount..sper sa imi dea..inca calculeaza daca pot lasa la pret 
cris mario 

ce bine si frumoasa si doamna arati 
iti prieste statutul (de doamna) ![]()
arwen io dimpotriva, stiam ca daca faci sport de performanta mai ales gimnastica si apoi te lasi....

asa te faci. Oricum stiu o tipa care a facut sport de performanta si a nascut 3 copii...i-a "scuipat" mai avea putin si ii scapa printre picioare in drum spre spital! asa de bine si de repede si usor a nascut. E corpul altfel si musculatura de la sport si ajuta mult. Bafta! (si se subantelege ca te invidiam, da? cel putin eu!
)
32+
Yannis
catalutza81 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Si de unde le-ai luat? 34+![]() |
Am o pritena care a plecat in franta si mi-a luat ea de acolo.
Catalutza
30+
Irina
aylin_tarcan spune:
| citat din mesajul lui anne`mary buna. am postat intrebarea mea si la aspirante dar poate imi raspunde cineva si aici. Am nevoie de un sfat La analiza hoormonilor a rezultat ca prolactina si estogenul sunt usor mariti. Dr endocrinolog mi-a dar ca si tratament brocriptin ( 1/2 pastila 3 luni) si 15 zile pe luna utrogestan. Luna trecuta ciclu mi-a venit in Z 28 ceea ce a fost o surpriza pt mine caci ciclul meu are 32 zile. Tot luna trecuta insa am depistat ca am probleme cu rinichii: infectie, inflamatie si nisip/pietricele. Am luat tratamentul prescris de dr dar nu m-am mai dus sa refac analizele. De duminica insa ma doare rinichiul drept foarte tare si mi-e teama ca problema mea sa nu se fi rezolvat. Tot luna trecua am luat tratament pt o bronsita dar acum am o "ceva" pe gat. Maine este Z 14 deci presupusa ovulatie. Pana la sfarsitul saptamanii vreau sa refac analizle la urina si exudat pt gat. Daca imi ies analizele proaste ce fac? Stiu ca o sa-mi spuneti sa aman sarcina dar depresia ma impinge sa-mi ascult sufletelul. Intrebarea mea este urmatoarea: ce risc daca reaman insarcinata dar analiele arata ca rinichii nu sunt refacuti? Ar putea nisipul la rinichi sa-mi afecteze sarcina? Pot sa ajung la termen cu sarcina dar si cu cei 2 rinichi? Cineva mi-a spus ca nisipul la rinichi care pe alocuri sunt pietricele poate provoca avort. Asa e? Ratiunea imi spune sa aman....disperarea imi spune sa nu pierd ocazia de a ramane in sfarsit insarcinara. http://community.webshots.com/album/575216482hirmjp |
sfatul meu sincer e sa rezolvi problemele de la rinichi intai. in sarcina sunt foarte pacatoase, cu dureri mari care duc si la contractii, cu spitalizari si tratamente. si toate riscurile asociate. in sarcina analizele care arata starea rinichilor sunt foarte importante. deci, rezolva intai problemele de sanatate si apoi la treaba!!!! iti urez succes si un bb in burtica cat de curand!
35+ cu 
aylin_tarcan spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza arwen io dimpotriva, stiam ca daca faci sport de performanta mai ales gimnastica si apoi te lasi.... ![]() ![]() asa te faci. Oricum stiu o tipa care a facut sport de performanta si a nascut 3 copii...i-a "scuipat" mai avea putin si ii scapa printre picioare in drum spre spital! asa de bine si de repede si usor a nascut. E corpul altfel si musculatura de la sport si ajuta mult. Bafta! (si se subantelege ca te invidiam, da? cel putin eu! 32+ Yannis |
eu cofirm aia cu scapatul printre picioare in caz de mamica care a facut sport de performanta. ma astept sa nasc si in lift...gluma gluma, dar sper sa nu. aaa, si sunt o slabatura...depinde de organism cred.
35+ cu 
alexutzzza spune:
cris.dogarel nu am stiut asta cu holderu de card si accontu pe acelasi nume. O sa ii contacteze sotul oricum. Eu am card de credit dar are o limita mai mica si mi-e ca nu merge
Da da te cred cu absorbantele ca ma simt mai "uscata mai curata" cu nspe chiloti decat cu toate absorbantele lor
Merci de pontu cu apa si eu ma gandeam daca o avea ceva dak adaug apa in suc ca unele si mie mi se par cam grele ptr stomac
HAAAA hA HAAA
acum vad ca i-am raspuns lui cris mario acelasi lucru!
xela_07 asa e mai ales daca vezi preturile nu te mai opresti!
eu am facut o comanda si apoi a venit sotul s m-a cenzurat
vezi ca i-am rasp lui cristies ce am luat, apoi am vazt ca m-ai intrebat si tu 
gratiana77
ma bucur sa fiu de folos. Mie dr mi-a zis cu dusurile scotiene sa nu "violentez" organismul dintro data..in timp scad treptat gradele la apa rece, deci nu baga soc, potrivesti intai usor cat suporti , ma rog de suportat suporti, acu sa-ti fie bine si tie si locatarului 
Felicitai ptr saculet si finet si bagaj! chiar e ieftin sunt curioasa sa il vad!
nicolcris22 merci ma duc la dedeman ca m-a innebunit al meu vra sa schimbe camera si cum noi nu putem schimba prea multe (ca stam cu chirie si avem deja apt mobilat) macar perdele sa punem si vrea sa mai punem chestii care se pot lua usor de pe pereti decoratiuni sau abzibilde cred ca tot in magazine gen dedeman si praktiker gasesc nu?
lucia vii cu ispita aaa? deocamdata fara siteuri la mine poate iau fetele
iar hainele eu o sa le spal la masina la 30 -40 de grade cu detergent de bebe si le calc apoi. Si bag si clatire suplimentara la masina
Bea da da ditamai palatu! nu abdic de la ce am zis oricat ai rade ![]()
sorry sper ca nu din cauza mea sughite si eu simt langa buric ca sughite desi capul e jos cred ca simtim stomacelul de fapt ca acolo se simte hac hac hac! Iar cu durerea la "ovar" pot f bine sa fie niste ligamente care se intind sau sunt apasate de bebe
onitza e bine ca vine tati repede! Ce frumos cu serbarea! bafta o sa fie ok, inteleg "tarsa" e normal era mai bine sa fie el da iti trece repede cand spune Paul poezia la Mos
. Merci de rasp cu placenta 
32+
Yannis
gratiana77 spune:
ONITZA multa sanatate lui Paul. Sa ne povestesti cum a fost intalnirea cu Mosu'.
CATALUTZA ce bine ca ai gasit altfel de tampoane. La maternitatile din Timisoara am auzit ca nu te lasa decat cu cele din vata si tifon.
ALEXUTZZZA sper sa primesti pachetul cat mai repede si sa ai si discount. La cate avem de cumparat trebuie sa gandim si un pic economic.
ANNE MARY nu vreau sa iti dau vreun sfat dar am o prietena care a ramas insarcinata in timp ce avea probleme cu rinichii si nu a vrut sa astepte sa se vindece. Pe langa faptul ca, din cauza asta, a avut o sarcina grea bebelina a avut probleme la nastere si a stat mult cu ea prin spitale. Totodata problemele cu rinichii s-au agravat, e la un pas de inceperea dializei in mod frecvent, si acum strange bani sa mearga la tratament in strainatate unde i s-a dat o sansa. Medicii de aici nu pot face mare lucru pentru ea.
Eu zic sa te gandesti foarte bine inainte de a lua o decizie si cere si parerea medicilor.
32+
(Amaris-Stefania)
poze
cris_mario spune:
alexutzzza....da inseamna k imi prieste![]()
catalutza super ca a a vut cn sa-ti ia
Andreea
28+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze