Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(68)
Raspunsuri - Pagina 5
gratiana77 spune:
BEA, si eu l-am simtit saptamana trecuta cum sughita cam cu o palma mai jos de ombilic si asta pt ca bebele e intors.
32+
(Amaris-Stefania)
poze
aylin_tarcan spune:
cristies, multumesc
ochii sunt ai mei
ofe, nu se recomanda bai fierbinti. daca e apa calaie poti sta in cada, dar sa nu fie foarte calda, ca iti poate provoca nasterea
mcrissa, da??? nu te primeste inainte de 35? eu cand am nascut-o pe alma era o fata cu mine in salon careia i se declansase nasterea la 26 de saptamani, iar bebe era la incubator acolo de vreo 2 saptamani. deci nu stiu ce sa zic. mi-e greu sa cred, dar cine stie. s-or fi schimbat lucrurile. ai grija cu contractiile, parerea mea este sa stai doar in patut, sa iei no spa si cate un sfert de gynipral la 6 ore pana la 36 de saptamani
bea, danyelana la 34 de saptamani bb avea la mine 2700 si era cu 9 zile mai mare....
nicolcris, nu iti face rau, ca nu are vit A pura ci betacaroten. dar daca bei prea mult te ingalbenesti :)
fetelor, dar mult spatiu mai ocupa tronsoanele! am facut 10 si nu mai am loc de altele, asa ca o sa le fac la spital! mi-au iesit 10 dintr-un pachet de vata de 200.
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
35+ cu 
gratiana77 spune:
AYLIN ai o fetita super frumoasa. Cred ca va rupe multe inimi!!![]()
32+
(Amaris-Stefania)
poze
lucia2000 spune:
Fetele am si eu o dilema.
Vorbeam zilele trecute cu o prietena si nu stiam cum e corect sa spalam hainutzele pt bebe. Ea vroia sa le spele la masina la 90grade cu detergent normal. Eu le-as spala la mana cu detergent pt bebelusi.
Voi cum faceti?
32+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario cris.dogarel esti o dulce ![]() ,iti multumesc...si intr-adevar imi prieste ..nici medicul meu nu e de acord cu absorbantele zilnice![]() ...ms de pontul cu apa in sucul de fructe ![]() danyelana,adevarat ca merita...si e posibil sa o plateasca integral ![]() Andreea 28+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
de ce nu e de acord cu absorbantele zilnice???????????

Poze
Bea
34+ cu
Ivan Matei Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Beatrice1982 spune:
| citat din mesajul lui cris_mario bea ...mie abia incep sa nu-mi mai vina bluzele mele..deocamdataAndreea 28+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
aoleuuuuuuuuuuuuu
am depasit perioada aia de demultttttttttttttttttttttt
hohohooooooooooooooooooo
da e bine ca iti vin......slava domnului.........
Poze
Bea
34+ cu

cristies spune:
| citat din mesajul lui lucia2000 Fetele am si eu o dilema. Vorbeam zilele trecute cu o prietena si nu stiam cum e corect sa spalam hainutzele pt bebe. Ea vroia sa le spele la masina la 90grade cu detergent normal. Eu le-as spala la mana cu detergent pt bebelusi. Voi cum faceti? 32+ Teodorwww.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze |
Pentru inceput le-am spalat intr-un program normal la 40 de grade cu detergent lichid sensitive la care am mai adaugat inca o clatire.
Cand or fi mai murdare vedem, oricum nu cred ca rezista la 90 de grade multe dintre ele.
Si la spalat la mana... nu cred ca rezist eu
.
34+
gratiana77 spune:
| citat din mesajul lui lucia2000 Fetele am si eu o dilema. Vorbeam zilele trecute cu o prietena si nu stiam cum e corect sa spalam hainutzele pt bebe. Ea vroia sa le spele la masina la 90grade cu detergent normal. Eu le-as spala la mana cu detergent pt bebelusi. Voi cum faceti? 32+ Teodorwww.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze |
Le spal cu masina la 30 de grade C cu detergent Persil sensitive, la programul spalare delicata.
32+
(Amaris-Stefania)poze
danyelana spune:
| citat din mesajul lui arwen92 danyelana-ai gasit despre ce clatite era vb?daca vrei sa vezi cum ies www.flickr.com/photos/arwen92/4166298881/" target="_blank">uite-te aici sa iti dau reteta? arwen92 29+s cu Darius-Matei(mai negociem)![]() ![]() Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici |
Arwen, clatitele tale sunt

Merci mult daca vrei sa-mi dai si mie reteta. Te 

Acum
33+ cu bb mic si scumpic
ArthurAMR - 7 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Beatrice1982 spune:
| citat din mesajul lui gratiana77 BEA, si eu l-am simtit saptamana trecuta cum sughita cam cu o palma mai jos de ombilic si asta pt ca bebele e intors. 32+ (Amaris-Stefania)poze |
da??????????????
seriossssssssssssssssss????????????????????
wowwwwwwwwwwwwwwwww
ce m-as bucura sa se fi intors si la mine................
felicitari pentru cumparaturi
sa ne pui poze!!!!!!!!!!!!!
pentru prima data azi simt o durere parca al ovarul stang....sau nu stiu exact unde, si se duce pana in picior.oare apasa bebe sau oasele isi fac de cap????????????
Poze
Bea
34+ cu