Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(68)
Raspunsuri - Pagina 15
cris.dogarel spune:
arwen, votat!
apropos de respirat greu/bebe care apasa. daca ma vedea cineva azi cum am condus inapoi de la cumparaturi...
cu mana stanga pe volan (oricum asa conduc, doar cu stanga, ca altfel, nasol) si dreapta sus peste cap, tinandu-ma de tetiera, ca sa fac loc, ca cineva impingea in coaste de nu puteam respira
Cris,
33+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 6 sapt.!!
cris_mario spune:
lorex...nici mkr nu a argumentat,dar nu mi-am batut capul cu ea,intai sa vad ce zice gine
cristies,asa si eu am un fier suuper,le calc de drag cateodata,dar mai mereu de necesitate
...iar cu Mario asa m-am obisnuit,mi se pare ciudat sa aiba un maieut sifonat pe el,sau pijamaluta.sau orice altcv
Andreea
28+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
arwen92 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel arwen, votat! apropos de respirat greu/bebe care apasa. daca ma vedea cineva azi cum am condus inapoi de la cumparaturi... ![]() Cris, 33+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 6 sapt.!! |
multumesc,multumesc

arwen92
29+s cu
Darius-Matei(mai negociem)

Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! 

www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici
ratusca_mica spune:
cris_dogarel, ma bag si eu la votat: Iris suna foarte bine, dar nu prea merge cu Ema, intr-adevar. Ce-i de facut in acest caz? 
Ratusca
32+ 
cris_mario spune:
lilika,mai este atat de putin 

cristies super explicatie cu antitet..ms,sper sa fie mai rezonabil cu mn sa nu ma doare....stiu k e imposibil
lorex,cred k am inteles ms
Andreea
28+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
danyelana spune:
Arwen, merci mult pt reteta
Am facut-o in dupa-masa asta si e sunt tare bune pancakes-urile. Am incercat intai cu sirop de artat ca aveam in casa (f bun pt glicemie
) si apoi cu branzica dulce. Super bun. 

Merci mult 

Acum
33+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 7 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
arwen92 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelana Arwen, merci mult pt reteta Am facut-o in dupa-masa asta si e sunt tare bune pancakes-urile. Am incercat intai cu sirop de artat ca aveam in casa (f bun pt glicemie ![]() ![]() Merci mult ![]() ![]() Acum 33+ cu bb mic si scumpic ArthurAMR - 7 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred) pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
nu ai ptr ce

ma bucur ca ti-a placut
si al meu sot este innebunit dupa ele.a mancat intr-o seara 3odata(si la mine au iesit mari

arwen92
29+s cu

arwen92 spune:
astept si parerea luciei![]()
arwen92
29+s cu