Ep. 2. Porumbul fiert si urecheala
Sa continuam, dragilor!
Este incredibila isteria care s-a reusit a fi indusa intr-o tara de batausi de copii.
Ce a provocat isteria?
Actiunea unuia de-al lor, de-al batausilor de copii.
Am luat la intamplare un comentariu, de pe un blog:
"marinarul e in stare de orice pentru putere, chiar sa loveasca un copil nevinovat, cand isi pierde controlul"
Ma scutiti???
Pana si dragul meu Mandruta , intelectual sadea (scriitor la Dilema adica), urator de mici si porumb fiert, pilot de placere, cunoscator al mirosurilor de marca, al soselelor secrete mancatori-de-porumb-free si sofer al masinii proprii cu cauciucuri de fitze gandeste ca un bataus de copii:
"Cam asta e si situatia cu tara pe care o ai pe inventar si pe care, o data la patru ani, trebuie s-o tii la povesti si la o mica lectie de morala. Sau macar de buna purtare. Tocmai asta e votul. Un sfert de ora cu tara ta, in care ii explici unde ti-ar placea sa se duca. Ce cariera sa aleaga. Ce model sa urmeze. E ora de dirigentie, discutia īn familie, chiar urecheala pentru o prostie meritata."
http://www.dilemaveche.ro/index.php?nr=303&cmd=articol&id=11980
(apropo, corect n-ar fi fost "urecheala meritata pentru o prostie"? )
Ce mi-i presedintele pocnitor, ce mi-i dilematicul urechitor?
Revin la chestiunea care m-a ridicat la rangul de fanatica pe DC si o propun discutiei: ce ne facem cu batausii de copii?
Sunt prezenti de la capul pan' la coada pestelui.
Probabil ca Basescu, cate zile o avea, n-o sa mai pomeneasca in public de pocneli meritate.
I-o fi ajuns experienta traita.
Altceva ma intriga pe mine: care sunt resorturile ce au impins in condeiul lui Mandruta, in plina isterie anti-corectie copii, pomenirea publica a urechelii meritate? CARE?????
Mai au oare copiii din tara asta sansa unui trai demn? (imi permit sa sugerez ca urecheala azvarle demnitatea fix in cazanul in care fierbe porumbul ).
Basescu si-a primit portia de educatie.
Pe mandruti cine o sa-i educe??
Raspunsuri
Alizee spune:
Iata raspunsul la intrebarea ta """care sunt resorturile ce au impins in condeiul lui Mandruta, in plina isterie anti-corectie copii, pomenirea publica a urechelii meritate? CARE?????""" :
"""Nici n-ar fi nevoie s#259; scriu mai mult, dac#259; Dilema veche nu mi-ar cere 4000 de semne pe s#259;pt#259;mīn#259;, iar cuvintele astea fac doar cīteva zeci. Ce naiba e de ales?""" Incheiat citatul din L. Mandruta.
Este un articol scris la comanda, pe care trebuia sa-si ia banii. Mie, personal, nu mi-a spus nimic. Aticolul abunda de vorbe goale de continut. Poate pt tine a avut un sens tot ce a scris Mandruta, dar pt mine nu a avut niciun mesaj. Nici macar subliminal...
allinta
denizel spune:
A, mie mi s-a parut foarte fain articolul :). Eram, vasazica, cu garda jos cand am dat peste urecheala meritata .
Fiindca pomeneai despre subliminal, Allinta.
Sa fi fost urecheala meritata un act de curaj? Un indemn la a-l vota pe Basescu?
Un fel de 'fie, pot sta si la coada la porumb, daca altfel nu pricepeti' ?!?
anya spune:
Cred ca mai degraba a marjat pe ideea: "Sa dea cu pietre cine se simte cu constiinta curata". Doar ca marea majoritate a romanilor si-au "urecheat" cel putin o data copilul (eventual chiar mai rau), asa ca s-au recunoscut in imaginea "parintelui".
dori spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Pana si dragul meu Mandruta , intelectual sadea (scriitor la Dilema adica), urator de mici si porumb fiert, pilot de placere, cunoscator al mirosurilor de marca, al soselelor secrete mancatori-de-porumb-free si sofer al masinii proprii cu cauciucuri de fitze gandeste ca un bataus de copii: " E ora de dirigentie, discutia īn familie, chiar urecheala pentru o prostie meritata." (apropo, corect n-ar fi fost "urecheala meritata pentru o prostie"? ) |
din exprimarea lui as zice ca prostia e meritata! :) urecheala o lasa in coada de peste.
Llaura spune:
Copiii sunt bine, inca n-au drept de vot Chiar propun schimbarea varstei de la care se voteaza de la 18 la 45 de ani