*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (92)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Anca, frumoasa foc Sara
Si eu am vrut sa iau coifuri, dar n-am iesit la cumparaturi si daca-i spuneam soatei sigura facea fete fete...
Fetelor, mi-e somn de pic...Sara a dormit de la 12:40 pana la 14:10.Pe la 14, m-am pus in sufragerie in canapea sa dorm si hop s-a trezit mandra....acum ne jucam cu borcanul de biscuiti...si mi-e somnnn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

noi peste 2 saptamani plecam la madrid. n-am fost niciodata in spania, abia astept.
Criss, eu ma hranesc cu frigul....lasa ca ajungeti si la Roma..ghid turistic aveti deci, sunteti deja aproape..
mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

david a dormit de la 13.30 pana la 15...acum ii dau sa pape...si nu pot sa-mi tin ochii deschisi...il obosesc si poate prindem o ora de somn...
as face niste lapte de pasare pt david...ieri am facut turta dulce!!!! a iesit super buna!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

UN VOT PT UN DAVID ADORMIT

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Sara cred ca mai adoarme abia pe la 17 si ceva...
Bebecris, cum faci laptele de pasare..n-am papat niciodata, dar am vazut la TV ca arata super bine...dar n-am prins reteta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

anca super reusite pozele. M=am delectat si mi-au placut foarte mult, cele in rochita, nu mai zic cea in balerina. Super este zebelina. Vad ca ii place si ei sa se uite a aparat. Felicitari pentru tot ce ti-ai propus de ziua ei.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Si noi am fost la Viena, mi-a placut foarte mult, dar nu m-a impresionat atat de tare incat sa-mi doresc sa revin. Totusi o sa ramana un oras special pt noi ca acolo l-am conceput pe Raphael. Dar, un Revelion frumos pt mine, a fost in Amsterdam.......prietenii stiu de ce
Anca acum ma uit la poze, revin cu impresii

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

bebecris dai si mie reteta de turtadulce!ai mei baga amandoi si nu mai gasesc una sa-mi placa..le-as face eu!
lapte de pasare...yamyyyyyy

www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/" target="_blank">[ Un vot pentru Codrin va rog mult!]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Noi am da comanda de o plasma maaare si tocmai a ajuns . Abia astept sa vina si iubi de la serviciu sa vad minunatia ca eu nu desfac cutia . Yupiiii! Miroase a Craciun deja.

Anca am intrat pe webshots ca am crezut ca acolo sunt poze cu Sara si...tzeapa...ai dat vreun link cu poze? ca eu nu am vazut

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Ramo, si soatza considera uneori ca unele lucruri n-ar trebui cumparate, cum ar fi coifurile, de ex. Si-atunci le iau eu. Acum am avut un spiridush, sora mea, am rugat-o pe ea sa se ocupe de decoratiuni. Ea a decupat, lipit, atarnat, pus coif la toata lumea... bine, mai apoi si le-au mai luat jos, inclusiv eu, ca ma durea pe dupa urechi.

Criss, toate drumurile voastre duc la Roma.

Bebecris, nu mai sta, pune reteta de turta dulce. N-am facut niciodata.

Ocean, scriitoare zici ... cum o vrea, eu zic ca ajung doi literati in familie. Cateodata si doi destepti din acelasi domeniu sunt prea multi. Madriiiiiid... o sa ma delectez cu-o gramada de poze faine dupa Rev.

Monicus, . Ce-am mai facut si-a placut la lume, am selectat din tonele de poze de 1 an incoace, si le-am pus slideshow, sa mearga intr-una pe calc, cel putin pe mama am vazut-o cu ochii lipiti si cautand sa vada tot timpul...

Azi ma rasfat din plin. I. a scos-o iar pe z. Ma duc sa savurez o carte ... si mai vad eu.

See you later, aligators!

No, stati, sa va zic de mancarea de z. De vreo cateva zile, nu mai vrea nimic. Ii fac piureuri, nebuneli, legume, pui, incerc sa-i dau, face tantrumuri si sfarsim cu paine cu unt/branza si la sfarsit iaurt de Campina, baut, cate-o juma de paharel. Eventual cereale dimineata sau seara. Dar in fctie tot de dispozitia ei. Si deja cand ne punem pe mancat incep crizele... Mi-e ca ajung ca Speedy cu cel mare.... unde gresesc? Locurile de luat masa le schimb, la masa ei nu mai sta DELOC, insa ea alege mancarea, oriunde-am fi. Intr-o zi m-am crucit, i-am dat dovleac, cu paste si cartof, efectiv a scos din gura dovleacul si pasta, si-a mancat cartoful. A mai lins cateva bucati de cartof, si gata.
Diseara incerc mar copt. Poate-poate.
Mai baga banana uneori, si mar, tinut de mine, si musca ea direct din el. In timp ce se joaca. I l-am pus pe jos, pe langa, i l-am aratat, l-a luat, a muscat o data, si l-a abandonat.
Ce vedeti voi din exterior si eu nu vad?

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Am reusit intre timp sa incarc tonele de poze.

Special pt cuscra.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput