Contestarea alegerilor

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mai fratilor, fetelor si baietilor,

De contestat n-au decat sa conteste chestiile punctuale. Dar la instantele competente. Atata timp cat raportul OSCE zicea ca in principiu s-au respectat standardele democratice inseamna ca avem probleme punctuale, mici (pentru cine n-a citit, uite aici: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6546882-osce-alegerile-din-romania-desfasurat-conformitate-standardele-internationale-dar-sunt-probleme-sectiile-speciale.htm)

Uite aici care ar fi traseul normal al contestarii:
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6697800-ioan-stanomir-doctor-drept-problemele-contencios-electoral-trebuie-adresate-birourilor-electorale-bec-nu-curtii-constitutionale-speranta-secreta-psd-judecatorii-ccr-sunt-apropiati-acestui-partid.htm

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Este in-cre-di-bil ce se intampla la Antena3. Incredibil!!!!
... de Gadea a anuntat ca, in curand, vor fi in legatura directa cu un alegator roman din strainatate, care, atentie!!! se va AUTODENUNTA!!!!!
Au ajuns la AUTODENUNTURI!!!!!! AUTODENUNTURI, da?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Sa-l ascultam!

Ce lista lunga are Gadea! Sa vezi cate si mai cate aflam acum!
Pregatiti arsenalul de anti-vomitive!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Pai voi inca va uitati la canalul ala tv
Ce pretentii mai aveti de la ei ...

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Pana si Iliescu a dat azi o declaratie prin care "ii cearta parinteste" pentru modul in care au facut contestatia. Nu ca au facut-o ci modalitatea in care au promovat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Nu cunosc detalii despre actiunea in discutie, dar, daca doriti sa revedeti:
- www.dapnl-pd.ro/comunicat.php?id=224" target="_blank">o cerere ptr anularea alegerilor in urma fraudelor flagrante
- www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/841/Cum-am-fraudat-alegerile.html" target="_blank">un autodenunt
...

edit: sa va uitati la data.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

A fost frauda!

PSD are dovada incontestabila a fraudarii lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

asta a fost cea mai tare....pdl-istii au fraudat nu stiu ce venind cu un autobuz cu insemnele pdl ...m-a dat pe spate dovada asta, sa se repete alegerile nenicule ca nici psd-istii nu mai voteaza cu gionelu cred, dupa atata circoteca

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Nu cunosc detalii despre actiunea in discutie, dar, daca doriti sa revedeti:
- www.dapnl-pd.ro/comunicat.php?id=224" target="_blank">o cerere ptr anularea alegerilor in urma fraudelor flagrante
- www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/841/Cum-am-fraudat-alegerile.html" target="_blank">un autodenunt
...

Triunghiul portocaliu *

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Mergi la inceput