Contestarea alegerilor
Raspunsuri - Pagina 26
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Nu va bucurati prematur. Geoana a contestat mai departe rezultatul alegerilor la UNICEF si la Crucea Rosie. |
Un avocat spunea ca celelalte demersuri pt contestarea presedintelui ales, pe care Geoana ar vrea sa le mai faca, nu au baza legala. CCR are ultimul cuvant.
Acum, cica nu PSD este implicat in atatea sicanari si tergiversari, ci numai Geoana si clica din spatele lui, adica: Vanghelie, Nica si inca doi, nu i-am retinut.
Eu sunt revoltata de magaria acestor PSD-isti pt care interesul personal este pe primul loc, iar cel al tarii pe nici-unul...
Urez PSD-ului scindare usoara, iar la urmatoarele alegeri sa ajunga ca PRM. Nah !
allinta
valentinag spune:
Gata,pentru urmatorii 5 ani:"Sa traiti bine"
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
mianna spune:
citat din mesajul lui valentinag Gata,pentru urmatorii 5 ani:"Sa traiti bine" |
in ultimii 5 ani am trait mai bine decat in cei de dinaintea lor, deci multumesc
b.nica spune:
Vai de capul lui Geoana!
Incepe sa-mi fie mila de el,pe de-o parte nemultumitii din PSD in frunte cu Nastase(cred ca spune ca pe o mantra:eu asa prost nu am fost!)si pe de alta parte, "sponsorii" care se vad cu banii luati si fara speranta de recuperare(sinistra situatie!).
D'aia a aparut filmuletul si s-ar putea sa mai urmeze altele, de la alti sponsori, ca doar nu dadeau banii baietii fara sa aiba acoperire.
Concluzie:Geoana este terminat politic incepe lupta proletara pt. un nou sef.
Astept filmulete si cu Antonescu pt. ca nu cred ca primea pupici pe umar fara sa existe similaritati intre cei doi conducatori de partide!
Concluzie:Antonescu este caput si incepe in PNL lupta pt. o noua sefie.
Probabil ca pe Crin o sa-l putem admira in continuare,eventual cu breton,(aviz fanelor!),la un muzeu unde o sa ne prezinte imagini interesante din Istorie.
dyannna spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
m_monique spune:
citat din mesajul lui valentinag Gata,pentru urmatorii 5 ani:"Sa traiti bine" "La vita e bella" www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made De mancare Dulciuri Din gradina mea |
eu chiar am trait bine in ultimii 5 ani.
cota unica de impozitare mi-a sporit veniturile, si m-a motivat sa muncesc mai mult.
in epoca PSD plateam impozit 40% , plus alte taxe. daca indrazneam sa am un contract de colaborare legal,aveam de dat la regularizarea de la sfarsitul anului inca o suma de bani.