Contestarea alegerilor
Raspunsuri - Pagina 21
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Mai, ce sa zic, mai ca v-as ura "sa traiti bine" in ceea ce se prefigureaza a fi cel mai monocolor regim din '89 incoace, da' parca nu-mi vine, ca-s si eu in aceeasi barca. |
de la mine se vede un potential policolor regim - ashe, cu pete mici de culoare care nu s-au aliniat in coloana. de capii coloanelor nu risc sa dau pronosticuri, da-i vad un pic in ceata.
marius spune:
Nu vor risca anticipate, nu de alta dar exista riscul real sa piarda si mai multe pozitii in Parlament. Oricum se va intampla in viitor si asta
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
capcaunul spune:
Unde naiba-s alea 70000 voturi lipsa? c-au mai ramas de numarat doar 60000
Iar diferenta tot creste.
Lala_D spune:
citat din mesajul lui capcaunul Unde naiba-s alea 70000 voturi lipsa? c-au mai ramas de numarat doar 60000 Iar diferenta tot creste. |
Cum unde ? In visele lor din noaptea de 6 spre 7 decembrie
Ingrid S spune:
Nu-s in vise, dar nici in voturile nule, ei stiau ca n-au cum sa recupereze diferenta de acolo, dar daca cereau direct sa se compare CNP-urile ar fi primit un raspuns negativ.
Nu vreti sa admiteti ca s-a furat ca la usa cortului, s-a furat atat de mult ca nu exsta termen de comparatie, de ce ranjesc asa satisfacuti toti de la guvern si declara ca e dreptul alora sa conteste, ca e democratic etc, pai pt ca si-au acoperit urmele perfect si pt ca o comparare a buletinelor s-ar face in luni de zile. Nu va spune nimic faptul ca la europarlamentare au fost 13.000 de persoane ce au votat multiplu?
V-am spus, la comuna unde am serviciul au fost persoane din Piatra-Neamt, Bacau si stiti ca in sate lumea se cunoaste, nu erau din partea locului, nici macar sa lucreze temporar. Si la finalul zilei de duminica, sefa sectiei de votare sa spuna: "uf, ce bine ca a iesit cum trebuia si a castigat Basescu!" Vi se pare normal si legitim? Faina declaratie. Au fost 1500 proBasescu si 500 proGeoana, voturi pe liste speciale 270, iar pe satele aferente comunei..nici nu le mai pun la socoteala. Medicul comunei: "daca nu votati cu Basescu, nu mai aveti ce cauta la mine!", spusa la pensionari.
Pentru mine, Basescu e un colportor si un mincinos. Pentru altii o fi zeitatea suprema.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
b.nica spune:
[quote]Iileana
..cel ce a castigat alegerile cu 50% si ceva maruntis...
[quote]B.nica
Daca se continua investigatiile psd-ului s-ar putea ca "maruntisul" sa se rotunjeasca bine.
[quote]Iileana:
Dupa o astfel de rusine ar trebui sa ajunga cum a ajuns PRM:sa iasa din parlament clameaza un user DC, cu privire la PSD, dupa ce zilele trecute dorea o soarta asemanatoare PNL-ului, care s-a obraznicit sa nu se inghesuie sa devina sluga la cistigator in secunda nr. 2.
..................................................................
[quote]B.nica
Dupa ce l-a batjocorit public pe Geoana,"in secunda nr. 2" Antonescu s-a inghesuit "sa devina sluga" la PSD cu o imaginie scandaloasa a partidului intr-o astfel de asociere contra naturii(ideologice).
Acest fapt imi intareste convingerea ca asocierea psd-pnl are niste ratiuni departe de, sa zicem, orgolii si onorabilitate,are ratiuni dictate cu mana de stapani ca Patriciu,Voiculescu,Vanghelie(cu al lui Voicu) unor simpli executanti fara alte calitati decat de "sa traiti,la ordin!" cum sunt Geoana si Antonescu.
Ma intreb ce cred membrii PNL-ului care au aderat din convingere la acest partid?
Deus spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Nu-s in vise, dar nici in voturile nule, ei stiau ca n-au cum sa recupereze diferenta de acolo, dar daca cereau direct sa se compare CNP-urile ar fi primit un raspuns negativ. Nu vreti sa admiteti ca s-a furat ca la usa cortului, s-a furat atat de mult ca nu exsta termen de comparatie, de ce ranjesc asa satisfacuti toti de la guvern si declara ca e dreptul alora sa conteste, ca e democratic etc, pai pt ca si-au acoperit urmele perfect si pt ca o comparare a buletinelor s-ar face in luni de zile. Nu va spune nimic faptul ca la europarlamentare au fost 13.000 de persoane ce au votat multiplu? V-am spus, la comuna unde am serviciul au fost persoane din Piatra-Neamt, Bacau si stiti ca in sate lumea se cunoaste, nu erau din partea locului, nici macar sa lucreze temporar. Si la finalul zilei de duminica, sefa sectiei de votare sa spuna: "uf, ce bine ca a iesit cum trebuia si a castigat Basescu!" Vi se pare normal si legitim? Faina declaratie. Au fost 1500 proBasescu si 500 proGeoana, voturi pe liste speciale 270, iar pe satele aferente comunei..nici nu le mai pun la socoteala. Medicul comunei: "daca nu votati cu Basescu, nu mai aveti ce cauta la mine!", spusa la pensionari. Pentru mine, Basescu e un colportor si un mincinos. Pentru altii o fi zeitatea suprema. Ingrid S si Diana www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1 www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2 www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3 Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
toata lumea admite ca s-a furat de ambele tabere si ca PSD-ul joaca rolul de virgina fara pata si se face ce KKO! Nimeni nu spune altfel, toata lumea spune doar ca PSD-ul este penibil, au furat si au manipulat enorm, au avut o sustinere cum rar o sa se mai vada si totusi au pierdut nu din cauza furturilor ci din cauza trecutului/minciunilor pe care le-au promis/Geoana care este penibil/escroci mult prea multi in conducere/etc.
daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
iileana spune:
Democratia inteleasa de romani, la 20 de ani de la revolutie:
citat din mesajul lui b.nica Este revoltator cum o tineti pe-a voastra: ce bine era daca aveam un guvern facut de sleahta de nemernici cu conducatorii lor cu tot care se preteaza la circul de acum, ma refer atat la PSD, cat si la PNL. |
Nu esti prima fana PD-L care se exprima in acest fel.
"Sleahta de nemernici".
Cu ce justificare atribui tu PSD-ului si PNL-ului, partide parlamentare romanesti, aceasta eticheta?
Exista ceva hotariri judecatoresti care sa te indreptateasca la asta?
Nu.
Atunci pe ce te bazezi?
A, da, uitasem, asa ti-a zis Zeus, la OTV. Si Zeus are intotdeauna dreptate.
Pina una-alta, vezi ca PSD-ul are in spate 30% din voturile acordate de romani, PNL-ul 20%, iar tu ar trebui sa ai retineri in a scuipa pe alegerea a 50% din electorat, numa' pentru ca nu-s pe placul tau. Si al conducatorului tau.
Cit despre aia cu "m-ai ierta", tu pe mine.... Abtine-te, te rog, e deja ridicol. Nu asta-i relatia dintre noi.
Triunghiul portocaliu *
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Medicul comunei: "daca nu votati cu Basescu, nu mai aveti ce cauta la mine!", spusa la pensionari. |
Pai si nu avea dreptate? Caci specialitatea lui nu e psihiatria.
Ingrid S spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Deus
toata lumea admite ca s-a furat de ambele tabere si ca PSD-ul joaca rolul de virgina fara pata si se face ce KKO! Nimeni nu spune altfel, toata lumea spune doar ca PSD-ul este penibil, au furat si au manipulat enorm, au avut o sustinere cum rar o sa se mai vada si totusi au pierdut nu din cauza furturilor ci din cauza trecutului/minciunilor pe care le-au promis/Geoana care este penibil/escroci mult prea multi in conducere/etc. daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund! http://oscarfriends.wordpress.com/ devii ceea ce practici www.de-azi.ro putere...pentru cine crede ca nu mai poate! http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI |
Carevasazica, escrocii lor sunt mai urati ca ai nostri! Au ceva in minus. Asta e sistemul de gandire dupa care l-ai votat pe Basescu? Ca sa stiu.
Tine minte te rog, au furat mai mult si mai concertat decat a furat PSD. Te simti mandra ca au reusit smecheria? Basescu va avea mereu de azi inainte o problema de imagine. Faptul ca si-a rezolvat postul, faptul ca din tot tambalaul la adresa coruptiei n-a scos nimic, faptul ca a atacat mogulii (numai mie imi suna ca un roman prost de Pavel Corut?) care este rai doar cand ii convine lui, mi-a conturat imaginea de arivist a presedintelui. Un soi de Dinu Paturica.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues