Contestarea alegerilor
Raspunsuri - Pagina 2
gweno spune:
Geoana nu numai ca este un ''prostanac'' este si penibil !! Nu stie sa piarda, singurul om cu
coloana vertebrala este Johnnis care m-a impresionat cu cita prestanata a declarat ca
a pierdut alegerile si ca se intoarce pe postul de primar.Dealtfel Geoana chiar anunta pe Realitatea ca Johannis se retrage si ca va fi numit un prim -ministru din PNL in cazul in care se dovedeste ca ei au cistigat alegerile.Penibila alianta cind cel care trebuia sa fie prim-ministru se retrage usor ,usor.PENIBIL
andrruzza spune:
Ei nu gandesc ce precedent-monstru vor creea, n-o sa mai poata gestiona nici satana asa ceva in urmatorii 1000 de ani.
Bucurati-va, la alegerile ce vor urma, vom vota de 4 ori pe an pana se convinge Vadim ca nu l-au furat!!
edit: nu cred ca-i posibil sa se intample anularea asta.
Geoana e in stare sa schimbe si constitutia luna asta, sa nu ma voteze diaspora
Mi-e scarba!!
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
gweno spune:
Avea dreptate Basescu cind a zis despre Johannis ca este un om admirabil dar ca nu stie in ce se baga! Cind a realizat omul ca este inconjurat de rechini a ales sa se intoarca la postul lui dar nu numai dar refuza sa mai fie numit prim-ministru!! Cred ca gestul sau spune TOTUL despre cit sint de disperati PSD isti sa cistige alegerile.
Toata admiratia mea domnule Johannis
loryi1974 spune:
Vaaai,domnul Mircea Geoana,impaciuitorul,democratul,europeanul care ii spunea duminica seara lui TB sa accepte cu demnitate infrangerea,nu mai vrea liniste,cica el ,care a pierdut desi avea totul de partea lui,este invingatorul.Rusinos,domnule Mircea Geoana ,ne promiteai liniste si starnesti scandal.
Da,eu vreau sa se renumere voturile ,de exemplu,in judetul Teleorman,condus de Liviu Dragnea,care a devenit brusc din judet agricol judet de promenada,unde s-a votat masiv in sectii speciale.Si in judetul Vrancea,unde domnu Oprisan a dat afara observatorii.
Candy spune:
Adica voua vi se pare normal votul multiplu, faptul ca au votat si mortii, ca s-a votat cu CNP-uri care NU EXISTA, ca procesele verbale au zeci de stersaturi si corecturi, ca numarul voturilor pro-Basescu+cel al voturilor pro-Geoana si cu cele nule nu dau numarul total al voturile exprimate intr-o sectie de votare??? Chiar suntem o tara bananiera?
La asemenea metode, 60.000 de voturi e un fleac. Aceasta e cea mai mica diferenta intre candidati inregistrata in istoria alegerilor din Romania si singura data cand romanii nu au ales (pana la proba contrarie) schimbarea.
Aceste lucruri au fost semnalate nu numai de reprezentantii PSD, PC si PNL, ci si de jurnalisti, de observatori independenti sau de oameni simpli.
Daca tot n-are nimeni nimic de ascuns, de ce sa nu ne convingem?
Eu chiar imi doresc sa stiu cine e PE BUNE presedintele Romaniei.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
maminuta spune:
Oare nu vom asista la o circoteca de tipul" hai sa ne vedem muschii.Care aduce cele mai multe dovezi de frauda?"
Am aceasta convingere.Ca daca lucrurile se ingroasa,si PDL va depune dovezi incriminante de frauda la adresa PSD.
Prin urmare,PSD va pica in penibil odata in plus.GARANTAT!
loryi1974 spune:
Si eu vreau sa stiu ce se intampla in aceste doua judete:Teleorman si Vrancea.
De exemplu,inainte de alegeri,vezi site-ul Catavencu,domnul Dragnea ,prin intermediul prefectului apolitic (sanchi),cerea ca primarii sa faca tabele in care sa treaca apartenenta politica a agentilor economici si a institutiilor :de exemplu,Posta-pesede sau penele su pedele,SC Castronu spart SRl-pedele sau penele sau pesede ,cu alte cuvinte politie politica in anul de gratie 2009.
Eu una nu cred ca fraudarea s-a facut intr-o singura directie,as inclina sa cred ca si pesedeul a furat cat a putut,vezi vorbele lui Victor Ponta,tanara speranta,noul tip de politician:"Sistemul lor de fraudare si furt a functionat mai bine decat al nostru"
gweno spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Candy Adica voua vi se pare normal votul multiplu, faptul ca au votat si mortii, ca s-a votat cu CNP-uri care NU EXISTA, ca procesele verbale au zeci de stersaturi si corecturi, ca numarul voturilor pro-Basescu+cel al voturilor pro-Geoana si cu cele nule nu dau numarul total al voturile exprimate intr-o sectie de votare??? Chiar suntem o tara bananiera? La asemenea metode, 60.000 de voturi e un fleac. Aceasta e cea mai mica diferenta intre candidati inregistrata in istoria alegerilor din Romania si singura data cand romanii nu au ales (pana la proba contrarie) schimbarea. Aceste lucruri au fost semnalate nu numai de reprezentantii PSD, PC si PNL, ci si de jurnalisti, de observatori independenti sau de oameni simpli. Daca tot n-are nimeni nimic de ascuns, de ce sa nu ne convingem? Eu chiar imi doresc sa stiu cine e PE BUNE presedintele Romaniei. God, if I can't have what I want, let me want what I have. |
Mai Bombonica tu stii sa faci diferenta intre vinovat si presupus vinovat ?? Unde este DOVADA ca ce spui tu este adevarat?? Comunistii astia cred ca au inventat pe ascuns o masina de spalat creieri ca prea nu mai functioneza motorul din dotare
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Candy Adica voua vi se pare normal votul multiplu, faptul ca au votat si mortii, ca s-a votat cu CNP-uri care NU EXISTA, ca procesele verbale au zeci de stersaturi si corecturi, ca numarul voturilor pro-Basescu+cel al voturilor pro-Geoana si cu cele nule nu dau numarul total al voturile exprimate intr-o sectie de votare??? Chiar suntem o tara bananiera? La asemenea metode, 60.000 de voturi e un fleac. Aceasta e cea mai mica diferenta intre candidati inregistrata in istoria alegerilor din Romania si singura data cand romanii nu au ales (pana la proba contrarie) schimbarea. Aceste lucruri au fost semnalate nu numai de reprezentantii PSD, PC si PNL, ci si de jurnalisti, de observatori independenti sau de oameni simpli. Daca tot n-are nimeni nimic de ascuns, de ce sa nu ne convingem? Eu chiar imi doresc sa stiu cine e PE BUNE presedintele Romaniei. God, if I can't have what I want, let me want what I have. |
Corect, eu sunt de acord cu tine.
Tu ai formulat foarte corect nedumeririle.
Imi pare insa absolut penibil ca dl Geoana sa vina sa declare in gura mare citez nu tocmai exact ca doar am auzit nu am si textul scris :
Eu am castigat alegerile, curtea constitutionala va verifica si daca nu imi va da dreptate consider ca vor urma 5 ani de guvernare obtinuta fraudulos
....
Adica chiar daca curtea constitutionala va decide validarea sunt si ei hoti .
Penibil.