Contestarea alegerilor

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Corina Dragostescu pe surse...voturi nule gasite acum valide:
146 Basi
112 Geoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui matahut

Corina Dragostescu pe surse...voturi nule gasite acum valide:
146 Basi
112 Geoana

Cred ca Ponta fu modest... sistemul lor de furat a functionat mai bine, nu cu mult, e drept ca nu trebuie sa si-o ia in cap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Se pare ca pana la urma a fost auto-frauda.

Invingem impreuna Romania bunului simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

m-am mai plictisit de ceva: de calculul a cati oameni pot vota pe minut, in incercarea disperata de a demonstra ca era fizic imposibil. poi oameni buni, ce incercati sa-mi aratati? ca sectiile de votare is niste chestii de decor? macar la alegerile urmatoare o sa faceti 3 sectii in Paris? ca cine stie cum se trezeste constiinta civica-n romani. sau transformam dreptul de vot in dreptul primului venit? (pfui, iar imi amintesc la ce ora m-am trezit ca sa ma prezint la coada la o sectie speciala).

plus ca am mai auzit o tampenie sustinuta destul de vocal in seara asta - ca tot in Paris ar fi fost 5 cabine, dar doar 3 stampile. si-atunci restul de doua cabine drept la ce foloseau, pe post de toalete publice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Au fost 5 stampile, 5 cabine la Paris. Cam la fiecare ora aparea un functionar de la ambasada (un tip inalt cu ochelari; poate cei din Paris il cunoasteti) si inspecta coada. Omul era vizibil sub presiune. Se striga la el: "acum tot doua stampile aveti?", "stam de o ora in ploaie", "de ce merge asa greu?". Omul a raspuns ca de data aceasta sint 5 stampile si ca in primele 3 ore ale zilei votasera deja 700 de persoane. Din gurile cascate de la coada am inteles ca asta era o premiera. Primele 50 de persoane de la coada aveau deja completate declaratiile. Repet, presiunea pe functionari era vizibila din partea celor ce statusera cam 2 ore in ploaie si frig. Se miscau incredibil de repede. Nu semana cu nimic din sectiile de votare de la noi. Poate pentru ca nu trebuiau sa te mai caute pe liste. Noi am fost 7 persoane la vot, intr'un minut ne'am reintalnit in curte.

Daca ritmul asta de lucru s'a mentinut tot timpul, din felul cum mergea coada eu estimez ca ar fi putut vota cam 300 de persoane pe ora.

Invingem impreuna Romania bunului simt

Mergi la inceput

Mai astia-s culmea, zau ! Cand se bucura ca au castigat e degeaba, cand se supara ca au pierdut si au fost furati, e iar degeaba...

cred ca la putere in PSD e aripa de prostanaci, ca ai de dinainte de Geoana pareau chiar super profi prin comparatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

cred ca la putere in PSD e aripa de prostanaci, ca ai de dinainte de Geoana pareau chiar super profi prin comparatie

poi ma scuzi, pe vanghelie care este cu cine sa-l compari?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

corect ! e unic si sa speram ...irepetabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:

cu geoana...si ar iesi 1/1 la fel de "dastepti".

allinta

Mergi la inceput
Mergi la inceput