Contestarea alegerilor
Raspunsuri - Pagina 11
gaba-rema spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olympia
Gabi, care "hap", ca doar a castigat! Pene colorate... cate putin din toate! |
Nu de la început!
Initial parea ca e invers, ca iese Nastase, iar Baselu' s-a apucat sa guitze din toti rarunchii (de parca venise deja Ignatul ) ca PSD a fraudat alegerile, si ca va face si va drege sa întoarca situatia în favoarea lui (si desigur, A Dreptatii, a Libertatii, a Poporului )
He-he, ce repede se uita episoadele penibile :D
EDIT: iileana a dat si linkuri, nu le-ai vazut?
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul Cat cinism au Iliescu, Hrebenciuc & restul! Dupa ce si-au batut joc de Geoana acum vin cu CNPurile propriilor turisti electorali, doar doar s-or anula alegerile. |
aici s-ar putea sa ai dreptate, capcaune
Lorikay spune:
Sper ca sunteti ferm convinse ca au furat ambele tabere.
Problema a fost, asa cum a spus chiar unul din PSD (nu imi amintesc numele): "Sistemul lor a functionat mai bine decat al nostru".
StMihaela spune:
citat din mesajul lui Lorikay Sper ca sunteti ferm convinse ca au furat ambele tabere. Problema a fost, asa cum a spus chiar unul din PSD (nu imi amintesc numele): "Sistemul lor a functionat mai bine decat al nostru". |
Ponta. Victor Ponta
Candy spune:
Almo, nu ma mai acuza degeaba, ca n-am introdus nici o "barfa" noua - ma refer la faptul ca nu da nr. total de voturi. S-a pus in discutie si asta, in afara de chestia cu CNP-urile false, votul mortilor si altele. Mai exact, s-a vorbit de mai multe ori despre faptul ca "nu se inchid cheile", ceea ce in traducere inseamna ca nu da nr. final de voturi.
Si deja s-au descoperit 42 de voturi valabil exprimate, care fusesera trecute la nule. Si, coincidenta, erau pro-Geoana.
Nu am facut propaganda pe forumuri, nu fac parte din nici un partid politic, sunt jurnalist si chiar nu vorbesc din filme. M-am referit la sesizarile facute de presa si de reprezentantii organizatiilor civice. Ca ii crezi sau nu, e problema ta.
Eu cred doar ca meritam sa aflam adevarul. Atat.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
capcaunul spune:
Este doar circ. Nici PSD nici PDL nu vor de fapt repetarea alegerilor caci, daca nu se masluiesc voturile poate iese ... Crin
StMihaela spune:
citat din mesajul lui capcaunul Este doar circ. Nici PSD nici PDL nu vor de fapt repetarea alegerilor caci, daca nu se masluiesc voturile poate iese ... Crin |
Nu-i exclus.
Asta-i probabil circul oferit romanilor ca sa uite de adevaratele nevoi, primare.
xenocid spune:
Comentariul saptamanii de pe Hotnews: Daca s'au certat cu Mitrea cine va conduce camionul cu probe la CCR?
iceflower spune:
De#351;teapt#259;-te, române!
Frauda electorala trebuia semnalata la orele 21.00 cand sarea pe scena ca o capra ca este presedinte conform SONDAJELOR..........sunt curioasa cum o sa explice delegatii lor semnarea proceselor verbale din respectivele localitati......mai mare rusine nu exista pentru aceasta tara.......o sa ridice occidentul si america ziduri de jur imprejur si-o sa puna pecetea...."bravo" celor asta inteleg din libertatea noastra numai ce vor ei.....
astrojunkie spune:
sutu.ro are dreptate, de ce atata ura si inversunare? Toti suntem asa, si cred ca e vina ambelor partide/candidati.
Asa ca, tot de pe sutu, un filmulet (eu am votat cu Basescu, dar am vazut commenturi pe youtube si de la cei care au votat cu Geoana, chiar ii haios, mai ales daca stiti seria cu hitler)
Sa mai si radem, zic