La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (71)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Adresa charity-ul-ui... ca am uitat sa o pun in mesajul celalalt
http://www.cftrust.org.uk/

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

NU POT SA CRED!!!!!!
eu abia acum am citit mesajul Leditiei...
ce inima sa ai sa faci asemenea lucruri unui copil ???si bolnav, pe deasupra???si parintilor lui, care sunt destul de terminati psihic la gandul bolii copilului?
si cum adica sa nu se dea nicun sfat, nicio vorba despre dieta, nimic, nimic??????????????
imi imaginam, in timp ce citeam..si m-am enervat la culme...
oare asteptau bani?
Astia trebuiau filmati si dati la stiri!!!
nu pot sa cred!!
ledi, esti o MAMA eroina! Sa iti dea Dumnezeu putere sa lupti si mai departe!

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

micola,sa nu-si imagineze nimeni ca m-am dus cu mana undeva.Stiu cum e la stat,stiu cum e la noi,stiu ca nu se uita nimeni la tine daca nu mergi cu ploconul,da?Probabil nu era ce voiau sau cat voiau,sau naiba sa le ia,ca eu platesc de ani de zile si barbata-miu la fel asigurari si n-am luat o pastila compensata si cand am nascut am spart 30 de mil in 3 zile,pt un salon infect.In viata mea nu am crezut k ajung sa dau spaga,eu nu suport chestia asta si mi-e sila de lucrurile astea..dar pt fii-miu am trecut peste orice principiu,mandrie si asa mai departe!Imi pare rau k nu am chef sa arunc cu banii,fara numar,fara numar!(nah,ca nici manelele nu-mi plac,dar mi-a venit in minte ce mi-a zis Sorana)

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Uuufff io-s cu bebe in brate alaptand asa ca tot trimit aiurea

Dark Bendis

Our Goblin Prince

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

Asa... tot eu.
Am gasit aici un national charity care se ocupa cu cystic fibrosis, mi se pare ca au multe informatii (si pe site si in arhive), inclusiv de genul "ask an expert".
http://www.cftrust.org.uk/
Mi se pare tare interesant, mai ales in ceea ce priveste viata de zi cu zi, alimentatie, fizio-terapie etc. Ledi, daca vrei si crezi ca te-ar ajuta sa-ti clarifici vreo problema, sau ai nevoie de mai multe info legate de subiect, contacteaza-ma si pot sa le scriu eu si sa-ti trimit raspunsul tradus

Dark Bendis

Our Goblin Prince

Dark,am vazut mesajul din prima,acum ma uitam pe site sa vad despre ce e vorba.Si la ora asta percutez mai greu..Dar vbim pe mess sau pe mail,da?Mai intai vreau sa studiez si eu ce e pe site si sa-mi limpezesc un pic mintile sa stiu ce intrebari sa pun...

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Sigur, Ledi, oricand vrei tu.

Dark Bendis

Our Goblin Prince

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Ledi, nici nu stiu ce sa zic, ati fost tratati f nasol, nu stiu cum unii oameni si mai ales care au ales sa practice meseria asta se pot comporta asa, mai ales cand e vorba de copii. E inuman. Dar nu are rost sa te mai gandesti si sa te superi degeaba, faptul e consumat. Gandeste-te la ce ai de facut de acum incolo.

Eu ma gandesc ca indiferent de ce detalii se pot afla la testele genetice tratamentul probabil e acelasi si atunci probabil doctorita v-a recomandat sa nu mai repetati testul genetic in strainatate avand deja diagnosticul pus. Si din punctul asta de vedere ii dau dreptate ca desi poate testul ar putea arata mai multe detalii genetice, probabil pe doctorii din ro nu i-ar ajuta cu nimic pt nu pot da tratement diferential.

Este doctor in Constanta specializat in FC? Cred ca de acolo trebuie inceput, si eventual ai putea sa cauti mamici cu copilasi cu FC din Constanta cu care sa te sfatuiesti si sa vezi ce au facut ele...ajuta f mult sa comunici cu persoane in aceeasi situatie, si noi incercam sa te ajutam, dar noi avem o cu totul alta perspectiva.

Ideea cu emigratul cred ca e f buna, dar sa stii ca nu va fi usor, oriunde ai merge, mai ales ca, criza economica este acum peste tot. Dar este o alternativa buna, macar din punct de vedere medical, oriunde ati merge va fi mult mai bine decat in ro! Noi va tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IanFeb09 spune:

Va rog sa continuam discutiile :aici

isis,te-am trecut pe listuta

Mergi la inceput