La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (71)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Cu ce sa incep?
Cu multumiri,intai si intai.Multumim tuturor celor care s-au implicat si le-a pasat si ne-au ajutat.
Drumul a fost ok,n-a mai urlat copilul..era din cauza scaunului inconfortabil..deci atentie ce scaune luati.Cel de la rox a fost super,a stat copilul in el ok,a dormit,s-a jucat,a mancat.
La spital am fost primiti cu un sictir de-mi venea sa crap capul cuiva.Pana acum credeam ca le-am patit pe toate,avand in vedere experientele de pana in prezent..ei bine,asa ceva n-am patit si serios vorbind,vreau sa plec naiba din tara asta infecta ca-mi iau campii avand in vedere ca o sa tot am de-a face cu sistemul asta..Sincer si ma scuz dinainte pt limbaj..m-am dus bou si m-am intors vaca.Nu m-a lamurit cu nimic,am chinuit copilul si n-am obtinut nici o informatie in plus,un tratament,niste informatii despre boala,alimentatie si tot ce e nevoie.S-a uitat pe analize,a luat totul mot-a-mot,desi i-am explicat ca ce scrie pe biletul de trimitere sunt aberatii,pt ca eu ca mama nu confirm asa ceva.Dar s-a ofuscat ca eu contest ce scrie un medic..Ei da..femeile erau ocupate ca vin sarbatorile,vorbeau de cadouri,de vacante,de mancaruri..si mai ales de parfumuri..toate adunate la barfa.Mi-a spus totusi ca la baietei simptomatologia e mai atenuata,ca nu stie nimeni cum va evolua boala,trebuie supravegheat si tinut in evidenta(de parca eu nu stiam..)Si ca momentan e e ok,nu aude nimic la plamani,e ok..;I-a facut internare si i-a scris sa i se faca niste analize..urocultura,uree,creatinina,proba de digestie,aspiratie traheo-nush cum,hemograma,sideremia si nu mai stiu,ca abia am zarit pt o clipa biletelul.Ei bine,2 idioate l-au tinut sa-i ia sange cu fluturas din ala pt copii,s-a miscat copilul,ca doar nu sta smirna..s-a miscat acul si a iesit si a inceput sa tasneasca sangele pe el,pe body,pe mainile alora..de avea aia pumnul plin,pe jos..peste tot..Si se mirau ca ce vena are..jessussssSi urlau la copil ca nu sta cuminte..am zis ca le bat..nu se poate asa ceva,dupa ce ca-s vite urla la copilul meu!Incredibil!Nu au vrut sa-i recolteze urina..nu au vrut sa-i faca nimic!Ne-au trimis sa stam cu copilul pe scari k le incurcam pe culoar..Si desi erau scaune pe culoar si David doarmea in brate la ta-su dupa cat l-au chinuit,ne-au trimis pe scari,de i-a sarit tandara lui Gabi si s-a certat cu alea pe acolo..k nu voiau sa ne faca testul sudorii si nimic din ce scrisese drita.La proba aia de aspiratie din gat..i-au luat si apoi au scapat eprubeta pe jos..au pus dop din ala si au dus-o la laborator!Le-am zis ca e contaminata la ce naiba o duc?Ca e compromisa!Am vbit cu peretii!Cum spuneam,testul sudorii nu au vrut sa i-l faca,ca de ce sa-l mai faca?ca l-a facut o data,ca ea n-are timp de noi,nu vedem cate au pe cap?(mda,erau toate gramada si discutau de ce am zis mai sus..mare treaba intr-adevar!!!!)Ca se face cu programare..si i-am zis ca am facut programare la dna dr,ca nu stiam ca programarile se fac la asistente!si ca de fapt asistenta decide ce si cum face!In fine,dupa un schimb de replici ,ne-au trimis sa stam sa asteptam pe scari!I-am facut testul sudorii,i-a iesit 110,din pacate.Drita a plecat,k avea treaba,desi culmea,ea a zis sa mergem miercuri oricand,dar nu mai comentez,ca oricum am ramas profund dezamagita si scarbita.La proba de digestie,a zis drita dk face kk sa i-l arat asistentei si sa-i recolteze..A facut David kk si nu a vrut sa se uite si m-a pus pe mine sa-i recoltez si sa ma duc la naiba in praznic cu pampersu..Si cand m-am intors mi-a zis sa o pun acolo langa restul..fara sa puna un nume,nimic..sigur a tinut minte si numele si pt ce e!Ma rog..ar mai fi de zis,dar urla David si oricum chiar nu are sens sa-mi mai aduc aminte,ca ma iau nervii iar..
Aa am mai vbit cu un dr,in timp ce-i faceam testul sudorii,imi povestea el ca a fost acum nush ce congres..etc etc,care la fel,a zis ca nu exista test care sa-mi arate gravitatea bolii,asta se va vedea in timp,cum evolueaza..si mi-a mai zis ca trebuie sa ma port cu el ca , cu un copil cu fibroza.Asta n-am inteles-o,si l-am rugat sa-mi explice,ca nu stiu..mi-a zis acelasi lucru cu alte cuvinte..
Vom merge aici,vom incepe tratamentul si Dzeu cu mila.Nu am incredere in sistemul asta,e groaznic...in fine,momentan nu am alternativa,sper pe viitor 2 lucruri:sa emigram naiba din tara asta si 2. sa gaseasca cercetatorii un remediu care sa vindece boala.
O seara buna tuturor.Oricum sunt f obosita,ca-s treaza de la 5 fara ceva si m-am culcat pe la 12 si ceva..sper sa fi fost coerenta,desi la ce nervi am,e putin probabil.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ledi Dumnezeu sa va ajute sa mergeti pe drumul cel mai bun pt David si pt voi.

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 10 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

wow Ledi
hmmm,trebuie sa apelezi la un avocat,televiziune,ceva...nu se poate...asa sistem de kkt...fa o plangere,orice....e batjocura curata

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Imi pare asa de rau sa citesc vestile lui Ledi
Cum pot sa ajut si eu? am trimis pm lui roxanaz, dar nu am primit inca raspuns...
Fetelor, voi sigur stiti...la ce spital a fost LEDI? la Budimex?

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ledi, te imbratisez si pe tine, si pe David si pe sotul tau Am vazut ca a mai intrebat cineva... intreb si eu. Ce profesie are sotul tau? Oare nu puteti incerca sa va gasiti ceva de lucru "afara"? In UK totii rezidentii, fie ei cetateni sau nu, sunt automat inscrisi in NHS (sistemul national de sanatate), nu trebuie platit NIMIC in plus... cred ca la fel e pretutindeni in EU. Desi nicaieri medicii nu sunt zei si oamenii sunt oameni, si cu bune si cu mai putin bune, nu-mi imaginez ca aici sa fiti tratati in felul in care ne-ai povestit .

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

n-am cuvinte

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

ce frumoasa e Caterina are niste ochisori duulci, duulci
Daria de Selene e mare..zici ca are peste un an ce scumpica e la baita, cu mot in varful capuluiSi cum adoarme ea pe jos..Sa-l mai vad si eu pe Alexutu adormit asa, singurel..fara sa traga de tata ma-sii...vise..
Si Robi(ah, ce-mi place numele, asa as fi vrut eu sa-l cheme pe Alexutu, dar tati a fost mai puternic de data asta..next time primeaza preferinta mea...Robert/Raluca), ce frumos e in galben asa il imbrac si eu pe Zburliciul meu, in diverse culori vii
Maine la 10.20 suntem programati al dr no2, sa vedem ce si cum am mai evoluat..desi...mi-e teama de cantar...om vedea..si as vrea sa-mi recomande ceva pt imunitate ca mi s-a luat si de niste muci

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

ledi, eu sunt speechless. Sincer credeam ca ai vb cu doctori care te-au lamurit asupra analizei si bolii, nu-mi imaginam nici pe departe asa ceva:(
Nu stiu, poate ca pe viitor realmente ar trebui ajuns la Timisoara, daca ala e centrul din Romania recunoscut pt asa ceva. Dincolo de planurile de emigrare, cu care sunt 100% de acord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Asa... tot eu.
Am gasit aici un national charity care se ocupa cu cystic fibrosis, mi se pare ca au multe informatii (si pe site si in arhive), inclusiv de genul "ask an expert". Mi se pare tare interesant, mai ales in ceea ce priveste viata de zi cu zi, alimentatie, fizio-terapie etc. Ledi, daca vrei si crezi ca te-ar ajuta sa-ti clarifici vreo problema, sau ai nevoie de mai multe info legate de subiect, contacteaza-ma si pot sa le scriu eu si sa-ti trimit raspunsul tradus

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui koruccia

ledi, eu sunt speechless. Sincer credeam ca ai vb cu doctori care te-au lamurit asupra analizei si bolii, nu-mi imaginam nici pe departe asa ceva:(
Nu stiu, poate ca pe viitor realmente ar trebui ajuns la Timisoara, daca ala e centrul din Romania recunoscut pt asa ceva. Dincolo de planurile de emigrare, cu care sunt 100% de acord.

Corina si Caterina (18.02.2009)

Pai da,m-au lamurit,mi-au zis ca arunc banii pe fereastra cand el are nevoie de tratament si ca este f scump tratamentul.Si ca tot ce i-am facut pana acum da acelasi rezultat..si cand am vazut si testul sudorii iar mare,eu parca as fi mers,dar Gabi a zis ca nu mai are sens,ca nu mai avem ce afla si trebuie sa ne conformam si sa incepem tratamentul si ca dupa atatea teste nu avem de ce ne agata.Si chiar nu aveam ce contra-argument sa-i dau nici lui,nici dritei...ca m-a intrebat ca de ce arunc cu banii?am asa multi..bleah..Hai ca ma apuca spumele..vbim pe mess.pup.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput